Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tansiyonunuza bakıyor musunuz yada kan şekeriniz mi düşüyor acabaMerhaba
Kızlar 21 haftalik hamileyim kendimi cok kotu hissediyorm sanki bayılıvercekmişim gibi hissediyorm ,cok halsiz hissediyorm neden olabilir ??![]()
Bebiş vitamin depolarınızı tüketmiş olabilir biMerhaba
Kızlar 21 haftalik hamileyim kendimi cok kotu hissediyorm sanki bayılıvercekmişim gibi hissediyorm ,cok halsiz hissediyorm neden olabilir ??![]()
Aminnnnnnİştahiniz yoksa ve yemek yiyemiyorsaniz yada az yiyorsaniz halsizlik yapabilir. Yada vitamin degerleriniz dusuk olabilir. Serum iyi gelebilir. Doktora soylemekte fayda var. Oyle buyuk bi mucizeki icinizde kendinizden bi parca tasiyorsunuz.Muhakkak gecici zorluklari olucak.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin size ve tum anne adaylarina insallah Allah yar ve yardimciniz olsun. Bizede nasip etsin![]()
Malesef bakamiyormTansiyonunuza bakıyor musunuz yada kan şekeriniz mi düşüyor acaba
Yok malesef yumurta falan yiyemiyorm yogurt sut onlarida tuketemiyorm sadece peynir yiyebiliyorm süt urunlerinden , şuan ek vitamin ilaci aliyorm zaten kan ilacida ayni sekilde , elimden geldigince meyve tuketmeye calisiyormBebiş vitamin depolarınızı tüketmiş olabilir bi
Ölçtürün isterseniz,protein kalsiyum c vitamini hepsini düzenli alıyor musunuz besin olarak
Benim de çünkü elim ayağımın güçten düştüğünde genellikle ya tansiyonum düşüyor yada kan şekerim sizinkide böyle oluyor büyük ihtimalle bebek büyüyor ihtiyaclari ve sizden aldıkları şeylerde büyüyor beslenmenize dikkat edin uzun süre aç kalmayin şeker rahatsizliginiz yoksa arada kan şekerinizi yükseltecek şeyler yiyinMalesef bakamiyorm
Protein çok önemli arkadaşım ben hamilelik beslenme uzmanına gidiyorum baya bi protein var,sizde gitseniz size göre ne yiyebiliyorsanız alternatif bişeyler tavsiye ederYok malesef yumurta falan yiyemiyorm yogurt sut onlarida tuketemiyorm sadece peynir yiyebiliyorm süt urunlerinden , şuan ek vitamin ilaci aliyorm zaten kan ilacida ayni sekilde , elimden geldigince meyve tuketmeye calisiyorm
KAn sekerime baktirmadm seker yuklemesinde belli olur sanirim yarin detayli ultrasonum var cok heycanliyim bi sorun cikicakmi ve cok sitresliyimBenim de çünkü elim ayağımın güçten düştüğünde genellikle ya tansiyonum düşüyor yada kan şekerim sizinkide böyle oluyor büyük ihtimalle bebek büyüyor ihtiyaclari ve sizden aldıkları şeylerde büyüyor beslenmenize dikkat edin uzun süre aç kalmayin şeker rahatsizliginiz yoksa arada kan şekerinizi yükseltecek şeyler yiyin
Gec kalmadimmi ona gidmek icinProtein çok önemli arkadaşım ben hamilelik beslenme uzmanına gidiyorum baya bi protein var,sizde gitseniz size göre ne yiyebiliyorsanız alternatif bişeyler tavsiye eder
Sıkıntı etmeyin birşey çıkmaz inşallah streslenme canım sana da bebeğe de yaramzKAn sekerime baktirmadm seker yuklemesinde belli olur sanirim yarin detayli ultrasonum var cok heycanliyim bi sorun cikicakmi ve cok sitresliyim
Insalh cikmaz ya tanidiklarim hep bisey olsaydi bu zamana kadar illaki ultrasonda belli olurdu diyolar ama adı üzerinde detayli bu herseyine bakiyolarSıkıntı etmeyin birşey çıkmaz inşallah streslenme canım sana da bebeğe de yaramz
Siz kacinci haftada oldunuz detayliyi ve bi sorun ciktimiSıkıntı etmeyin birşey çıkmaz inşallah streslenme canım sana da bebeğe de yaramz
Daha yolun yarısındasınız,gitmeseniz de değerlerinizi ölçtürp doktorunuza gösterin ki takviye versinGec kalmadimmi ona gidmek icin
Doktorum degerlerimi ölcüyo aslinda amaDaha yolun yarısındasınız,gitmeseniz de değerlerinizi ölçtürp doktorunuza gösterin ki takviye versin![]()
Vitamin değerlerin düşük olabilir tahlil yaptır benim demir eksikliyi olduğu için sürekli halsizlik nefes darlığı oluyor bazen boğulacakmışım gibi hissediyorumMerhaba
İkili testiniz de temiz çıktıysa birşey çıkmaz büyük ihtimalle merak etmeyinInsalh cikmaz ya tanidiklarim hep bisey olsaydi bu zamana kadar illaki ultrasonda belli olurdu diyolar ama adı üzerinde detayli bu herseyine bakiyolarbi sag salim atlatsaydim yarin, rica etsem banada dua edebilirmisnz
Ayy 21 miydi 22 miydi tam hatırlamıyorum şuan benim ikili testimbir degerim yüksek çıkmıştı yaşımdan dolayı sanıyorum neyse ayrintilida da çok şükür birşey çıkmadıSiz kacinci haftada oldunuz detayliyi ve bi sorun ciktimi
Bu degerlere saglik ocagindada bakilabilirmi acabaVitamin değerlerin düşük olabilir tahlil yaptır benim demir eksikliyi olduğu için sürekli halsizlik nefes darlığı oluyor bazen boğulacakmışım gibi hissediyorum