Oncelikle empatili davranan arkadaslarima cok tesekkur ederim.Evet baya aci oldu ama hayatimin dersini aldim.Gozun mu kordu deyin,nasil inandin deyin ne derseniz deyin arkadaslar ama insan bazen oyle biseyin icine dusuyor ki kaderi mi oluyo diyim,basireti mi baglaniyo diyim,oluyor iste.Ilk esini saklamisti onu cok sonralari ogrendim.Hamileligi ogrendigimden beri ciddi bir depresyona girdim.Inancim kiyamadi, aklim kabul etmedi arada kala kala bu hale geldim.Is disinda evden sokaga adimimi atamadim.Hatta 2 gun sadece tuvalete cikmak icin kalktigim bi koltukta yattim oyle tek basima.Aileme soyledim onlarla kus degilim annem elbetteki boyle bir adamdan cocuk yapip omur boyu muhatap olmani istemem ama senin kararin dedi.Benim sagligim o kadar bozuk ki,Allah dusmanima vermesin.Bebek saglikli hicbir sorun yok evet babasi arada madde kullaniyormus.Hep dedikodusu vardi ama ben gozumle gormeden inanmam diye diye kendimi avutmusum yine.Gozum kor olmuscasina ne dese inaniyodum.1.esinden cocugu yok 2.ve3.den birer cocugu var.Asla bakmayan,gormeyen ilgilenmeyen bir adam.Hayatindaki tek sey kadinlar ve parti yapmak.Cebinde tek kurus yokken bunlari nasil yapiyor dersenin orasini ben de anlamadim.Ama parasiz oldugundan eminim.Evet 10 haftadan sonra soyledikleriniz olmadan gebelik sonlandirilmiyor ancak benimki gibi ozel saglik durumlarinin doktor raporuyla teyit edilmesi kosuluyla yapiliyor.Gozu kor bi sekilde sevdim,biraz inada bindirdim,onsuz delirircesineydim ve en onemlisi her soyledigine inanmak istedim cunku inanmak bir ihtiyacmis hem de en buyugunden.@cikolataveturkkahvesi canim adam bosanmayinda kabul etmiyor ne yazik ki.Ben bu sekilde de yasarim ama seni surundurucem bosanmam diyor ve ne yazik ki adima bir takim resmi islemler dr yapmis sanirim.Hangi birini anlatim kizlar.Sevgili
Mune
rica etsem konuyu kapatabilir misin?