hamileyim bosanmak istiyorum

bahtsiz bedevi1876

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
3
0
36
26 haftalik hamileyim eşim bi ise basvuru yapmisti hic istemedigim halde.ve malesef kabul edildi.cok mutlu olmasakta idare ediyoduk bi sekilde.simdi o işi kabul edicek hemde istemedigimi defalarca dile getrdgm halde.ailelerimiz su an bulunduğumuz sehire yakın.şu am bulunduğumz sehirde değiller ama mesafe olaral yakınlar.ama yeni işini yapacağı şehir türkiyenin bi ucu.benim doğumumda dahi yanmda olamayacak belki.üstelik ev almştk 5 ay oluyo evimize taşınalı tekrardan yüm evi bı halimle toplayıp ailemden uzaklara gitmek hiç istemiyorm.ama eşime anlatamıyormda tek kişilk düşünüyor.son lafı istemezsem gelmez ailenin yanında kalırsın dedi.ve cok ağır konuştu.cokkriz atlattık ama bu kez sanırım gerçekten bitti.

26 haftalik hamileyim eşim bi ise basvuru yapmisti hic istemedigim halde.ve malesef kabul edildi.cok mutlu olmasakta idare ediyoduk bi sekilde.simdi o işi kabul edicek hemde istemedigimi defalarca dile getrdgm halde.ailelerimiz su an bulunduğumuz sehire yakın.şu am bulunduğumz sehirde değiller ama mesafe olaral yakınlar.ama yeni işini yapacağı şehir türkiyenin bi ucu.benim doğumumda dahi yanmda olamayacak belki.üstelik ev almştk 5 ay oluyo evimize taşınalı tekrardan yüm evi bı halimle toplayıp ailemden uzaklara gitmek hiç istemiyorm.ama eşime anlatamıyormda tek kişilk düşünüyor.son lafı istemezsem gelmez ailenin yanında kalırsın dedi.ve cok ağır konuştu.cokkriz atlattık ama bu kez sanırım gerçekten bitti.
sanırım eşim değil türkiyenin öteki ucu dünyanın öteki ucu na gitse peşinden giderdim. evi toplayıp ailemden uzaklara gitmek istemiyorum diyorsunuz ya sizin aileniz artık üçüncü plan da öncelikle evlisin tayin vs durumu olsa tamam ama gidebilecek durumun var ve sırf taşınmak istemiyorum sırf ailemden ayrı kalmak istemiyorum diye boşanılmaz.

Taşınma dışında başka sorunlar var gibi

İletişim sorunu mesela
Anlayış mesela
Hoşgörü mesela

Başka neler var?
Taşınma bardağı taşıran son damla gibi göründü bana

Taşınma dışında başka sorunlar var gibi

İletişim sorunu mesela
Anlayış mesela
Hoşgörü mesela

Başka neler var?
Taşınma bardağı taşıran son damla gibi göründü bana

bana da öyle geldi taşınma artık bahane olmuş sanki eger başka sorun yoksa eşin sonucta keyfinden gitmiyor onunla gitmelisin.. eşin asker olsaydı üç yılda bir tasınmak zorunda kalsaydın ne yapacaktın önemli olan sizin birarada olup birbirinize yetmeniz gerisi zaten zamanla düzene girer

aynen saygı sevgi varsa bunlar çok basit bahaneler.eşin sonuçta evlilik bu gün gelir başka ülkeye gidilir.bence şu an hamlilekten biraz kırılgansın ondandır o duygusal alıngan oluyor insan biraz düşün sakinleş eşin sonçta iyi günde kötü günde beraberlk sözünüz var

X