- Emoji Skoru
- 4.258
- Puanlar
- 133
Allah o çocuğa acısın yardım etsin inşallah, ama sen başına gelenleri hak ediyosunPeki karnımdaki çocuk ne olacak ben boşanırsam istemiyorum çocuğu aldırabilseydim aldırmak isterdim. bakamam maddi gücüm yok ailem kapısını açmaz çocuk varken istemiyorlar ben tek başıma sorumluluk alamamki ben boşandigim adamın çocuğunu doğurmak istemem
26 haftalık bebeği ne aldırması öldürmek oluyo o. Boşandığın adamın diye değil kendi çocuğum diye bakman gerek. İnanamıyorum bakış açınız berbat. Çocuğa çok üzüldüm.Peki karnımdaki çocuk ne olacak ben boşanırsam istemiyorum çocuğu aldırabilseydim aldırmak isterdim. bakamam maddi gücüm yok ailem kapısını açmaz çocuk varken istemiyorlar ben tek başıma sorumluluk alamamki ben boşandigim adamın çocuğunu doğurmak istemem
Peki çocuğa nasıl bakcam iş yok güç yok ailem kabul etmiyor gidecek yerim yok napayım elden çare gelmeyince ben kendime bile bakamam ayrılırsam ona nasıl bakcam26 haftalık bebeği ne aldırması öldürmek oluyo o. Boşandığın adamın diye değil kendi çocuğum diye bakman gerek. İnanamıyorum bakış açınız berbat. Çocuğa çok üzüldüm.
Kusura bakmayın ama bu bebeğin problemi değil. Madem bakamayacaktınız neden yaptınız. Sosyal hizmetlere verin o zaman. İlk haftalarda olsa burda aldırın derdik siz 26 haftalık bebeği nasıl aldırmayı düşünüyorsunuz. Şu an bile doğsa yaşama ihtimali var. Babası size yeni böyle davranmaya başlamamış ki baştan beri böyleymiş. Çocuk büyümeden gidip aldırsaydınız.Peki çocuğa nasıl bakcam iş yok güç yok ailem kabul etmiyor gidecek yerim yok napayım elden çare gelmeyince ben kendime bile bakamam ayrılırsam ona nasıl bakcam
Gidip çocuk esirgemeye vereceksinPeki çocuğa nasıl bakcam iş yok güç yok ailem kabul etmiyor gidecek yerim yok napayım elden çare gelmeyince ben kendime bile bakamam ayrılırsam ona nasıl bakcam
Böyleleri çok doğurgan.. inan ben de bilmiyorum nedenini maalesef adaletin olduğuna inanmıyorumBoyleleri anne olurken çok isteyip hamile kalamayanlar Allah'ın adaleti nerde