• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında bu kaçış çok büyütülecek bi konu değildi tepki verebilirdi ama bu derece değil çocuğu aldıralım diyebilecek kadar şuurunu kaybetmiş üzerine bana doktor araştır bu işi bitirelim diyor şala gibi benim takıldığım nokta bu altınları batsın

Kusura bakma samimi değilsin.
Tek derdin altını taksınlar susayım evliliğimize devam edelim...
Senin asıl derdin kocan olmalı.
Ona yüklenmek için ailesini katıp hedef şaşırtıyorsun. Hata ediyorsun.
Altından başka ciddi bir problem olunca bu adamın gerçekten ne yapacağını bilemezsin.
Bu olaydan çıkarmanız gereken ders bence bu, görmek isterseniz.
Tünelin sonu karanlık, tünelden önceki son çıkışı kaçırmışsın bari, acil çıkışı kullan.

Aslında bu kaçış çok büyütülecek bi konu değildi tepki verebilirdi ama bu derece değil çocuğu aldıralım diyebilecek kadar şuurunu kaybetmiş üzerine bana doktor araştır bu işi bitirelim diyor şala gibi benim takıldığım nokta bu altınları batsın

Hanim efendi anlamamak icin bu kadar direnen bir insan gormedim daha.
Evet esiniz hic affedilir gibi davranmamis ama adam hakliyken haksiz duruma dusmus aslinda.
Laf sokup durdugunuz, sevmediginizi her anlamda belli ettiginiz, bir turlu memnun olmayan bir hanim olarak hala kayin aileyi, adami suclayici konusursaniz cok normal biri bile cildirabilirdi.

Bunlari soyluyorum cunku bu evlilik bitse bile kendinizi gelistirmeniz gereken konular oldugunu anlamak zorundasiniz.

Hani takildigim nokta bu dediginiz noktaya esiniz bir sabah uyanip gelmemis.
Cok cok zor birisiniz.

Bence siz bebegi kullaniyorsunuz adam da bebegi de gozden cikardim demek istiyor muhtemelen bir blof yapiyor hatanizi anlayin diye yorumluyorum ama oyle degilse bile bebegi o aldirmak istiyor diye aldiracak misiniz

Olgunluk sifir
Ben bakarim cocuguma, sen olmasan da deyip kapatin o zaman.
Ama sizin derdiniz bebek de degil, adami yola (!) getirmek istiyorsunuz bence.

Daha simdiden cocuk uzerinden guc gosterilerine baslamissiniz karsilikli.
Zavalli bebek, zavalli bebek..
Allah yardimcisi olsun dogabilirse.

Ekonomi bu durumdayken hala çeyrek taksın diyebilmeniz garip yani bir de borç ödüyorlar. SİZİN düğün borcunuzu
Çeyrek bugün 1200 tl civarı 2-3 sene öncenin tam altın fiyatı.

Ha eşinle tahmin yürütürsün şu çeyrek takar şu şunu yapar diye de sizinki bildiğin "söyle çeyrek taksınlar".
Yani doğumda getirilen her şey hediyedir ve hediye istemek de bana göre çok ayıp.

Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum😞
Kusura bakmayın ama haksız olan sizsiniz eşinin ailesi iyide olsa kötü de olsa insanlar siz istemeden bir seyler yapmak istemiş zaten ne takanlarsa taksinlar evinizde mutluysaniz baskalariniza takmaniz gerekmiyor durup dururken

Zaten
Ya bi bebek dogsun sonra ne takalimlari konuşun. Ikinizde kavgaci insanlarmişsiniz ki daha en başindan kavga ediyorsunuz. Borcu varsa anlayişli olun. Ben kimseye minnetli olmak istemem mesela. Takarsa taksin takmazsa takmasin. Biz gençler bu adetleri bitirmeliyiz yoksa insanlar evini arabasini satip düğün yapar hale geldi. 7 ay sonrasi için boşuna kavga olmuş. Eşiniz de manyak mi ne. Itmek, cam kirmak ne. Kendinize gelin. Oturun konuşun. Iletişimsizliyin yikmadigi yuva yok. Diliniz var ağziniz var. Ayni dili konuşuyorsunuz. Bu kadar basit nedenlerde çikan kavga çok abartili olmuş
Benim kızdığım da abartı olması ..gülerek sohpet ederken bi anda bambaşka bi ortam

Satır aralarından anladığım Eşinizin ailesini takıntı yapmışsınız, “çocuk doğmamış daha, kadının sorusu garip” demeniz, “ilgisizler” düşünceniz (ayrı şehirdeler nasıl bir ilgi mesela?) ve sürekli ailesi hakkında laf sokmalarınız… siz huzursuzluğu kendiniz davet etmişsiniz. Eşiniz sizin ailenizi bu kadar diline dolasa hoşunuza gider mi? Öncesini bilemiyoruz adamdan dinlesek ne anlatır 🤷‍♀️

Ha eşinizin tepkisi çok çok abartı. Hamile kadını itmek sağı solu kırmak bir de aileye şikayete gitmek hiç yakışmamış. Hele aldır bebeği demesi hiç affedilir değil. Bebeği yapmadan önce gelseymiş o aydınlanma. Terbiyesiz herif.

Bir ihtimal burnunuzu sürtmeye çalışıyor. yani bilemedim. bebekten başkası masum değil.

Zaten

Benim kızdığım da abartı olması ..gülerek sohpet ederken bi anda bambaşka bi ortam
Esime ailesiyle ilgili laf soruyorum demissiniz. .pek de gülerek sohbet ettiğinizi düşünmüyorum...ailesiyle ilgili beklentilerinizi sıfırlayan belki de mutlu olmanizin yolu budur

Birşey yapmazlarsa yapmasınlar..ne kadar da dert etmişsiniz ...ben bana yapilmayanlari anlatsammmm ve dert etseydim timarhanelik olurdum...
Derdim bişey yapıp yapmamaları değil ki kocamın büyük tepkileri benim için öylesine söylenmiş bi kelime ısrarla o altın alınacak değil ki ..Benim Kardeşim de benden hediye istedi ne alıcan yeğenine diye tamamen samimiyetten :)o da bana sordu yeğenime ne alayım ben de bi doğsun da alırsın dayısı diyerek cevap verdim hediyeleşmek güzel düşündüğünü göstermek hangi babaanne torununa hediye almaz ki beni arkadaşlarımın bebeğine hediye aldım o sorumluluğu hissettim ..Düğüne de takısız gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem

Satır aralarından anladığım Eşinizin ailesini takıntı yapmışsınız, “çocuk doğmamış daha, kadının sorusu garip” demeniz, “ilgisizler” düşünceniz (ayrı şehirdeler nasıl bir ilgi mesela?) ve sürekli ailesi hakkında laf sokmalarınız… siz huzursuzluğu kendiniz davet etmişsiniz. Eşiniz sizin ailenizi bu kadar diline dolasa hoşunuza gider mi? Öncesini bilemiyoruz adamdan dinlesek ne anlatır 🤷‍♀️

Ha eşinizin tepkisi çok çok abartı. Hamile kadını itmek sağı solu kırmak bir de aileye şikayete gitmek hiç yakışmamış. Hele aldır bebeği demesi hiç affedilir değil. Bebeği yapmadan önce gelseymiş o aydınlanma. Terbiyesiz herif.

Bir ihtimal burnunuzu sürtmeye çalışıyor. yani bilemedim. bebekten başkası masum değil.
Bebek konusunda ikna edene kadar akla karayı seçti 1.5 yıllık evliyiz...benden nefret ediyormuş çocuk gözü görmüyormuş

Hamile kadını iten adam hayır gelmez.
Cami kırmış birde öfkesini kontrol edemiyor.
Sizde de hata var neden beklenti içindesiniz.
Benden uzak olsun diyip geçin.
Bırakın altın takmalarini bir tane zıbın beklentiniz olmasın.
Eşinle ailesi hakkında konuşmayın.
Kendi ailesi görussun eşin ama sen uzak dur.

benim için öylesine söylenmiş bi kelime ısrarla o altın alınacak değil ki ..

Hic de bile oylesine soylenmis bir sey degil.

İlle de o altini alin demedim diyorsunuz yani ahshfhsks valla cok ilginc ama hanim efendi bu lafi soyleme hakkiniz var da kullanmadiniz mi yani
Yani ille de alinacak demedim diyorsunuz ya zaten dememelisiniz ama siz demissiniz halinizle tavrinizla

Surda bize bile altin almicaklarsa evlendirmeselerdi diyebiliyorsaniz kocaniza kim bilir neler dediniz, nasil dediniz

Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz

Konu sahibi sanırım çok yanlış yetiştirilmişsiniz. “Oğlunu/kızını evlendirme” tabiri çok eski yıllarda kalan ve çocukların 18 yaşında evlendiği dönemin tabiri. Siz 33, eşiniz 40 yaşında. Aileleriniz sizi “evlendirmiyor” siz birbirinizi tanımış, sevmişsiniz. Eşiniz veya siz evlenelim demiş karar vermişsiniz. Nerede aileler? Oğullarını evlendirmiş olsalar kendileri istediği kızı bulur oğlu çocuk yaştayken evlendirirdi. 40 yaşında adam yuh artık.

Lütfen kafa yapınızı, bu yaşınıza kadar size dayatılanları değiştirmeye çalışın. Erişkin bireyler olduğunuzun farkına varın çünkü anne/baba olacaksınız mecbursunuz. Hiçbir aile sizinle ilgilenmek, altın takmak, toruna bir şey yapmak zorunda değil. Beklentinizi sıfırlayın.

Eşinize de huzur verin. İkide bir söylenip duran bir insanla kimse yaşamak istemez. Aşk/sevgi kendiliğinden başlayabilir ama beslenmezse ölür. Siz beslemeyi bırak zehirliyorsunuz.

Eşiniz sizi kandırdıysa, borçlarını sakladıysa bu eşinizin ayıbı ve boşanma hakkınız var. Eşinizin ailesiyle bir alakası yok yine bu durumun.

Umarım bir an önce ikiniz de olgunlaşırsınız. Çocuk doğacaksa mecbursunuz da.

Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum😞
Hemen anneni al ve o evden ayrıl derim, eşine de ciddi şekilde boşanma davası aç, bebeği de aldırma, kapında köpek olmazsa bende mihrimah değilim, sen dik dur ve ciddi şekilde davanı aç otur annenin evinde, iyice süründür, baktin düzelmiyor boşa gitsin hiç uzatma.. ( Hamile kadına şiddet uygulayan insan değildir)
Ayrıca kayın aileden birşey beklemeniz çok saçma, azıcık aşım kaygısız başım, bu konuda sizi haksız buldum, ben eş ailesinden ne maddi ne manevi asla bir şey talep etmedim etmem , hatta k.peder biz araba alırken eşime destek oldu bu konuda bile oturup eşimle konuştum, sakın babanı zorlama, yardim yapmak zorunda bırakma dedim , sizde de sıkıntı var yani ...

Annem kendi evinde zaten şuan ben
Hemen anneni al ve o evden ayrıl derim, eşime de ciddi şekilde boşanma davası aç, bebeği de aldırma, kapında köpek olmazsa bende mihrimah değilim, sen dik dur ve ciddi şekilde davanı aç otur annenin evinde, iyice süründür, baktin düzelmiyor boşa gitsin hiç uzat
10. Haftada görünüyorsunuz takvime göre, bildiğim kadarıyla 10. Haftadan itibaren keyfi çocuk aldırılmıyor yasal olarak
Son 2 gün

Ayy tamam keşke demeseydi altın taksınlar diye de birtek bunu dedi diye hamile kadını ittirip kaktırmak aldıracaksın o çocuğu diyen adama nasıl haklı dersiniz ya aklım almıyor. Fikire saygı duyarımda altın taksın dedi diye hırpalamak nedir?Kadını tekrar ediyorum hamile kadını ayyy adamın yaptığını yanlış buluyorum amaaaa ... böyle birşey olabilir mi arkadaşlar. Ailesidir evet altın takacak Amerika veya Avrupa ülkesi değil burası hatırlatırım çoğu aile takıyor yardımcı oluyor kültür bu linçlemek ne alaka ? En zengininden en fakirine yapıyor aileler. Çok kafa ütülediğini düşünüyorsan kapıyı vurur kafa dinlersin adamlık böyle bişeydir. Kadını istemiyorsan da boşanırsın. İyi çocuk istersem korunmayalım yapalım canım sıkılırsa aldır .
Gerçi kadınlar böyle dersee adamlar bunu zaten yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X