Hamileyim,bosaniyorum

Ben bambaska bir seye takildim.
Arada sirada da madde kullansa bunun bebeğe etkisi olmaz mi ?
Yani sağlıklı sperm midir acaba yumurtayı dölleyen ?
Bu çok önemli bir soru.
Madde bağımlılığı olan ebeveynlerden embriyoya geçiş olması ihtimal dahilinde.

O da universite mezunuydu gozum kararmisti sanirim yani sanirim degil oyle.Evlenince onu yapmam bunu yapmam diye diye evlendim.Nasil isterseniz oyle dusunebilirsiniz hanimlar.Ben konuyu actigima pisman oldum kapatmak istiyorum nasil yapabilirim
Canım tamam çok kızgın son,üzgünsün herşey üst üste olmuş fakat lütfen mantıklı düşün.Artik kovan olacak o pisliği unitacaksin,kendi hayatına bakacaksın.Kimseye darılmak ,küsmek sana birşey katmaz inan ki.Hayatini kur kendine gel ,sadaka ver böyle bir pislikten kurtuldugun için.Yalniz bebek hakkında hiç birşey diyemem ama doğuracak san bu psikolojiyle asla olmaz asla.Bebek çok ama çok buyuk sorumluluk inan bana.Aman iki gün analık yapayım üç gün yatayım yok.Canim ne olur iyi düşün tek başına iyi bir insan yetiştirebiliceksen doğur ne olur.Allah sana yardım etsin doğru olanı göstersin

Doğacak çocuğa çok yazık ruh hastası bir baba, çok da sağlıklı olmayan bir anne. Böyle bir adamdan çocuk yapmanız büyük hata. Gebeliğin sonlandırılması daha hayırlı görünüyor.

Canım o bebeği aldır yazık boyle bır hayatın içine doğmasın yavrum. O nasıl bir adammıs öyle 4 tane evlilik yapmıs. Kımse de çıkıp demıyor mu bu adam sağlam ayakkabı olsa herkes bunu boşamaz. Olan olmus artık herkes hata yapar sen yoluna devam et iş güç bul çalıs hayatını kur.

Öncelikle geçmiş olsun.
Lütfen eşinizle asla ama asla iletişim kurmayın.
Fakat 13.haftalık hamileyim diyorsunuz benim bildiğim yasal olarak kürtaj süresini geçmişsiniz.
İsteğe bağlı kürtaj, 1983 senesinden itibaren geçerli olan yasalara göre kadının ya da çiftin isteğine göre, tıbbi gerekçeler olmadan 10. Gebelik haftasına kadar yapılabilmektedir. Kadının son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanır ve ultrason ölçümleri ile gebelik haftası tespit edilir. Şayet 10 haftayı geçmemiş ise, kürtaj ile hamileliğin tahliyesi gerekebilmektedir. Gebeliğin 10. Haftası ay olarak yaklaşık olarak 2.5 aya denk gelir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken gebeliğin 10 haftayı bir gün geçmesi dahi yasal olarak kürtaja engel olmaktadır.

Fakat, şayet anne ya da bebeğin hayatını tehlikeye atacak anomaliler ya da sağlık sorunları mevcut ise gebelik 10. Haftayı geçtiğinde de tahliye edilebilir. Ancak bu durum yalnızca hekimlerin verdiği karar sonucu gerçekleşmektedir.

Sanırım bebekte bir sağlık sorunu söz konusu.
O zaman aldırın, böyle bir insan (!) çocuk sahibi olmamalı.
En azından sizden olmasın.
Bence boşanma davası açıp maddi, manevi tazminatta isteyin.
Bir daha da lütfen ''benimle evlenince düzelir'' diye serseri, madde bağımlısı, şiddet yanlısı, kötü bir insanla evlenmeyin.
Anne ve babanızla da eğer küsseniz barışın..
Lütfen bu adamı bir daha asla aramayın, sormayın.
Çok geçmiş olsun.:dua:

Oncelikle empatili davranan arkadaslarima cok tesekkur ederim.Evet baya aci oldu ama hayatimin dersini aldim.Gozun mu kordu deyin,nasil inandin deyin ne derseniz deyin arkadaslar ama insan bazen oyle biseyin icine dusuyor ki kaderi mi oluyo diyim,basireti mi baglaniyo diyim,oluyor iste.Ilk esini saklamisti onu cok sonralari ogrendim.Hamileligi ogrendigimden beri ciddi bir depresyona girdim.Inancim kiyamadi, aklim kabul etmedi arada kala kala bu hale geldim.Is disinda evden sokaga adimimi atamadim.Hatta 2 gun sadece tuvalete cikmak icin kalktigim bi koltukta yattim oyle tek basima.Aileme soyledim onlarla kus degilim annem elbetteki boyle bir adamdan cocuk yapip omur boyu muhatap olmani istemem ama senin kararin dedi.Benim sagligim o kadar bozuk ki,Allah dusmanima vermesin.Bebek saglikli hicbir sorun yok evet babasi arada madde kullaniyormus.Hep dedikodusu vardi ama ben gozumle gormeden inanmam diye diye kendimi avutmusum yine.Gozum kor olmuscasina ne dese inaniyodum.1.esinden cocugu yok 2.ve3.den birer cocugu var.Asla bakmayan,gormeyen ilgilenmeyen bir adam.Hayatindaki tek sey kadinlar ve parti yapmak.Cebinde tek kurus yokken bunlari nasil yapiyor dersenin orasini ben de anlamadim.Ama parasiz oldugundan eminim.Evet 10 haftadan sonra soyledikleriniz olmadan gebelik sonlandirilmiyor ancak benimki gibi ozel saglik durumlarinin doktor raporuyla teyit edilmesi kosuluyla yapiliyor.Gozu kor bi sekilde sevdim,biraz inada bindirdim,onsuz delirircesineydim ve en onemlisi her soyledigine inanmak istedim cunku inanmak bir ihtiyacmis hem de en buyugunden.@cikolataveturkkahvesi canim adam bosanmayinda kabul etmiyor ne yazik ki.Ben bu sekilde de yasarim ama seni surundurucem bosanmam diyor ve ne yazik ki adima bir takim resmi islemler dr yapmis sanirim.Hangi birini anlatim kizlar.Sevgili Mune Mune rica etsem konuyu kapatabilir misin?

Oncelikle empatili davranan arkadaslarima cok tesekkur ederim.Evet baya aci oldu ama hayatimin dersini aldim.Gozun mu kordu deyin,nasil inandin deyin ne derseniz deyin arkadaslar ama insan bazen oyle biseyin icine dusuyor ki kaderi mi oluyo diyim,basireti mi baglaniyo diyim,oluyor iste.Ilk esini saklamisti onu cok sonralari ogrendim.Hamileligi ogrendigimden beri ciddi bir depresyona girdim.Inancim kiyamadi, aklim kabul etmedi arada kala kala bu hale geldim.Is disinda evden sokaga adimimi atamadim.Hatta 2 gun sadece tuvalete cikmak icin kalktigim bi koltukta yattim oyle tek basima.Aileme soyledim onlarla kus degilim annem elbetteki boyle bir adamdan cocuk yapip omur boyu muhatap olmani istemem ama senin kararin dedi.Benim sagligim o kadar bozuk ki,Allah dusmanima vermesin.Bebek saglikli hicbir sorun yok evet babasi arada madde kullaniyormus.Hep dedikodusu vardi ama ben gozumle gormeden inanmam diye diye kendimi avutmusum yine.Gozum kor olmuscasina ne dese inaniyodum.1.esinden cocugu yok 2.ve3.den birer cocugu var.Asla bakmayan,gormeyen ilgilenmeyen bir adam.Hayatindaki tek sey kadinlar ve parti yapmak.Cebinde tek kurus yokken bunlari nasil yapiyor dersenin orasini ben de anlamadim.Ama parasiz oldugundan eminim.Evet 10 haftadan sonra soyledikleriniz olmadan gebelik sonlandirilmiyor ancak benimki gibi ozel saglik durumlarinin doktor raporuyla teyit edilmesi kosuluyla yapiliyor.Gozu kor bi sekilde sevdim,biraz inada bindirdim,onsuz delirircesineydim ve en onemlisi her soyledigine inanmak istedim cunku inanmak bir ihtiyacmis hem de en buyugunden.@cikolataveturkkahvesi canim adam bosanmayinda kabul etmiyor ne yazik ki.Ben bu sekilde de yasarim ama seni surundurucem bosanmam diyor ve ne yazik ki adima bir takim resmi islemler dr yapmis sanirim.Hangi birini anlatim kizlar.Sevgili Mune Mune rica etsem konuyu kapatabilir misin?

Eğer dayanabilirseniz doktorlar da onay veriyor madem çocuğu aldırmayı düşünebilirsiniz.
Çok ama çok kötü bir babası olacak, bu yükü ömür billah çocuğunuz çekmesin.
Kendi çocuğundan o kelime(söyleyemiyorum bile) ile bahseden birinden hayır gelmez.
Yasal olarak adınıza işlemler yapıyorsa hemen ama hemen bir avukata başvurun.
Gerekirse işten izin alın, yıllık izniniz var ise kullanın ve bir avukata danışın.
Adınıza yasal işlem yapmak ne demek ya?Şok oldum.:KK57:
Bu arada eğer yaptığı tüm pis işleri ispat ederseniz hangi hakim sizi boşamayacak???
Öyle de boşarlar ki..
Lütfen hemen avukata gidin.
Çok geçmiş olsun tekrardan..:dua:

0 000 canim bir kac gun omce avukat anlasmali bosanma protokolu hazirladi.Kabul etti esim durusma tarihi beklicekmisiz simdi.Ama bu kacinci kabul ettim diyip vazgecisi olur yine bilemem.Cunku once kabul ediyo,sonra kendince biseye takiyo vazgectim seni surundurucem o. karnindaki de geberir insallah,kiz olursa sen ve ailen gibi o. olur kesin diye bana mesaj,arama 4 koldan saldirmaya basliyo.Yani iki gun sonra vazgecedebilir.Boyle olursa da dava mecburen cekismeliye donermis artik ne kadar surer kestiremiyor avukat da.Inan ilk once nafaka,tazminat diyodum ki darp raporum var,beni aldattigi onlarca kadinla cekilmis resimlerini bizzat gondermisligi var,tehdit var,santaj var aklima gelmeyen daha bi suru sey.Inanin kendimde minicik bir isik gorsem bebegi nasil isterdim ya da adam en azindan bu kadar kotu olmasa,bizi rahat birakicagina inansam istemezmiyim.Ucretsiz izin alicam 1 aylik sirf bosanabilmek icin.Yoksa baska turlu kosamicam bu isin pesinden cunku bitmek bilmiyo.Adima araba kiralamis ya bisey olsaydi o alkollu kafayla.Olay bana kalicakti.Kizlar vicdan azabim bi yanda,dustugum caresizlik diger yanda...

Bana konu gerçek değil gibi geldi ne bilim işte üzüldüm şimdi yazdığıma :( hatalar cok olmuş tabi de bebeği aldırırsan eğer sonradan üzülüp yine depresyona girersen hep bunun pişmanlığını yaşayabilirsin iyi işim var diyorsun annende destek olacak madem devam ettiredebilirsin gebeliği

Kim duysa gercek degil,bu kadar da olmaz diyo.Ama ben bu yasadiklarimi o kadar kaniksamisim ki sanki bi suru insanin basina gelmis ya da gelebilir gibi hissediyorum.Insanin kendine ettigini cumle alem biraraya gelse yapamazmis ne dogru bi lafmis.Burdan hanimlara soyleyebilecegim en onemli sey sakin ama sakin ailenizin onay vermedigi bir evlilik yapmayin ve hayirlisi demeyi bilin.Ben onca inancima ragmen hayirlisi diyemedim,nefsime yenik dustum hayirsiz da olsa evlenim diye yalvardim Allah.Sandim ki evlilik herseyi duzelticek.Canim ben de aynisini dusunuyorum aldirinca da bunalima daha beter dusermiyim diye.Her yapabilirim dedigimde bi mesaj atiyo bi ariyo ki bu sabahtan aksama kadar oluyo hayattan soguyorum.Su an bi an evvel bosanmak da istiyorum.Bosanmanin da medenisi mi varmis derdim vallahi varmis.

0 000 canim bir kac gun omce avukat anlasmali bosanma protokolu hazirladi.Kabul etti esim durusma tarihi beklicekmisiz simdi.Ama bu kacinci kabul ettim diyip vazgecisi olur yine bilemem.Cunku once kabul ediyo,sonra kendince biseye takiyo vazgectim seni surundurucem o. karnindaki de geberir insallah,kiz olursa sen ve ailen gibi o. olur kesin diye bana mesaj,arama 4 koldan saldirmaya basliyo.Yani iki gun sonra vazgecedebilir.Boyle olursa da dava mecburen cekismeliye donermis artik ne kadar surer kestiremiyor avukat da.Inan ilk once nafaka,tazminat diyodum ki darp raporum var,beni aldattigi onlarca kadinla cekilmis resimlerini bizzat gondermisligi var,tehdit var,santaj var aklima gelmeyen daha bi suru sey.Inanin kendimde minicik bir isik gorsem bebegi nasil isterdim ya da adam en azindan bu kadar kotu olmasa,bizi rahat birakicagina inansam istemezmiyim.Ucretsiz izin alicam 1 aylik sirf bosanabilmek icin.Yoksa baska turlu kosamicam bu isin pesinden cunku bitmek bilmiyo.Adima araba kiralamis ya bisey olsaydi o alkollu kafayla.Olay bana kalicakti.Kizlar vicdan azabim bi yanda,dustugum caresizlik diger yanda...

Bu adam nasıl bir çocukluk geçirmiş de bu kadar vicdansız olmuş şaştım kaldım.
Hem sizi istemiyor hem de bırakmıyor bu nasıl bir tutarsızlık?!
Çocuk çok hayati bir karar ama ben sizin yerinizde olsaydım bebeğimi aldırırdım çünkü böyle bir kişiyle hiçbir ilişkim kalmasın isterdim.
Ama karar sizin.Bu tek başına vereceğiniz bir karar fakat şunu lütfen unutmayın eşiniz için bu çocuğun bir önemi yok.
Ben sizi çok aklı başında gördüm.
Kendiniz de dediniz belki de inat uğruna devam ettiniz ama zararın neresinden dönseniz kar inanın.
Bence de bir süre izin alın ve kendinizi dinleyin.
Çocuk için de lütfen duygusal değil mantıklı düşünün çünkü istemeseniz de çocuğunuz çok arada da olsa eşinizle iletişimde olacak.Ve çocuğunuzun karşısında çok kötü bir baba figürü olacak.(Eğer bir mucize eseri değişmezse)
Bunu çocuğunuza yapmayın, siz yetişkinsiniz o çocuk olacak. Siz bir şekilde kendinizi toplarsınız ama çocuğunuzun psikolojisi ileride çok kötü olabilir.
Umarım bundan sonra her şey sizin için iyi olur..:dua::KK200:

Son düzenleme:
Cocuk dogarsa omur boyu cocuk icin gorusnek durumunda kalacaksiniz. Cunku hakim babaya cocugi gormek icin gun verecek ve siz asla toparlanamayacaksiniz. Su an zaten zor bir donemdesiniz. Adam kendinizi toparlamaniza da izin vermiyor. Depresyonda iken o cocuga nasil bakacaksiniz. Ilk zamanlar uykusuz gunletiniz olacak cocuk dogdugunda. Tum bunlari kaldiracak durumda degilsiniz. Aileniz ne diyor? Doktorunuz ne diyor?

Back
X