Hamileyim çok sinirliyim!

BiscolataM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
461
600
103
Hamileyim ve çok kötü depresyonda olduğumu düşünüyorum. Evin içinde terör estiriyorum resmen! Eşim ve 7 yaşındaki kızımı da bu tavrıma maruz bırakıyorum. Doktora da gidemiyorum ilaç verecek ne kadar güvenli dese de güvenemeyeceğim. Sinire iyi gelen ve hamilelikte zararı olmayan Öner’imiz var mı? Bitki çayı, yiyecek, dua vs .. teşekkürler

Neden sinirlisiniz ama? Muhakkak bir sebebi vardır. Ne düşünüyorsunuz? O kötü şeyleri zihninizden atmaya çalışın. Ya da adet döngünüz gelmiş olabilir ondan da sinirli olabilirsiniz.
Ben bir şey öneremiyorum ama bol bol Allah adını anın. Kalpler yalnızca Allah adını anınca mutmain olurmuş.

Papatya cayi sakinlestiriyo ve hamilelerde kullanabiliyo tabi 1 2 fincan yeterli olur ama yinede bi arastir istersen bi arkadasima doktor onermisti hamileyken kullanmasi icin

Neden sinirlisiniz ama? Muhakkak bir sebebi vardır. Ne düşünüyorsunuz? O kötü şeyleri zihninizden atmaya çalışın. Ya da adet döngünüz gelmiş olabilir ondan da sinirli olabilirsiniz.
Ben bir şey öneremiyorum ama bol bol Allah adını anın. Kalpler yalnızca Allah adını anınca mutmain olurmuş.
Herşeye herkese simirlenebiliyorum. Sakinken bi anda bağır çağır oluyorum.Konu komşu dinliyor resmen, o an hiç bi şey beni sakinleştiremiyor. Mesela düşünün bi restoranda sipariş gecikse tepki veriyorum...

Herşeye herkese simirlenebiliyorum. Sakinken bi anda bağır çağır oluyorum.Konu komşu dinliyor resmen, o an hiç bi şey beni sakinleştiremiyor. Mesela düşünün bi restoranda sipariş gecikse tepki veriyorum...
Ama neden? Muhakkak bunun altında yatan bir sebep vardır. Acaba istemiyor muydunuz gebeliği? İlaç almazsınız ama terapi iyi gelecektir.
Bir de D vitamini eksikliği sinir yapar.

Doktora gidin. Büyük intimalle demir eksikligi var. Demir eksikliginde depresyona benzer belirtilere sebeb olur. Ertelemeyin çünkü demir bebege de lazim. Geçmiş olsun
Canım Demir için doktorlarımın verdiği ilaçları kullanıyorum. Ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Şimdiden böyleysem Doğumda ben lohusa sendromuna girerim diye çok korkuyorum. Bundan beterini düşünemiyorum

Ama neden? Muhakkak bunun altında yatan bir sebep vardır. Acaba istemiyor muydunuz gebeliği? İlaç almazsınız ama terapi iyi gelecektir.
Bir de D vitamini eksikliği sinir yapar.
İstiyordum hem de çok .. hamileliğim ilk aylarında bu kadar sinirli değildim şimdi tavan yapmış vaziyette. Eski konuları açıp açıp kavga ediyorum resmen

Canım Demir için doktorlarımın verdiği ilaçları kullanıyorum. Ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Şimdiden böyleysem Doğumda ben lohusa sendromuna girerim diye çok korkuyorum. Bundan beterini düşünemiyorum

Bazen verilen demirin dozu yetersiz kalıyor ve hap yerine hastanede serum veriliyor. Sizi su anda strese sokan bir durum. Yoksa büyük ihtimalle ya demirde veya hormonlarda bir dengesizlik var. Doktorunuz size veya bebege zarar verecek birses zaten yazmaz çünkü kimse boş yerden riske girmek. İstemez. Gecmis olsun

Ben kendimi mutsuz hissettiğimde kendimden daha kötü durumda olanları düşünürüm toparlanmaya çalışırım.mesela çocuk isteyipte sahip olamayanlar var.allah size ne güzel bir şey nasip etmiş bunun tadını çıkarmanız hem size hem karnınızdaki yavruya geçecek.

İstiyordum hem de çok .. hamileliğim ilk aylarında bu kadar sinirli değildim şimdi tavan yapmış vaziyette. Eski konuları açıp açıp kavga ediyorum resmen
İşte eskiler sizde yara açmış ondan böyle olmuşsunuz. Rutin kan tahlili yaptırın değerlerinize baktırın.

Valla bende hamileyim sinirliyim ama sebep hamilelik değil bence ya herhangi bir konuda sıkışırsam, işte bir iş yaparken çocukla ilgilenmezse eşim söylediğim şeyi on kere de yapmıyorsa falan çok geriliyorum ya da saçma sapan muhabbetler olursa çevremde

Valla bende hamileyim sinirliyim ama sebep hamilelik değil bence ya herhangi bir konuda sıkışırsam, işte bir iş yaparken çocukla ilgilenmezse eşim söylediğim şeyi on kere de yapmıyorsa falan çok geriliyorum ya da saçma sapan muhabbetler olursa çevremde
Çevremdeki insanların sabrına hayran kalıyorum neden ben onlar gibi değilim diye. Eşimin yerinde başka biri olsa çok farklı şeyler yapardı. Adamcağız bana katlanıyor, duymazdan geliyor onca hakaretleri.. kendimden tiksinir oldum bi insan hiç mi memnun olmaz

Back
X