Gel o zaman 2017 nisan Anneleri topicimize :)Cok tesekkur ederim canim,ben de seni tebrik ederim☺ seninle ayni haftadayiz hmn hemen
Hemen geliyorummm☺☺Gel o zaman 2017 nisan Anneleri topicimize :)
Sagol canimne guzelmis bu tebrik mesajlarini almak☺☺ senin ne kadarlik bebistebrik ederim allah tamamina erdirsin hepimizinkini insallaahhh :)
7 haftaligim biraz sikintli geciyo amaSagol canimne guzelmis bu tebrik mesajlarini almak☺☺ senin ne kadarlik bebis
nedir canim sıkınti?7 haftaligim biraz sikintli geciyo ama
Canm hayırlı uğurlu olsun insllah allahm sag saglim kucağına aldirsn bende bugün idrar testi yaptm var demi gebelik?.. varsa son adet tarihim 6 temmuza gore 4 haftalik falna oluyo.. yarn doktora gidecegm insallah daha kesin sonuclar içinHerkese merhaba gebeligimi pazar gunu adetimden bir gun once idrar testinde daha sonra ayni gun kan testinde ogrendim. Bu bnim icin gerckten mucize oldu.Cunku bn yaklasik 2 bucuk sene vajinismustum.Vajinismusu nisanda tmyendim ve hmn 3 ay sonra hmile kaldim.Allahima cok sukur,isteyen dileyen herkese nasip etsin yarabbim
kanamam oluyo kahverengi akintilarim oluyo dr a yarin gitcem bakalim neymis ne degilmis ogrencem baya sikintli isler yani :) sen kalbini ferah tut tontislerimizi alcaz kucagimiza :)nedir canim sıkınti?
Amin canim sagol, bnim de bunun gibiydi boyle olunca bn hmn kan testi yaptirdim orda 88 cikti. Muhtemelen sen de hmilesin insallah oylesindir☺Canm hayırlı uğurlu olsun insllah allahm sag saglim kucağına aldirsn bende bugün idrar testi yaptm var demi gebelik?.. varsa son adet tarihim 6 temmuza gore 4 haftalik falna oluyo.. yarn doktora gidecegm insallah daha kesin sonuclar için
Bugun bnm de oldu sabh khverengi akintim,bn de cuma gidicm doktora stresten vs olabiliuomus bkalim aklimiza kotu seyler getirmeyelim☺kanamam oluyo kahverengi akintilarim oluyo dr a yarin gitcem bakalim neymis ne degilmis ogrencem baya sikintli isler yani :) sen kalbini ferah tut tontislerimizi alcaz kucagimiza :)
Bugun bnm de oldu sabh khverengi akintim,bn de cuma gidicm doktora stresten vs olabiliuomus bkalim aklimiza kotu seyler getirmeyelim☺
Herkese merhaba gebeligimi pazar gunu adetimden bir gun once idrar testinde daha sonra ayni gun kan testinde ogrendim. Bu bnim icin gerckten mucize oldu.Cunku bn yaklasik 2 bucuk sene vajinismustum.Vajinismusu nisanda tmyendim ve hmn 3 ay sonra hmile kaldim.Allahima cok sukur,isteyen dileyen herkese nasip etsin yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?