4 haftalık hamileyim eşimle boşanıyoruz , durum şöyle 7 ay önce dava açtım eşime ayaklarıma kapandı yalvardı eve geri aldım sonra borçlar arttı tabi esım taksı şoförü aılesı zaten Benı ıstemıyor hiç istemediler nedenini bilmiyorum inanın ben ogretmenım neyse biz barıştık ben hamile kaldım 3 gun once ogrendım eşim degıstı dışarı çıkıyoruz hesabı ödüyorum yiyor içiyor alıyorum sürekli kıyafet HERSEYI sadece kira ve fatura o ödüyor ama ben diğer Herseyı yapıyorum eşim sonra alkolluyken ben araba kullanıyordum bana döndü Sanane borcumdan sen kimsin bana diklenme diye hakaret etti çocuğa zaten sevınmedi sonra orsp falan demeye başladı eşim eve geldık tokat attı bugün de okuldaydım artık dayanamadım aileme soyledım ailemde biz bakarız gel dediler eşim evden gitmedi eşyalar benım dedi vermedi de annemle Benı videoya çekti tahrik etti ben sınır krızı gecırdım videoya çekti bana saldırdılar dedi annemde bende perişan olduk geldim ben babama ama bitirdim de sonra esımı aradım çocuğu aldırıyım istersen dedım sen nasıl istersen ben imza atarım dedi tamam dedim 5 yıllık evliyim 28 yaşındayım sanırım cocugu aldıracagım büyük günah ama tek başıma bakamam esımde evi kapatacağım ben dedi eşya kıyafetletını al hakkın yok vermem dedi moralım bozuk