Hamileyim çabuk olun...

doktor bana ilk aylar aşırıya kaçmadan kola içebilirsin demişti..bulantıyı bastırırmış..ve katı gıdalar yemeye çok karışık yemekler yememeye özen göster demişti....ama ne yalan söyliyim en iyi gelen ilaç oldu...

kolayı normalde de sevmediğim için denemedim...

soda içiyorum çok o beni biraz rahatlatıyor

birde zeytin çekirdeği fayda ediyor unutuyorum ben hep ama faydalı..

ve tüm bunları yapmama rağmen hala çekiyorum düşün artık ne çektiğimi...

neyse 12, haftayı dört gözle bekliyorum artık ne yapimm

kolayı normalde de sevmediğim için denemedim...

soda içiyorum çok o beni biraz rahatlatıyor

birde zeytin çekirdeği fayda ediyor unutuyorum ben hep ama faydalı..

ve tüm bunları yapmama rağmen hala çekiyorum düşün artık ne çektiğimi...

neyse 12, haftayı dört gözle bekliyorum artık ne yapimm

:) doğuma girerken bile midem bulanıyordu seruma katıp verdiler ilacımı:) seni çok iyi anlıyorummm..bulantı felaket bişe...inşallah en kısa sürede geçer...

aklıma gelmişken şunu da ekliyeyim belki bilmeyenler vardır..

ebegümeci maydanoz dere otu ilk üç ay yemeyin mümkünse özellikle ebegümeci tavsiye edilmiyor..

maydanoz saplarıyla kür halinde kullanılması tehlikeli imiş

dere otu da aynı etkiyi yapıyormuş

uyarmak istedim..

:gitme: :gitme:

ecem doğuma girerken bile diyerek tüm umutlarımı yerlebir etin güzelim yavvv

ben 12, haftaya razıyım ama doğuma kadar düşünemiyorum aaahhhhhh laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Aksine bende öyle çok severim ki maydonoz ve dereotunu her sabah kahvaltıda yerim. gerçekten öyleyse korktum şimdi

ata seven ben hamile değilim ama hazırlık aşamasındayım 1 hafta önce tahlillerimi yaptırdım, ve 5 mg folik asite başladım. sadece bu destek ama başka vitamin ilaç yok. sen 0.8 mg yazmışsın hamilelikten önce kullandın mı bilmiyorum ama bana düşük geldi aldığın miktar

:gitme: :gitme:

ecem doğuma girerken bile diyerek tüm umutlarımı yerlebir etin güzelim yavvv

ben 12, haftaya razıyım ama doğuma kadar düşünemiyorum aaahhhhhh laelaelaelaelae laelaelaelaelae

:) yok canım benim sen yanlış anladın..bende başlarda felakettim dişimi fırçalarken boğazıma kaçan suya kadar herşeyi çıkarıyodum..doktor bulantıma ileri düzey teşhisi koyunca ilaç yazdı..içtikten 2 dakika sonra herşey normale dönüyodu..tabi ilacın etkisi geçene kadar...öyle hamileliğim sonlandı işte..ama inşallah senin ki erken biten bulantılardan olur...

hayır canım kullanmadım planlı bir hamilelik değildi zaten...

ama dediğin gibi bana da düşük geldi neyse o konuyu doktoruma bir danışacağım bakalım

ilgine teşekkür ederim umarım hazırlıklarının sonucunu alırsın bir an önce..

teşekkür ederim ata seven sana da güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum...iyi geceler.

midende yanma varsa reflün olabilir daha da artmadan doktora gitmelisin.ayrıca bir patatesin suyunu çiğden sıkıp içersen yanmanı geçirir.

tebrikler anne olcaksın demek ben sana şunu söyleyim hamileyken bitkisel şeylerden kullanma reflü deyil seninki hamilelikle alakalı ben 4 ay yaşadım malesefki günaşırı serum takılıyodu çünkü beslenemiyodum su içsem çıkıyo folik asit alıyodum ben yutuyodum midem çıkarıyodu olduğu gibi ben yutuyodum o çıkarıyodu emedur diye bi fitil verdi doktor bebeklerde kullanılanlardan ama hiç faydası gelmedi malesefki zamanı gelene kadar bulantım oldu ne yemek yapabildim ne mutfağa girebildim ayy çok kötüydü ama ne zamanki 4 aya doğru yaklaştı o zaman başladım yemeye bebeyim beslenemiyo diyede üzülme çünkü ilk aylar senden besleniyomuş

guclubacismile off nası yani mide sorunu yaşıyor olabilirim aslında çünkü bulantı değil sadece aşırı gaz şişkinlik ve yanma da var

tabi düşününce hamilelikle başladıkları için hamileliğe yoruyorum tabii ...

limon soda içiyorum sürekli yiyemiyorum fenayım ALLAHIM yardım etsin hepimize bu gerçekten çekenin anlayabileceği bir sorun.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bir sürü yemek tarifi gezdim ..

hatta yemek tarifi ekledim ama cık yok hiçbirini canım istemedi

elveda yemek :gitme: :gitme:

kaydirigubbakcemile3 sağol canım şükür aşermelerim bitti hatta 5 kilo aldım artık yiyorum :lepi: :lepi:

Back
X