- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi karanfilla
eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip
Yapmayın Allah aşkına ..ben sizi de anlamadım...hemben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet e
Düğüne takisiz gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem diyorsun.seninki istemem yan cebime koy. ..sen her ne kadar birşey beklemiyorum havası yaratsan da aslında bekliyorsun..bende diyorum ki insanlardan birşey bekleme yoksa yapılmazsa uzulursun. ..1 çeyrek yada başka herhangibir hediye için huzurun kaçtı.degdi mi peki...gerek var mi?Derdim bişey yapıp yapmamaları değil ki kocamın büyük tepkileri benim için öylesine söylenmiş bi kelime ısrarla o altın alınacak değil ki ..Benim Kardeşim de benden hediye istedi ne alıcan yeğenine diye tamamen samimiyetten :)o da bana sordu yeğenime ne alayım ben de bi doğsun da alırsın dayısı diyerek cevap verdim hediyeleşmek güzel düşündüğünü göstermek hangi babaanne torununa hediye almaz ki beni arkadaşlarımın bebeğine hediye aldım o sorumluluğu hissettim ..Düğüne de takısız gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem