Hamileyim düşük riskim var ?

ALLAH razı olsun sorarım onu troidi bilmiyodum onuda yaptırırım
Drun ozel mi msj yada arayabiliyorsan sikayetini anlat . Gerek gorurse kan tahlilu ister. Troid kaynakli olacak diye birsey yok strestende usume carpinti yada ates basmasi olur. İhmal etme

Arkadas ban yemis ama hakli. Boyle onemli konuda dr bile kan tahlili yaparak anliyor. Cogumuzda ayni seyi demis. Ya dra gidin yada bize anlattigin sikayetleri dra anlat. Biz iyisin dersek kotu birsey varsa ne olacak.

Haklı değil ben gidicem doktora ama böyle biseyi yaşayan varmı diye sordum bugün başladı carpintim gittiğimde haftaya sorcam zaten içimi rahatlatmak istedim sadece

Ben hamileliğimin o haftalarında ölüyorum sanıyordun çarpıntıdan içinde bir can büyüyor her geçen gün normal aslınsa kendini düşük ypyorum veya kötü birşey olacakmış gibi şartlama zamanla rahatlayacaksın

Valla ne diyim ALLAH razı olsun senden bu nebzede olsa rahatladı ama doktorada sorcam haftaya inşallah bebek büyüdüğü içindir bu carpintilar

Çok korkuyorum halsizlik usumede var acile gitsem bisey yapmıyorlar polikinlige gel diyolar randevusuzda almiyolar neyapsam ki içimde korku başladı: (
Korkmayin panik yapmayin.. acillik bir durum degil.. ama ihmal de etmeyin.. nedeni o olacak degil.. kan basinciniz artiyor o da bir neden olabilir ama gebelik bu tedbiri elden birakmamak lazim.. 14 hafta olmus riskli haftalar geride kalmis.. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz..

Inşallah canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…