Hamileyim,cok sukur:)

ylmzsnci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
82
49
88
Herkese merhaba gebeligimi pazar gunu adetimden bir gun once idrar testinde daha sonra ayni gun kan testinde ogrendim. Bu bnim icin gerckten mucize oldu.Cunku bn yaklasik 2 bucuk sene vajinismustum.Vajinismusu nisanda tmyendim ve hmn 3 ay sonra hmile kaldim.Allahima cok sukur,isteyen dileyen herkese nasip etsin yarabbim

Herkese merhaba gebeligimi pazar gunu adetimden bir gun once idrar testinde daha sonra ayni gun kan testinde ogrendim. Bu bnim icin gerckten mucize oldu.Cunku bn yaklasik 2 bucuk sene vajinismustum.Vajinismusu nisanda tmyendim ve hmn 3 ay sonra hmile kaldim.Allahima cok sukur,isteyen dileyen herkese nasip etsin yarabbim
Canm hayırlı uğurlu olsun insllah allahm sag saglim kucağına aldirsn bende bugün idrar testi yaptm var demi gebelik?.. varsa son adet tarihim 6 temmuza gore 4 haftalik falna oluyo.. yarn doktora gidecegm insallah daha kesin sonuclar için

Eklentiler

• P_20160803_162554.webp
    P_20160803_162554.webp
    6 KB · Görüntüleme: 69
Canm hayırlı uğurlu olsun insllah allahm sag saglim kucağına aldirsn bende bugün idrar testi yaptm var demi gebelik?.. varsa son adet tarihim 6 temmuza gore 4 haftalik falna oluyo.. yarn doktora gidecegm insallah daha kesin sonuclar için
Amin canim sagol, bnim de bunun gibiydi boyle olunca bn hmn kan testi yaptirdim orda 88 cikti. Muhtemelen sen de hmilesin insallah oylesindir☺

kanamam oluyo kahverengi akintilarim oluyo dr a yarin gitcem bakalim neymis ne degilmis ogrencem baya sikintli isler yani :) sen kalbini ferah tut tontislerimizi alcaz kucagimiza :)
Bugun bnm de oldu sabh khverengi akintim,bn de cuma gidicm doktora stresten vs olabiliuomus bkalim aklimiza kotu seyler getirmeyelim☺

Bugun bnm de oldu sabh khverengi akintim,bn de cuma gidicm doktora stresten vs olabiliuomus bkalim aklimiza kotu seyler getirmeyelim☺

kahverengi akinti pek bi sorun demek degilmis dr um oyle demisti fakat bu kanama cikinca ortaya ne oturdugum yerde oturabiliyorum ne yattigim yerde yatabiliyorum.. su kritik donemleri bi atlatsaydik hayirlisiyla

Gözün aydın canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın :KK200::nazar:

Back
X