@cikolataveturkkahvesi canim bir kac gun omce avukat anlasmali bosanma protokolu hazirladi.Kabul etti esim durusma tarihi beklicekmisiz simdi.Ama bu kacinci kabul ettim diyip vazgecisi olur yine bilemem.Cunku once kabul ediyo,sonra kendince biseye takiyo vazgectim seni surundurucem o. karnindaki de geberir insallah,kiz olursa sen ve ailen gibi o. olur kesin diye bana mesaj,arama 4 koldan saldirmaya basliyo.Yani iki gun sonra vazgecedebilir.Boyle olursa da dava mecburen cekismeliye donermis artik ne kadar surer kestiremiyor avukat da.Inan ilk once nafaka,tazminat diyodum ki darp raporum var,beni aldattigi onlarca kadinla cekilmis resimlerini bizzat gondermisligi var,tehdit var,santaj var aklima gelmeyen daha bi suru sey.Inanin kendimde minicik bir isik gorsem bebegi nasil isterdim ya da adam en azindan bu kadar kotu olmasa,bizi rahat birakicagina inansam istemezmiyim.Ucretsiz izin alicam 1 aylik sirf bosanabilmek icin.Yoksa baska turlu kosamicam bu isin pesinden cunku bitmek bilmiyo.Adima araba kiralamis ya bisey olsaydi o alkollu kafayla.Olay bana kalicakti.Kizlar vicdan azabim bi yanda,dustugum caresizlik diger yanda...