- Konu Sahibi karanfilla
Nişan günü bile benim oğlum evlenmeyecekti biz hala şaşkınız diyen bi anne vardı baştan kabul etmem hata
Evet böyle bir aileden ilgi ve sahiplenme beklemek aşırı mantıklı. şimdi daha çok hak verdim size.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan günü bile benim oğlum evlenmeyecekti biz hala şaşkınız diyen bi anne vardı baştan kabul etmem hata
Evlenecek durumda değilmiş eşiniz, haksız da değil kadın. Oğlunu allayıp pullamamis.Nişan günü bile benim oğlum evlenmeyecekti biz hala şaşkınız diyen bi anne vardı baştan kabul etmem hata
Oğullarınızı ellerinden alan biri olarak ne çok beklentiye girmişsiniz. Size direk bir saygısızlıkları, hakaretleri yoksa niye eşinizin ailesini dilinize doluyorsunuz. Sevemedim diyorsunuz da bunu sürekli belli etmek zorunda değilsiniz. Eşiniz burda yazsa ona da tepkim olurdu ama ilk kabahat sizin malesef. Düğünde, bebekte etrafından beklentiye giren insanları anlamıyorum, hadsizlik görüyorum. Belli ki bu olayın öncesi var dolmuş eşiniz. Darp ve eşya kırma olayına ise sizin tepkiniz önemli. Siz de annenizi getirip oturmaya devam etmişsiniz. Ne yapılabilir ki bundan sonra? Dua edin boşanma davası açmasın. Evliliğini devamke derse sadece iki kişi olduğunuzu bilerek devam edin.Fazlasıyla yargılayarak konuşuyorsunuz yardımcı olmanızı beklediğim için konuyu açtım daha önce eşim iş batırmış ailesi borcunu ödemiş destek olmuş biz evlenirken bunları benden sakladı ben evlendiğimde öğrenmiş oldum ailesinin ona destek olduğunu ve borcunu ödediğini düğünümüz olduğunda yine de taktılwr takılarını ama ben sadece onlardan ilgi ve sahiplenilme bekledim evlenmesini istemediler onları o şehirde bıraktıkları için ben oğullarını ellerinden aldım kafasına girdiler ..Ben eşime iş ve ev imkanı sağladım kendimde çalışıyorum evet başında güvensizlikle başlayan bi evlilik oldu..ama birbirisi sevdik ve mutluyduk çocuk yaparken de planlı çocuk yaparken de planlıydı maddiyatta öyle ...orda bana şu cevabı verebilirdi hayatım mutlaka yaparlar torunları sonuçta ama o onların borcu var zor durumdalar mahvoldular gibi bi savunması ben de borç ödeyip çalışıp evime destek oluyorum...ve bi anda ayrılıksak istemesi bu çocuk benim için çok önemli dikkat et kendine diyen adamın çocuğu gözü görmemesi ...sinirlenince kendini kaybetmesi...tek başına çocuk büyütmek kolay mı ?çocuk oyuncağımı bu at çöpe !!bu nasıl kafa adamdaki ben kıymak istemiyorum gönlümden geçen bu değil![]()
Biraz yargılayıcı olmuş ama herkes doğruyu söylemiş aslında. Dost acı söyler. Belki bu olayı bir yakınımız anlatsaydı biraz yumuşatarak yorum yapardık. Ama aynı şeyleri söylerdik. Siz de biraz düşünün benim hatalarım ne diye.Fazlasıyla yargılayarak konuşuyorsunuz yardımcı olmanızı beklediğim için konuyu açtım daha önce eşim iş batırmış ailesi borcunu ödemiş destek olmuş biz evlenirken bunları benden sakladı ben evlendiğimde öğrenmiş oldum ailesinin ona destek olduğunu ve borcunu ödediğini düğünümüz olduğunda yine de taktılwr takılarını ama ben sadece onlardan ilgi ve sahiplenilme bekledim evlenmesini istemediler onları o şehirde bıraktıkları için ben oğullarını ellerinden aldım kafasına girdiler ..Ben eşime iş ve ev imkanı sağladım kendimde çalışıyorum evet başında güvensizlikle başlayan bi evlilik oldu..ama birbirisi sevdik ve mutluyduk çocuk yaparken de planlı çocuk yaparken de planlıydı maddiyatta öyle ...orda bana şu cevabı verebilirdi hayatım mutlaka yaparlar torunları sonuçta ama o onların borcu var zor durumdalar mahvoldular gibi bi savunması ben de borç ödeyip çalışıp evime destek oluyorum...ve bi anda ayrılıksak istemesi bu çocuk benim için çok önemli dikkat et kendine diyen adamın çocuğu gözü görmemesi ...sinirlenince kendini kaybetmesi...tek başına çocuk büyütmek kolay mı ?çocuk oyuncağımı bu at çöpe !!bu nasıl kafa adamdaki ben kıymak istemiyorum gönlümden geçen bu değil![]()
Arada birde iş batırmış oğulları, onun borcunu da ödemiş aile. Daha ne yapsınlar bir evlat için? Sorsak kötü anne baba bile der konu sahibi onlar için. Çünkü sürekli borç ödeyip hiç seslerini çıkarmamaları lazım.Ailesinin tek suçu erkek evladı olması gibi. Düğün borcunu üstlerine yıkan evlat, doğuracak diye altın bekleyen gelin..
Pardon da 40 yaşında adamın düğün borcunu niye ailesi ödüyor. Kocaman adam o yaşa kadar çalışmamış mi?Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz
Ailesine hayırsız evlat olduğunu evlendikten sonra anlattıPardon da 40 yaşında adamın düğün borcunu niye ailesi ödüyor. Kocaman adam o yaşa kadar çalışmamış mi?
40 yaşına gelmişsin düğün borcunu ailen ödüyorsa dolduruşa da gelirsin kaçışı yokPardon da 40 yaşında adamın düğün borcunu niye ailesi ödüyor. Kocaman adam o yaşa kadar çalışmamış mi?
Ya bi bebek dogsun sonra ne takalimlari konuşun. Ikinizde kavgaci insanlarmişsiniz ki daha en başindan kavga ediyorsunuz. Borcu varsa anlayişli olun. Ben kimseye minnetli olmak istemem mesela. Takarsa taksin takmazsa takmasin. Biz gençler bu adetleri bitirmeliyiz yoksa insanlar evini arabasini satip düğün yapar hale geldi. 7 ay sonrasi için boşuna kavga olmuş. Eşiniz de manyak mi ne. Itmek, cam kirmak ne. Kendinize gelin. Oturun konuşun. Iletişimsizliyin yikmadigi yuva yok. Diliniz var ağziniz var. Ayni dili konuşuyorsunuz. Bu kadar basit nedenlerde çikan kavga çok abartili olmuşMerhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum![]()
Ya aileyi bırak, görümceden beklentiye gireni gördüm ben burda. Ne alaka yani? İsteyen istiyor ya, kimi bulursa.Arada birde iş batırmış oğulları, onun borcunu da ödemiş aile. Daha ne yapsınlar bir evlat için? Sorsak kötü anne baba bile der konu sahibi onlar için. Çünkü sürekli borç ödeyip hiç seslerinin çıkarmamaları lazım.
Hayırsız evlattan hayırlı bir eş çıkmıyor üzgünüm. Yerinizde olsam boşanır çocuğuma tek başıma bakarım.Ailesine hayırsız evlat olduğunu evlendikten sonra anlattı
Bunun sizin evliliğiniz ile alakası?Ailesine hayırsız evlat olduğunu evlendikten sonra anlattı
Normal bir evlilikte normal bir iliski icindeki bir kadinin ya da adamin altin taksinlar bari lafina takarlar tabi hayatim diyecek bir kadin ya da erkek yoktur yoktur yoktur.Fazlasıyla yargılayarak konuşuyorsunuz yardımcı olmanızı beklediğim için konuyu açtım daha önce eşim iş batırmış ailesi borcunu ödemiş destek olmuş biz evlenirken bunları benden sakladı ben evlendiğimde öğrenmiş oldum ailesinin ona destek olduğunu ve borcunu ödediğini düğünümüz olduğunda yine de taktılwr takılarını ama ben sadece onlardan ilgi ve sahiplenilme bekledim evlenmesini istemediler onları o şehirde bıraktıkları için ben oğullarını ellerinden aldım kafasına girdiler ..Ben eşime iş ve ev imkanı sağladım kendimde çalışıyorum evet başında güvensizlikle başlayan bi evlilik oldu..ama birbirisi sevdik ve mutluyduk çocuk yaparken de planlı çocuk yaparken de planlıydı maddiyatta öyle ...orda bana şu cevabı verebilirdi hayatım mutlaka yaparlar torunları sonuçta ama o onların borcu var zor durumdalar mahvoldular gibi bi savunması ben de borç ödeyip çalışıp evime destek oluyorum...ve bi anda ayrılıksak istemesi bu çocuk benim için çok önemli dikkat et kendine diyen adamın çocuğu gözü görmemesi ...sinirlenince kendini kaybetmesi...tek başına çocuk büyütmek kolay mı ?çocuk oyuncağımı bu at çöpe !!bu nasıl kafa adamdaki ben kıymak istemiyorum gönlümden geçen bu değil![]()