Hamileyim düşük riskim fazla yardım

ruyam10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
63
14
3
35
Benim adetim lekelenme şeklinde başladı ama doktora gittim beta değerim 1200 çıktı ve progesteron ilacı verdi düşük riskim var diye .Beş gün sonra yine gittim keseyi gördü doktor ama beta değerim 2235 civarı oldu ve progesteron hormonum 10 dan 19 olmuş ilacın etkisiyle .Beta değerim iki 4000 olması gerekiyormuş ve düşük riskim çok fazla %70-80 dedi .Çok korkuyorum keseyi gördü kimyasal gebelik değilgaliba ama düşük riskim ve değerin yükselmemesi korkutuyor kanamam da yok şükür yardım edin ...

Rabbim şifa versin , kanaman durduysa korkma, vitamin vs başka ilaç vermedi mi ... ? Progestan kanamayı durdurup düşük riskini önler... kaç haftalıksın ?

Rabbim şifa versin , kanaman durduysa korkma, vitamin vs başka ilaç vermedi mi ... ? Progestan kanamayı durdurup düşük riskini önler... kaç haftalıksın ?
Canım kanamam olmadı zaten lekelenme ile adet gecikmesi yaşadım o kadar .Balık yağı verdi bir de progesteron verdi 5 +5 hamileyşm çok korkuyorum değerim neden yükselmedi istenilen kadar

Sağlıklı bebeği dışarıdan bi müdahale ile düşürmen neredeyse imkansızdır ve sağlıksız bir bebeğide düşürmemen imkansızdır. Ne yaparsan yap sonuc bu malesef. Bende 5 gun once 11+5ken kaybettım bebegımı korkunu anlıyorum allah şifa versin umarım bebegın saglıklıdır. Yoksa bana proluton ıgne progestan dunyaları verdıler kanamam 12 haftaya kadar devam ettı

Mrb cnm ilk olarak çok geçmiş olsun bnmde tehlikem var doktorum banada porogestan ve bi iğne verdi (sadece düşük tehlikesi olanlar için) ve bebeğim olması gerektiğinden küçük Allah büyük fazla üstüne düşme her adımını attığında düşecek korkusuyla yaşama çok şükür bnmde kanamam yok

çok geçmiş olsun benm doktorum düşük olmaması için crinone jel yazmıstı bana onu bi sorun isterseniz sizde

Çok kötü mü değerin dört dünde böyle olması keseyi gördü ama anlamadım korkuyorum dua edin
kimisinin öyle olabiliyo benm adetm 3 gn geçmişti değerim 20 ydi arkadasmın adeti 4 gn geçmişti değeri 200 küsür cıktı ikimizde tek gebelik kimi doktorlar direk düşük diye de adlandırabiliyo bence

Back
X