Bence acele karar verme. Pişman olursun. Aman aman bi sorun yok gibi bide olan olmuş hamile kalmışsın öyle olmasa istediğini yap derdim. Ama şu an o çocuğa karşı da sorumlusunn.
Buna sen ortam hazırlıyorsun gibi geldi sen her dakka eski karïn eski kadın dersen, adamda bi mukayeseye düşer. Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme.Adamın her şeyde bu kadar rahat umursamaz davranması geriyor beni,güzel güzel konuşurken birden delirtiyor sanki.
Sanki geçmişteki yaşananları bana yüklüyor gibi geliyor,belki hep böyle abartısız heyecanla yaklaşmayan biriydi bilmiyorum ama kıyas ettiriyor illa ki.
Her şeyi bu kadar sıradan görmesi yoruyor önceden böyle değildi,kaybetme korkusu olmayan sevmeyen biri gibi gelmeye başladı.
Sorumluluk sahibi o kesin ama duygusal olarak yetersiz kalıyoruz sanki yıpranıyoruz.
Sen eşine karşı çok dolmussun. Keske isteklerinden vazgecmeseydin. Düğün mesela ısrar etseydin. Bebeğe sevinememisse belki afallamistir. Esin birçok şeyi yaşadığı için belki senin kadar heyecanli degil ama bu sevmediği anlamına gelmez. Evlilik terapisti ise yarayabilir bence ;-)
Buna sen ortam hazırlıyorsun gibi geldi sen her dakka eski karïn eski kadın dersen, adamda bi mukayeseye düşer. Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme.
Bence bunlar konuşularak halledilecek sorunlar. Sabretmelisin. Böyle ufak şeylerde ben annemin evine gidicem dersen olmaz ki.. Peygamber efendimiz diyor ki eşinizle kavgalı olduğunuz zaman yatağa girdiğinizde elini elinin üstğne koyun ve ben seninle barışmadan rahat uyuyamam diyin onun gönlünü alın." Diyor. Hemen babanızın annenizin evine gidin demiyor. Bence bu sorunu alttan alarak sen düzeltebilirsin gitmek çözüm değil.
Haklı olunca koş demiyorum ama sakin sakin kınuş hemen sinirlenmeden. Tama hep alttan almaktan sıkılmış da olabilirsin haklısındır ama bunu halledebilirsiniz bence ya böyle şeyler yüzünden ayrılıklar olmasınHer sorunda ben adım atıyorum o hiç gelmiyor ki.neyse uzatmayalım diyor ama kırıldı mı demez mesela.İkimizde sinirlenmeyiz ama sinirlenince çok gerginiz kimse adım atmaz hep haklıda olsam ben koşmaktan sıkıldım
Haklı olunca koş demiyorum ama sakin sakin kınuş hemen sinirlenmeden. Tama hep alttan almaktan sıkılmış da olabilirsin haklısındır ama bunu halledebilirsiniz bence ya böyle şeyler yüzünden ayrılıklar olmasınüzülüyorum
Kör oldum resmen.Bence acele karar verme. Pişman olursun. Aman aman bi sorun yok gibi bide olan olmuş hamile kalmışsın öyle olmasa istediğini yap derdim. Ama şu an o çocuğa karşı da sorumlusunn.
canım benim çok dolmuşsun. iyi karar ver ama ömür boyu bu şekilde çekilmez. keşke diye başlamak istemem ama önüne bak. hamile de olsan bebeğinle birlikte hayat seniin hayatın.
Erkekler hamilelik haberinde filmlerde çok seviniyor, normal hayatta herkes öyle değil. Onlar baba olunca anlıyorlarmış falan. Bide neden sürekli eski eşini hatırlatıyorsun ki burda hatalısın. Bence hamilesin biraz daha düşün. Madem mutlu değilsiniz kötü evliliğiniz var neden sevişip korunmadınız öyle değil mi? Böyle olacağını bilip tedbir alman lazımdı..
Acele etme. Ne guzel hamilesin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?