öncelikle hayırlı olsun..ne kadar şanslısın halbuki...9 aydır bekliyorum çift çizgiyi görmek için ..beni geç buradaki konuları oku içi yanıyor herkesin ...
zamanla alışırsın daha çok başındasın çok farklı bir deneyim bence ..herkesin yapısı bir değil sen kabullenememiş olabilirsin ...ama geçecek bunu unutma ..o küçücük melek senin bütün dünyan olacak yakında ..o alışkanlıklarından da vazgeçeceksin bebeğin için ..ne tiryaki arkadaşlarım vardı hamile olduğunu öğrenir öğrenmez bırakan da oldu ..bulantılar başlayınca bırakan da sigarayı takıntı haline getirme kim ömür boyu içmiş ki ...
lütfen biraz mantıklı olmaya çalış ...hem kendi sağlığın hemde bebeğinin sağlığı için ...sağlıkla kucağına al meleğini inşallah
öncelikle hayırlı olsun..ne kadar şanslısın halbuki...9 aydır bekliyorum çift çizgiyi görmek için ..beni geç buradaki konuları oku içi yanıyor herkesin ...
zamanla alışırsın daha çok başındasın çok farklı bir deneyim bence ..herkesin yapısı bir değil sen kabullenememiş olabilirsin ...ama geçecek bunu unutma ..o küçücük melek senin bütün dünyan olacak yakında ..o alışkanlıklarından da vazgeçeceksin bebeğin için ..ne tiryaki arkadaşlarım vardı hamile olduğunu öğrenir öğrenmez bırakan da oldu ..bulantılar başlayınca bırakan da sigarayı takıntı haline getirme kim ömür boyu içmiş ki ...
lütfen biraz mantıklı olmaya çalış ...hem kendi sağlığın hemde bebeğinin sağlığı için ...sağlıkla kucağına al meleğini inşallah
İstedigin icin degil hamile kalmak icin hamile kalmissin ilerde kalamam korkusuyla hamile kalacagina keske gercekten istediginde hamile kalsaydin ! Gebelik bolumunde gez bakalim senin yerinde olmak isteyen kac yuz kisi var !haline sukret sigaranin hic bir faydasi yok ama karnindakİ seni hayata baglar emin ol...Siradanlasmak derken ne demek istedigini anlayamadim ? Anne olmak siradanlik degil ayricaliktir bence
öncelikle gözünaydın canım,korkacak bişey olmadığını karnın şişmeye başladığında anlayacaksın,elbette hepimizde stres,endişe oluyor hamile olduğumuzu öğrendiğimizde,ama bende olan ilk şey neşeyle havaya sıçrayıp eşime testimi göstermemdi,mucize gibiydi ve ben daha 2 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum,hiç beklemiyordum,olumlu düşünmeye çalış,çünkü şu anda bir mucizenin tam içindesin.Ama şunu da unutma:kimse emin olmadan hamile kalmamalı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?