• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim boşanıyorum

Çok üzüldüm size ayrı üzüldüm çocuğunuza ayrı üzüldüm. Bu adam düzelmez zaten. Çocuk aldırma ya da aldırmama konusunda da tek söz sahibi sizsiniz. İnşallah her şeyi yoluna koyarsınız.
Yahu üzülme üzülecek bir durumu yok, üzüldüğüne değmez ciddiyim.
Adam anasına sövüyor, kapıya atıyor, parasını yiyor, Babası kucak açıyor gel diyor, bu yine Herşeyi yiyip yutup heriften çocuk yapma derdine düşüyor.
Ve bu kadın eğitimci. Tam kafa yemelik.

Şu kısma takıldım.

bugün de okuldaydım artık dayanamadım aileme soyledım ailemde biz bakarız gel dediler eşim evden gitmedi eşyalar benım dedi vermedi de annemle Benı videoya çekti tahrik etti ben sınır krızı gecırdım videoya çekti bana saldırdılar dedi

Anneniz gel diyor dün, ne ara evine gittin eşyaları toplamak istedin, kavga çıktı, sinir krizi geçirdin, sonra sakinkeşip kocanı aradın çocuğu aldırmaya karar verdin.

Ben hiç sağlıklı bulamadım sizi.
Bende bu kısımı anlamadım ama aceleyle ve kısaca yazmış gibi düşündüm.

Adam anasına sövüyor, kapıya atıyor, parasını yiyor, Babası kucak açıyor gel diyor, bu yine Herşeyi yiyip yutup heriften çocuk yapma derdine düşüyor.
Sonuçta bir yuva yıkılıyor geleceği belli olmayan bir hamilelik var ona üzüldüm. Yoksa adam ayrılığı sonuna kadar hak etmiş benim gözümde. Planlı gebelik değil anladığım ama sevinmemiş bile keşke korunsaydı.

Bu herif hamile kalırsanız çalışamaz para getiremezsiniz diye hiç bir zaman çocuk istememiş zaten.

Üstelik size de sen kullanılmış ürünsün seni kimse almaz demiş.

Niye hamile kaldın bundan deyince de bizlere kızıyorsunuz, ben söyleyeyim boşanmamak için.

4 haftalık hamileyim eşimle boşanıyoruz , durum şöyle 7 ay önce dava açtım eşime ayaklarıma kapandı yalvardı eve geri aldım sonra borçlar arttı tabi esım taksı şoförü aılesı zaten Benı ıstemıyor hiç istemediler nedenini bilmiyorum inanın ben ogretmenım neyse biz barıştık ben hamile kaldım 3 gun once ogrendım eşim degıstı dışarı çıkıyoruz hesabı ödüyorum yiyor içiyor alıyorum sürekli kıyafet HERSEYI sadece kira ve fatura o ödüyor ama ben diğer Herseyı yapıyorum eşim sonra alkolluyken ben araba kullanıyordum bana döndü Sanane borcumdan sen kimsin bana diklenme diye hakaret etti çocuğa zaten sevınmedi sonra orsp falan demeye başladı eşim eve geldık tokat attı bugün de okuldaydım artık dayanamadım aileme soyledım ailemde biz bakarız gel dediler eşim evden gitmedi eşyalar benım dedi vermedi de annemle Benı videoya çekti tahrik etti ben sınır krızı gecırdım videoya çekti bana saldırdılar dedi annemde bende perişan olduk geldim ben babama ama bitirdim de sonra esımı aradım çocuğu aldırıyım istersen dedım sen nasıl istersen ben imza atarım dedi tamam dedim 5 yıllık evliyim 28 yaşındayım sanırım cocugu aldıracagım büyük günah ama tek başıma bakamam esımde evi kapatacağım ben dedi eşya kıyafetletını al hakkın yok vermem dedi moralım bozuk
İstenmeyen bi bebeği doğurmak daha günah bence. Yazık olur yavruya en doğrusu bu bence.

4 haftalık hamileyim eşimle boşanıyoruz , durum şöyle 7 ay önce dava açtım eşime ayaklarıma kapandı yalvardı eve geri aldım sonra borçlar arttı tabi esım taksı şoförü aılesı zaten Benı ıstemıyor hiç istemediler nedenini bilmiyorum inanın ben ogretmenım neyse biz barıştık ben hamile kaldım 3 gun once ogrendım eşim degıstı dışarı çıkıyoruz hesabı ödüyorum yiyor içiyor alıyorum sürekli kıyafet HERSEYI sadece kira ve fatura o ödüyor ama ben diğer Herseyı yapıyorum eşim sonra alkolluyken ben araba kullanıyordum bana döndü Sanane borcumdan sen kimsin bana diklenme diye hakaret etti çocuğa zaten sevınmedi sonra orsp falan demeye başladı eşim eve geldık tokat attı bugün de okuldaydım artık dayanamadım aileme soyledım ailemde biz bakarız gel dediler eşim evden gitmedi eşyalar benım dedi vermedi de annemle Benı videoya çekti tahrik etti ben sınır krızı gecırdım videoya çekti bana saldırdılar dedi annemde bende perişan olduk geldim ben babama ama bitirdim de sonra esımı aradım çocuğu aldırıyım istersen dedım sen nasıl istersen ben imza atarım dedi tamam dedim 5 yıllık evliyim 28 yaşındayım sanırım cocugu aldıracagım büyük günah ama tek başıma bakamam esımde evi kapatacağım ben dedi eşya kıyafetletını al hakkın yok vermem dedi moralım bozuk
her şeyi bi kenara koydum da siz öğretmen olduğunuza emin misiniz?

her şeyi bi kenara koydum da siz öğretmen olduğunuza emin misiniz?
Mesleğini söylemese öğretmen mi acaba derdim ben.
Çalışan ve bu tür adamları idare eden, maaşını olduğu gibi eşine yediren kadınların hatrı sayılı bir kısmı öğretmen çıkıyor burada.
Şaşırtıcı değil yani.

Ben konuda yorumsuzum. Tek ayar olduğum şey doğmuş çocukların hesabının sorulması. Neden doğurdun????? sorusuna o kadar odaklanıyor ki bazı üyeler; konu içeriğinden sapıtıyor.
O konuda bende seninle aynı fikirdeyim
Doğmuş olana Allah sağlık versin, bahtı açık olsun demekten başka bişey yapılmaz

Çalışan ve bu tür adamları idare eden, maaşını olduğu gibi eşine yediren kadınların hatrı sayılı bir kısmı öğretmen çıkıyor burada.
Şaşırtıcı değil yani.
Evet
Genelde öğretmen arkadaşlarda bu şekilde konular fazla
Gerçi sited zehir gibi öğretmen arkadaşlarımızda çok
Sayılarının artması dileğiyle

Sadece bir bakış açısı. Herkes aynı şeyi yazmak zorunda değil böyle agresifleşmeye gerek yok :) zaten diğer donelerle fikrimi değiştirdim.
Agresif şekilde yazmamıştım aslında
Yazım dili olunca farklı anlaşılıyor demek ki 😕

@aykadarguzelay bile isteye bayılarak lades demişsiniz
benim anneme o...pu diyecek haaa o saniye bir daha yüzümü dahi göremezdi
siz... nasıl... anlamadım annenize o lafı kullandıktan sonra barışıp birde çocuk işine giriştiniz

Aileniz size destek çıkacaksa nolur kıymayın çocuğunuza. Benim görümcem aynı siz gibiydi, ailecek engel olduk aldırmadı çocuklarını şimdi iki kızı var ve o kadar mutlularki, bütün aile ona destek oluyoruz. Zaten kendiisi çalışıyor bizden maddi bir beklentisi yok. Baba tarafı boşandıktan bir iki yıl sonra bütün sorunlar bitti hiç arayıp sormuyorlar. Bizde arasın istemeyiz zaten çok mutlular böyle. Sözün özü bakın aileniz size destek olacakmış. Siz de zaten meslek sahibi güçlü bir kadınsınız. Yavrunuz size yoldaş olur arkadaş olur.
Birde çocuklara sorun bakalım, göz göre göre ilgisiz iletişimsiz babasız büyüyorlar. Kötü koca babayı boşarsın tamamda bu kadın daha 4 haftalık hamile ve gencecik. Aldırsa bi kaç sene sonra iyi bi adam bulur evlenir yine hamile kalır. Çocuklu boşanmakla çocuksuz boşanmak aynı olur mu? Kadın çocuklu ayrılsın bi daha evlenmesi ayrı dert çocuk sorumluluğu tek başına kendisinde kalacak o ayrı dert. Görümceniz hem annelik hem babalık yapıyor kolay mı sanıyosunuz, dışardan oh hayatını yaşıyor mutlu dersiniz anca.Boşanmış bekar anne olmak çok zor.
Herkesin şartları başka bu adam hayırsız döven söven bi tip böyle babayı mı hak ediyor masum yavrular.
Bende kürtaj konusunda sivri yorumlar yapmış biriyim ama benimki 9-10 haftalık artık son dk kürtajlarına o zamana kadar aklın nerde derler adama konu sahibinin durumu aynı değil.

Şaşırtıcı değil yani.
Gerçekten neden böyle ki öğretmen konuları hep benzer

Ay evet ya öğretmem konuları acayip oluyor
Bir konu vardı
Kadın öğretmen
Maaş kartı kocasında
Bebeği küçük çatı katı bir ev isilik olmasın diye camı açık bırakmıştı adam ağzına geleni söylemişti
Klima almayı bırakın camı açamıyordu
Acaba ne yaptı
Böyle bişey yok olamaz dersiniz
Konuyu bulabilsem paylaşırdım

bu yorumdan sonta ilk konusa baktım ve tüylerim ürperdi. adam sürekli dövüyor, parasını yiyip onu kullanıyor, ölsün diye dua ediyor üstüne çocuk yapıyor. bu kadın 2 tane daha doğurur ve boşanmaz. 4 sene önce baba evine dönmeyen şimdi de dönmez. bipolar diye alttan alır. belki 2 çocuk yapamadan adam onu öldürür. zaten sürekli dövüyor, omuriliği köşeye gelse bitti yani.

Ben biraz ezber bozan, şık durmayan bir yorum yapıcam kendi adıma. Adam mafyatik belalı vs değilse ben olsam çocuğu aldırmam çocuk yanıma kar kalır, adamı bir sperm bankası gibi düşünürüm. Çoğu evlilik bile bunun için olmuyor mu zaten?

Bakacak durumda değilseniz, adam çok rahatsız edecekse tabi aldırmak da bir seçenek. Bu arada asla kürtaj karşıtı ya da vicdan yaptıracak biri değilim o açıdan söylemiyorum aldırmayın diye.
kadın daha çok genç
gerek yok

kadın 40 yaşında olsa da yeni birini buldum evlendim derken yaşı geçecek olsa, hadi neyse.
adam da mafya olmasa bile küfürbaz, para yönetemiyor, çok riskli bir sperm.

Gerçekten neden böyle ki öğretmen konuları hep benzer
öğretmen
veya her ne işse yani çalışıyor, yeni de maaş sahibi olmamış ev bakacak kadar çalışıyor, araç filan kullanıyor. ne biyim hani köyünden dün çıkmamış bu kadın.
ama yine de babasının gel demesini bekliyor
oysa gayet kendi başına da yaşayabilir.

kendine ait bir hayat kurup daha düzgün bir evlilik yapabilir ileride, bence çocuğu doğurup da bu süreçte kendiyle birlikte onu da büyütmekle uğraşmamalı, çocuğa yazık.

Back
X