- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
her şey o kadar üst üste geliyor ki kamu kurumunda memurum hamilelik sürecim sıkıntılı düşük riski yaşadım memlekete izne gittiğimizde o süreÇte doktor istirahat önerdi rapor aldım on gün sonra tekrar sekiz gün aldım risk devam ettiği için iş yerinden aradılar bölümün değişti dediler şok oldum sırf hamileyim diye beni kaytarıyor gördüler çok zoruma gitti şu an yerime aldıkları da hamile bi bayan bi nevi mobbing bana yaptıkları iş yerinde en samimi olduğum kız arkadasım gitmiş müdüre keyfinden rapor alıyorum gibi lanse etmiş insanlara Kandığım için pişmanın çok zor zamanımda tanıdım arkadasım dediğim insanı sinsice yaklaşmış bana hatta evime geldi geçmiş olsuna hepsi numara imiş hepsi benim durumumu müdüre yetiştirmek için ders oldu kimseye güvenim kalmadı bambaşka şehirde kendimi yapayalnız hissediyorum eşimle ilgili de sıkıntılı sorunlu günler yaşadık hamile olduğumu duyduğum gün sevinçten ağmayacaktın ama sonra büyü bozuldu düşük riski yaşadım doktor rahminde perde var erken Doğum yaparsın deDi... vs