hamileyim boşanmak istiyorum

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
46
kızlar merhaba

eşimle artık aşılmaz sorunlarımız olmaya başladı. iyi melek adam gitti vurdumduymaz inat saçma sapan bir adam geldi yerine ne yapsam düzelmiyor.
artık ailemede saygısızlık yapmaya başladı.
uzun lafın kısası şu an 6 aylık hamileyim ve 2,5 yaşında bir kızım var. çalışıyorum ailemde arkamda zaten bütün evin yükü benim üzerimeydi kira fatura alışveriş v.s. yani tekbaşıma hem kendime hem çocuklarıma yetebilirim.

ben bu adamdan boşanmak istiyorum ve yarın dilekçemi vereceğim.
hamileyim diye hakim boşamamazlık falan yaparmı?
dava ne kadara açılır?

lütfen bana bir fikir verin.

Tam bilgim yok ama anlaşamadığınızı kanıtlarsanız boşar diye düşünüyorum zira hamileyken boşananlar var.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hakim gebeliğinizle ilgilenmez ki.
Her iki taraf da anlaşırsa süreç hem çok kolay hem de az masrafla işler.
Fiyat olarak bir bilgim yok.

Hamilelik yüzünden alınganlık yapıyor olmadığından eminsen,sen kararlı olduktan ve şahitlerin olduktan sonra hakim boşar ama bir kaç celse sürebilir.Anlaşmalı boşanma olsa çabuk açılırdı.Bu şekilde olan hakkında fikrim yok.Allah hayırlı olanı versin hakkında inşallah.

Hamilelik yüzünden alınganlık yapıyor olmadığından eminsen,sen kararlı olduktan ve şahitlerin olduktan sonra hakim boşar ama bir kaç celse sürebilir.Anlaşmalı boşanma olsa çabuk açılırdı.Bu şekilde olan hakkında fikrim yok.Allah hayırlı olanı versin hakkında inşallah.
anlaşmalı olacak zaten oda istiyor artık boşanmayı umarım tek celsede bu iş olur biter dayanamıyorum artık.. hamilelik alınganlığı değil çok ölçtüm bittim. yani adam artık yanından çay koymuyor beni odadan çağırıp çay koyduruyor bu halimle

Canim anlasmali bosanma olursa 1 hagtada bisanirsiniz dava ucreti 180 tl anlasmali bosanma dilekcesi oluyor internetten indir esinle sen imza atarsin gider acarsin 10 gun icinde gun verip bosuyolar ama anlasmali olmaz esin istemezse bideki hamilesin uzayabilir ...ben anlasmali olarak 1 haftada bosanmistim tabi ayni adamla 1 ay icinde tekrar evlendim o ayri
Bence iyi dusun herseyi kafanda tart sonucta maddi acidan idare etsende manevi acidanda cok zor tabi ne yasadigini bilmedigim icin saygi duyarim kendin bilirsin en iyi..hayirlisi olsun ama iyi dusun

anlaşmalı olacak zaten oda istiyor artık boşanmayı umarım tek celsede bu iş olur biter dayanamıyorum artık.. hamilelik alınganlığı değil çok ölçtüm bittim. yani adam artık yanından çay koymuyor beni odadan çağırıp çay koyduruyor bu halimle
Aa manyamış mı ne.Eli ayağı neresine kaçmış acaba.Allah yardımcın olsun.

Canim anlasmali bosanma olursa 1 hagtada bisanirsiniz dava ucreti 180 tl anlasmali bosanma dilekcesi oluyor internetten indir esinle sen imza atarsin gider acarsin 10 gun icinde gun verip bosuyolar ama anlasmali olmaz esin istemezse bideki hamilesin uzayabilir ...ben anlasmali olarak 1 haftada bosanmistim tabi ayni adamla 1 ay icinde tekrar evlendim o ayri
Bence iyi dusun herseyi kafanda tart sonucta maddi acidan idare etsende manevi acidanda cok zor tabi ne yasadigini bilmedigim icin saygi duyarim kendin bilirsin en iyi..hayirlisi olsun ama iyi dusun
1 ayda tekrar mı :KK70: :KK70: hala evli misiniz ?

cok ilginc. son zamanda mi degisti boyle esiniz? eskiden beri boyleyse, sorumsuzsa, ikinci cocuk nicin ?
gecime gelince, elbette kendiniz gecinirseniz o halde, bu adami cekmeye ne gerek var ki? bosanin gitsin

Anlaşmalı ise hemen boşanırsınız hakimin gebeliğinize göre karar vereceğini sanmıyorum

hamililekten sonra mı değişti hisleriniz aynı mıydı?
aslında çok fazla aşık değilmişim onu anladım. saygı vardı aramızda ama son 2-3 aydır oda bitti. kızımın psikolojisi bozuldu artık. normal bile konuşsak koşa koşa yanımıza gelip kızmayın bağırmayın diyor.

cok ilginc. son zamanda mi degisti boyle esiniz? eskiden beri boyleyse, sorumsuzsa, ikinci cocuk nicin ?
gecime gelince, elbette kendiniz gecinirseniz o halde, bu adami cekmeye ne gerek var ki? bosanin gitsin
son zamanlarda değişti. 2. çocukta hem kendim hemde kızım için.

ay inşallah hemen bitsin istiyorum bu iş.

5. ayınızda evlenmişsiniz çok acele etmişsin eski konunu okudum geçen ağustos ayında artık onu sevmiyorum demişsin zaten yanlış anlama lütfen ama neden 2. çocuğu düşündün aklında o sorular varken.

benim size tavsiyem doğuma kadar sabretmeniz yönünde olacak bu kadar zaman dayanmıssınız zaten 3 ay kalmıs surda. Aldatma siddet gibi büyük büyük durumlarda yok. Hangi kadın hastanede tek basına doğum yapmak ister ki ? Bırakın en azından doğumda esiniz yanınızda olsun son olarak

ay çok ilgimi çekti. neden boşandınız ve geri bir ay içinde evlendiniz sakıncası yoksa merak ettim. mutluluğunuz daim olsun bu arada

X