• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileyim dis dolgum düştü çok agriyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lavinya223

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
545
361
23
Arkadaslar 6+2 hamileyim kanal detavisi olan disim vardı yarim kaldı onunda geçici dolgusu dustu hava almasin diye pamuk koydum ama çok ağrı yapiyor dayanamiycam artık doktor bi mudahale yaparmi kanal disin icinde sinirler var onlarda baski yapiyo :KK43:(((

Ya igne olmazsan bi acile git dis icin belki kapatirlar. Hava almamasi lazim ya normalde daha büyür iş sen yarina git

Ya igne olmazsan bi acile git dis icin belki kapatirlar. Hava almamasi lazim ya normalde daha büyür iş sen yarina git
Ağladım ağrıdan ya şimdi geçti gibi hafifledi ama bisey yiyip icince pamukta kalmiyo gibi oluyo hava aliyo sonra pamuğu bastırınca icindeki sinire denk geliyo sanirim bidaha da agri yapiyo devam ederse surekli gitmek ten başka çare kalmayacak başka bi disimde curuk vardı oda arttı daha şimdiden boyle valla hamileliğin sonuna kadar butun disler gidecek healade

Ağrı yaşadıkça sen vücudun adrenalin salgılayacak bu adrenalin bebepşn kalp atışlarının hızlanmasına sebebiyet verecek acilen acile git. Ve mutlaka tedavini tamamlat.

Arkadaslar 6+2 hamileyim kanal detavisi olan disim vardı yarim kaldı onunda geçici dolgusu dustu hava almasin diye pamuk koydum ama çok ağrı yapiyor dayanamiycam artık doktor bi mudahale yaparmi kanal disin icinde sinirler var onlarda baski yapiyo :KK43:(((
Benimde disimin minicik bir parcasi kirilmisti doktor doktor gezdim hicbirsey yapamayiz dediler en sonunda bir doktor gecici dolgu gibi kucuk birsey koydu doguma kadar idare etti beni sanada oyoe yapar canim doktor muhtemelen sinirler acikta kaldi

Benimde disimin minicik bir parcasi kirilmisti doktor doktor gezdim hicbirsey yapamayiz dediler en sonunda bir doktor gecici dolgu gibi kucuk birsey koydu doguma kadar idare etti beni sanada oyoe yapar canim doktor muhtemelen sinirler acikta kaldi
Dis ağrısi kadar beter bisey yok ya çok kötü simDo hafifledide en kısa zamanda mutlaka gidicem

Aynen canim sen iyi ol bebisin de iyi olur. Bende olacak diye surekli gidiyorum curuk olmasin ilerler vs. Diye herseyi yaptirdim dislerimde.

canım ben dişciye sormustum dişiim problemliydı. gebe kalırsam nolcak dıye? dediki hıc problem degıl. lokal anestezı oluyor ve cok düşük düzeyde anestezı verıyoruz demıstı. senınkı kanal mıs sınırle oludur belkı anestezısız bıle yapabılır

canım ben dişciye sormustum dişiim problemliydı. gebe kalırsam nolcak dıye? dediki hıc problem degıl. lokal anestezı oluyor ve cok düşük düzeyde anestezı verıyoruz demıstı. senınkı kanal mıs sınırle oludur belkı anestezısız bıle yapabılır
Canım yarim kalmıştı icinde bazı sinirler var zaten ozaman kanal tedavisi yaparken de aciyodu dokununca o sinire var yani icinde onları temizleyip yapar belki bisey ama şimdi yine hafif var yani

Back
X