Hamileyim çabuk olun...

ATA_SEVEN

YolumuzunGüneşi Önderimiz
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
802
3
96
Samsun
boshayallersmile kızlar hamileyim ve midem berbat

gaz yumağı halinde geziyorum yanma ekşime bulantı gaz offff ...

nolur bana doğal yollardan bir çare bilen varsa acil yetişsin bacılar...

:sm_cool: :sm_cool:

suan ıcın normal ama bılmedıgın seylerı ıcme kız ne gusel haber bu böle darısı bıze ınşşşşşşşş

canım tebrık ederım
ama bunların bır caresı yok vucudun bebege alışmaya calısıyor ve dogal tepkıler verıyor
bıtkı cayı vs kullanma bulantın coksa sayet dr ılac verır
onun harıcınde hıcbır sey ıcme
ee annelık kolay degıl :) ama kolay gelsin annecik :)

kraker yiyebilirsin birazda olsa geciriyo ama benim bulantilarim hic bi sekilde gecmedigi icin doktorumdan bulanti hapi aldim.simdi cok rahatim midem bulanmiyo.
arada bi oluyo ama okadarina raziyim cunku 1 hafta oncesine kadar bulantilardan kafami kaldiramiyodum...

suan ıcın normal ama bılmedıgın seylerı ıcme kız ne gusel haber bu böle darısı bıze ınşşşşşşşş

inşallah canım ALLAH isteyene versin

ben 30 yaşındayım ve sürprizli oldu hamileliğim bir kaç yıl daha düşünmüyor olmama rağmen..

hamile olduğumu öğrendiğimden beri aslında içten içe bebişimi istediğimi anladım tuhaf bir duygu gerçekten..

canım tebrık ederım
ama bunların bır caresı yok vucudun bebege alışmaya calısıyor ve dogal tepkıler verıyor
bıtkı cayı vs kullanma bulantın coksa sayet dr ılac verır
onun harıcınde hıcbır sey ıcme
ee annelık kolay degıl :) ama kolay gelsin annecik :)

doktor ilaç verdi ipekcim yaaa ama sürekli içmemi tavsiye etmedi bende korkudan pek içmiyorum bir kaç günde bir belki...

soda içiyorum sürekli ... ama mide gazı beni mahvetti gerçekten..

kraker yiyebilirsin birazda olsa geciriyo ama benim bulantilarim hic bi sekilde gecmedigi icin doktorumdan bulanti hapi aldim.simdi cok rahatim midem bulanmiyo.
arada bi oluyo ama okadarina raziyim cunku 1 hafta oncesine kadar bulantilardan kafami kaldiramiyodum...

evet tuzlu kraker yiyorum zaten tuzlu çok yiyorum malesef hap konusununda emin değilim işte prospektüsünde hamilelere zararı yoktur yazmıyor güvenemiyorum açıkcası..
guclubacismile guclubacismile

evet tuzlu kraker yiyorum zaten tuzlu çok yiyorum malesef hap konusununda emin değilim işte prospektüsünde hamilelere zararı yoktur yazmıyor güvenemiyorum açıkcası..
guclubacismile guclubacismile

Valla bi zarari oldugunu sanmiyorum olsa heralde doktor boyle bi riski goze alamaz.

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

yaa bu arada şu çizelgelerden ben de alayım bir tane diyorum ama beceremedim kızlar herhalde yaa

düzenlemesini yaptım verilen adresi kopyaladım profildeki çizelge yerine ama cıkkk

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ATA_SEVEN samsundansın galiba doktorun belli mi ? ben hala doktor arayışındayım

aaaa senin de samsun olduğunu şimdi fark ettim

meğer hemşerilik çekmiş bizi güzelim yaahuu..

ben bafra ilçesindenim canım...

fakat kız kardeşim samsunda ve bir kızı var istersen soruşturabilirim o bilir..

Ben ATASAM hastanesine gitmiştim. orda öğrendim hamile olduğumu 3 ay önce bebeğimi kaybettiğimide öğrtendiğim yer herneyse unutmak istiyorum o acılı günleri doktorum bana tansiyon yükselmesini önlemek için coraspin100, dşüklere karşı progestan ve folik ast verdi. sende ilaç kullanıyor musun

ben mide bulantılarım ve mide yanmalarım için bir mide hapı ve şurup yazdı

onun dışında kompleks vitamin verdi o kadar...

tahlillerimin bir kısmını bu hafta yaptıracağım belki ona göre ayarlanabilir...

düşük tehlikesi olduğundan mı verdi sana hapı yoksa önlem olsun diye mi..

bu dönemde endişeyi azaltırsan iyi olur ben normalde gayet sinirli biri olarak dinginleştim gerçekten ücretli öğretmenlik yapıyorum ama o da bitiyor yakında bol bol dinleneceğim ...

Bende çok gerginlik yaşıyorum malum öğretmenlik ister istemez geriyor insanı ilaçları önlem olsun diye verdi. ilk bebeğimi kaybettiğimi bildiği için fizyolojik nedenlerden kaynaklandıysa bunu engellemek amacıyla verdiğini söyledi. multivitamin vermedi bana kilom fazla olduğu için kilo aldırabileceğini söyledi bu yüzden sadece folik asit verdi

bana verdiğıi vitaminde folik asit miktarı 0,8 mg ayrıca vermesi gerekiyormuydu acaba kii..

ben onu bir sorayım bari aklıma takıldı şimdi..

haa birde balık yağına başlayacağım..

hergün balık yağı ve ceviz ilk üç ay sende danış ve başla istersen beyin gelişimi için önemli olduğnu söylüyorlar..

bende duydum balık yağını iyiki hatırlattın doktoruma bir sorayım. multivitamin alıyorsan foılik asite gerek görmüyor doktorlar. önceki doktorum folik asiti önermiyordu yerine multivitamin vermişti. ama bu doktorumda kilolu olduğum için diğerini önermedi :)

Ya bişey daha soracağım senin mesajlarının altındaki çizelgelerden bende istiyorum nerden bulup nasıl ekleyebilirim

doktor bana ilk aylar aşırıya kaçmadan kola içebilirsin demişti..bulantıyı bastırırmış..ve katı gıdalar yemeye çok karışık yemekler yememeye özen göster demişti....ama ne yalan söyliyim en iyi gelen ilaç oldu...

Back
X