Hamileyim çok sinirliyim!

Çevremdeki insanların sabrına hayran kalıyorum neden ben onlar gibi değilim diye. Eşimin yerinde başka biri olsa çok farklı şeyler yapardı. Adamcağız bana katlanıyor, duymazdan geliyor onca hakaretleri.. kendimden tiksinir oldum bi insan hiç mi memnun olmaz

E farkindasiniz, yapmayin o zaman.
Karninizdaki dahil etrafinizdakilerin hakkina giriyorsunuz.
Evde klasik muzik acin hafif tonda.
Belki evin icinde kotu enerji birikmistir, guzelce sirkeli suyla evi silin,Bakara suresini acin, okunsun evde, evin havasini ruhunu temizler.
Ilac istemiyorsaniz maneviyata yonelin.

Hamileyim ve çok kötü depresyonda olduğumu düşünüyorum. Evin içinde terör estiriyorum resmen! Eşim ve 7 yaşındaki kızımı da bu tavrıma maruz bırakıyorum. Doktora da gidemiyorum ilaç verecek ne kadar güvenli dese de güvenemeyeceğim. Sinire iyi gelen ve hamilelikte zararı olmayan Öner’imiz var mı? Bitki çayı, yiyecek, dua vs .. teşekkürler
TSH ne durumda?

E farkindasiniz, yapmayin o zaman.
Karninizdaki dahil etrafinizdakilerin hakkina giriyorsunuz.
Evde klasik muzik acin hafif tonda.
Belki evin icinde kotu enerji birikmistir, guzelce sirkeli suyla evi silin,Bakara suresini acin, okunsun evde, evin havasini ruhunu temizler.
Ilac istemiyorsaniz maneviyata yonelin.
Farkındayım da zaten o an engel olabilecek olsam buraya yazmam ki arkadaşım. O sırada sinir küpüyken aradan 1-2 saat geçtikten sonra pişman oluyorum ve hata olduğunu anlıyorum. Ki eğer depresyon falansa yada bir çeşit sinir hastalığı bunu tek başıma çözemem sanırsam. Çok tşk ederim fikir için. Bugün Evi sirkeli suyla sildim internette okumuştum inşallah işe yarar

Canım Demir için doktorlarımın verdiği ilaçları kullanıyorum. Ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Şimdiden böyleysem Doğumda ben lohusa sendromuna girerim diye çok korkuyorum. Bundan beterini düşünemiyorum
Lohusaligini düşünemiyorum :/ psikoterapi almanızı tavsiye edeceğim. Kendinizden önce içinizde ki minik için. Siz sinirlendikçe o da etkileniyor. Ne kadar huzurlu hamilelik geçirirsiniz bebeğiniz de doğunca o kadar huzurlu olur.

Farkındayım da zaten o an engel olabilecek olsam buraya yazmam ki arkadaşım. O sırada sinir küpüyken aradan 1-2 saat geçtikten sonra pişman oluyorum ve hata olduğunu anlıyorum. Ki eğer depresyon falansa yada bir çeşit sinir hastalığı bunu tek başıma çözemem sanırsam. Çok tşk ederim fikir için. Bugün Evi sirkeli suyla sildim internette okumuştum inşallah işe yarar

Arada tekrarlayin sirkeli suyla silmeyi.
Klasik muzik cidden insani sakinkestiriyor, bide dualar.
Yani Kuran okunan evde insan bagirmak istemiyor.
Dogumdan sonra bnce pskiyatriye gidin ama.
Bilirsiniz lohusalik zaten basli basina oldukca zor gecebiliyor.

Çevremdeki insanların sabrına hayran kalıyorum neden ben onlar gibi değilim diye. Eşimin yerinde başka biri olsa çok farklı şeyler yapardı. Adamcağız bana katlanıyor, duymazdan geliyor onca hakaretleri.. kendimden tiksinir oldum bi insan hiç mi memnun olmaz
Canım bende lohusaligimda berbattım. Hala daha atlatabildiğimi düşünmüyorum. Eşim çok ama cok anlayışlı davrandı. Fakat noldu biliyor musun bir gün biryerde o anlayış bitiverdi. Çünkü sabir tukenebilen birşey şimdi olsam kendimi daha dizginlemeye çalışırdım. Ama aksine daha da daha da koruklendiriyordum olayı. Kısacası yardim al muhakkak. Bir zaman sonra evliliğin etkilenebilir.

demir eksikligi dir. bosu bosuna kendine etrafdakilere iskence etme.

yoga yap yada namaz kil

Aynı durumları atlatmış biri sayılırım daha tam anlamıyla atlatmadım ...
Geçmiyor ben normal bir davranış sanıyorum kardeşim eşim annem babam yeter artık diyordu tek çare kendine vakit ayırıp sakinleştirmek müzik dinle keyfine bak bebek doğunca bütün sinir geçiyor derdimde bende bebeğe karşı geçti herkes oğlun dışında herkesle ders düşüyorsun diyordu elleme dokunma düzgün tutun diye herkese çıkışıyorum ..

İlaç almanız şart değil psikolojik tedavi görün.
Hem kendinize hem çevrenize büyük bir zarar bu.
Açın klasik müziği bütün gün evde arka planda çalsın. Bir sinir hissi geldiği anda kendinizi stop edin, gözlerinizi kapatıp 10'a kadar saymaya çalışın.
Bu durumunuzun farkında olduğunuz için bunu başarabileceğinize inanıyorum.

Hamileyim ve çok kötü depresyonda olduğumu düşünüyorum. Evin içinde terör estiriyorum resmen! Eşim ve 7 yaşındaki kızımı da bu tavrıma maruz bırakıyorum. Doktora da gidemiyorum ilaç verecek ne kadar güvenli dese de güvenemeyeceğim. Sinire iyi gelen ve hamilelikte zararı olmayan Öner’imiz var mı? Bitki çayı, yiyecek, dua vs .. teşekkürler
Psikolojik danışmanım size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Sorununuz sinirli olmak mı?
Ayrıca; Hissettiğiniz sinir mi? Öfke mi?
Bu ayrımı yapabilir misiniz?
Yoksa 'Depresyonda mısınız?'
Sinirle depresyon birbirinden farklı durumlar.

Psikolojik danışmanım size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Sorununuz sinirli olmak mı?
Ayrıca; Hissettiğiniz sinir mi? Öfke mi?
Bu ayrımı yapabilir misiniz?
Yoksa 'Depresyonda mısınız?'
Sinirle depresyon birbirinden farklı durumlar.
Size özelden yazabilir miyim?

Bende cok sinirliyim aslinda normalde cok sakin biriydim ve hep sukrederim halime.

Bir tavsiye uzerine kitap aldim henuz okuyamadim yeni basliyorum ama sizede tavsiye ediyim . Kitabin adi ofke dansi. Googledan yorumlara da bakabilirsin

Al benden de o kadar ama ben hamile degilim ve belki sizin on katinizim sinirlilikte adeta bir dunya markasiyim
Gunde on kere adam öldurmeli hayaller kuracak kadar sinirden gozum donuyor herhalde ota moka
O zamanlar da kendime hakim olamiyorum yilan gibi dilimle dehset saciyorum
Yazik benimki haklisin hayatim dogru soyluyosun hayatim demeye basladi kavga cikmasin diye bu sefer nasil haklisin diyip susturursun cocuk mu var karsinda diye saldiriyorum
Sanirim iflah olmaz bir manyagim:olamaz:
Caresini bulan bana da soylesin ben de normal pamuk gibi bi insan olmak istiyorum

Back
X