• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim boşanıyorum

4 haftalık hamileyim eşimle boşanıyoruz , durum şöyle 7 ay önce dava açtım eşime ayaklarıma kapandı yalvardı eve geri aldım sonra borçlar arttı tabi esım taksı şoförü aılesı zaten Benı ıstemıyor hiç istemediler nedenini bilmiyorum inanın ben ogretmenım neyse biz barıştık ben hamile kaldım 3 gun once ogrendım eşim degıstı dışarı çıkıyoruz hesabı ödüyorum yiyor içiyor alıyorum sürekli kıyafet HERSEYI sadece kira ve fatura o ödüyor ama ben diğer Herseyı yapıyorum eşim sonra alkolluyken ben araba kullanıyordum bana döndü Sanane borcumdan sen kimsin bana diklenme diye hakaret etti çocuğa zaten sevınmedi sonra orsp falan demeye başladı eşim eve geldık tokat attı bugün de okuldaydım artık dayanamadım aileme soyledım ailemde biz bakarız gel dediler eşim evden gitmedi eşyalar benım dedi vermedi de annemle Benı videoya çekti tahrik etti ben sınır krızı gecırdım videoya çekti bana saldırdılar dedi annemde bende perişan olduk geldim ben babama ama bitirdim de sonra esımı aradım çocuğu aldırıyım istersen dedım sen nasıl istersen ben imza atarım dedi tamam dedim 5 yıllık evliyim 28 yaşındayım sanırım cocugu aldıracagım büyük günah ama tek başıma bakamam esımde evi kapatacağım ben dedi eşya kıyafetletını al hakkın yok vermem dedi moralım bozuk
Burda büyük günah diyenler o çocuğa sizinle bakmayacaklar keşke böyle olmasaydı ama benim eşimde anne babası bebekken çok ufak yaşta boşanmış ondaki o derin yaraları inanın ben bütün sevgimi verdiğim halde etrafidaki insanlar onu çok sevdiği pervane olduğu hâlde gideremiyor karar sizin ben olsam bir dakika düşünmezdim öyle bir adama çocuk doğrulmaz daha gencsiniz tekarr hayatınızı kurarsınız

4 haftalık hamileyim eşimle boşanıyoruz , durum şöyle 7 ay önce dava açtım eşime ayaklarıma kapandı yalvardı eve geri aldım sonra borçlar arttı tabi esım taksı şoförü aılesı zaten Benı ıstemıyor hiç istemediler nedenini bilmiyorum inanın ben ogretmenım neyse biz barıştık ben hamile kaldım 3 gun once ogrendım eşim degıstı dışarı çıkıyoruz hesabı ödüyorum yiyor içiyor alıyorum sürekli kıyafet HERSEYI sadece kira ve fatura o ödüyor ama ben diğer Herseyı yapıyorum eşim sonra alkolluyken ben araba kullanıyordum bana döndü Sanane borcumdan sen kimsin bana diklenme diye hakaret etti çocuğa zaten sevınmedi sonra orsp falan demeye başladı eşim eve geldık tokat attı bugün de okuldaydım artık dayanamadım aileme soyledım ailemde biz bakarız gel dediler eşim evden gitmedi eşyalar benım dedi vermedi de annemle Benı videoya çekti tahrik etti ben sınır krızı gecırdım videoya çekti bana saldırdılar dedi annemde bende perişan olduk geldim ben babama ama bitirdim de sonra esımı aradım çocuğu aldırıyım istersen dedım sen nasıl istersen ben imza atarım dedi tamam dedim 5 yıllık evliyim 28 yaşındayım sanırım cocugu aldıracagım büyük günah ama tek başıma bakamam esımde evi kapatacağım ben dedi eşya kıyafetletını al hakkın yok vermem dedi moralım bozuk
Sen bu adamdan neler çektin seni kaç kere yok saydı insan gibi davranmadı yine barışırsın çocuk falan da aldırmazsın doldurma kendini yalandan yere

Yanlış anlamayın Aileniz bir Büyük Şeyh lere sorsun belki onlar sizin içinizi rahatlatir
Yil olmus 2026 millet uzaya koloni kurma derdinde siz hala seyhlerinizi dinleyin.. banlanmamak icin yazamaiyorum icimden gecenleri.

Bir cana kıymak kolay değil dinimizde sebebi ne olursa olsun belki o can o kişiye umut olacak karar vermekte zorlanıyor ya konu sahibu
Şeyh mi karar veriyor ona?
Allah aşkına yaa maneviyatın yüksekse açar meal okursun, ne diyor Allah, ne istiyor, hani diyor ya ‘aklınızı kullanmaz mısınız’ diye çoğu ayette, ona göre ilerlersin.
Bismillahın anlamını bilmeyen gidip şıhmış şeyhmiş ne kadar kunduz tip varsa el etek öpüyor. Adam dese o çocuk olmaz benden yapman lazım oturup yapacaklar o derece!
En nefret ettiğim şey!
İnancın varsa SANA ŞAH DAMARINDAN DAHA YAKINIM! diyen Rabbin varken araya çer çöp sokmazsın. Az mantık ya az mantık.

O ilaçların satışı yasak.

Aynen türkiyede düşük hapı yok. Merdiven altı temin etmeye kalkar filan yanlış yönlendirmeyelim.
Aa bunu bilmiyordum. Her sekilde tehlikeli bir donemde degil kurtaj olsa bile.
Kk de çoğu kadın öğretmen ,hemşire ,devlet memuru ama vizyonları çok dar. Böyle olmayanlar lütfen üstüne alınmasın ama benim gözlemim bu yönde malesef.
Ben anladim ki meslekle alakasi yok kadinin sectigi hayat arkadasinin. Tamamen yetistirilme tarzi ve buyudugu ortamla alakali tamamen.

Bu zinciri kiranlar tabikide var, bunu yapan kadinlar da muhtemelen calisma hayatinda/ universite okurken/ meslek edinirken kendi kisisel gelisimlerine onem veren ,bir insan /canli olarak kendi degerini kendine vermeyi ogrenen kadinlar .

Eski konularınıza baktım da inanılmaz tetiklendim. Ablacım siz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz? Şu yaşadığınız şeyleri Türk dizisi konusu yapsalar ne abartmışlar diye izlemem.

Anne ve babanıza çok üzüldüm. Onca sene büyüt, okut, bir yerlere gelsin diye emek ver. Üstüne yaşamadıkları rezillik, yemedikleri küfür kalmasın. Bütün bunlara rağmen destek oluyorlar size farkında mısınız?

Bebeği aldırıp aldırmamakla ilgili yorum yapamam, burada tecrübesi olanlar daha iyi yönlendirir. Ama acilen evlenme ehliyetinizin elinizden alınması gerekiyor. Hayatınızda illa bir erkek olmak zorunda değil. Erkeksiz de yaşayabilirsiniz. Önce bunu kabullenin.

Bir cana kıymak kolay değil dinimizde sebebi ne olursa olsun belki o can o kişiye umut olacak karar vermekte zorlanıyor ya konu sahibu
Sebebi ne olursa olsunmuş. Abiniz babanız tecavüz etse hamile kalsanız siz doğurur musunuz? Ya da üye doğursa maddi manevi arkasında duracak mısınız? Paraysa para bakıcıysa bakıcı baba sevgisiyse al baba sevgisi diyor musunuz? Boş beleş atıp tutmayın uzaktan. Hodri meydan, ya üyeye özel mesaj atın ben geliyorum yardıma diye ya da yönetime haber verin gönüllü olduğunuzu onlar yazsınlar, var mısınız? Ama biz zaten sizin gibilerin cevabı biliyoruz.

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Rabbim yardımcın olsun inşaallah.

Back
X