• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim fakat mide bulantim yok?

melibal

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
50
En iyi cevaplar
1
9
6
29
İyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar :(

İyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar :KK43:
Herkeste şiddetli belirtiler olmak zorunda değil, hayırlı olsun bu arada 🌼 bende 7. Haftaya doğru başladı, ben de oh ne güzel hiç bulantım yok diye geziyordum 3 haftadır fenalardayım 🤦🏻‍♀️

Hiç mide bulantım olmadı ..bende sizin gibi telaş yaptım 4. Ayda sanırım öğürtü oldu bi kaç gün o kadar .. miniğime de kavuştum 🤗 yani illa mide bulantısı olacak diye düşünmeyin şanslı kesimdenim diye sevinin

İyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar :KK43:
O haftalarda bunlar normal o haftalarda sadece kasık sancısı ve akıntı şikayetim olmuştu lekelenme olayını ben de yaşamadım sadece akıntıyla beraber ip kadar incecik ve küçücük çok açık pembe leke olmuştu o da belli bile değildi hafta geçtikçe mide bulantısı artıyor onu da mide bulantısı hapı sayesinde güzel geçirirsiniz doktor zaten verir içiniz rahat olsun

Hiç mide bulantım olmadı ..bende sizin gibi telaş yaptım 4. Ayda sanırım öğürtü oldu bi kaç gün o kadar .. miniğime de kavuştum 🤗 yani illa mide bulantısı olacak diye düşünmeyin şanslı kesimdenim diye sevinin
Cinsiyeti ne acaba sağlıcakla büyüsün 🥰

Hic midem bulanmadi iki hamileligimde de 🙃

Neredeyse doğum yapıcam bir kez bile mide bulantısı, koku hassasiyeti, aşerme falan hiçbirini yaşamadımlekelenme hariç).

Bunun için şükretmeniz gerekiyor, herkeste bulantı olacak diye bir durum yok..

Hayırlısı olsun şükredin bence 🥰 6. Haftamdan itibaren ilk 3 ayi tuvalette yasayarak geçirdim resmen suan 6. Aydayim hala her gun kusuyorum. Lekelenme derseniz o ayri bir stres korku. Her hamilelikte bunlar olacak diye bir sey yok. Bunların olmamasi gebeliğinizin kötü gittiği anlamina gelmez. Evet biliyorum suan hamile oldugunuzu size hissettirecek biseyler ariyorsunuz🥰 çünkü insan karnı çıkana kadar belirtisi de yoksa hic bişey anlamıyor. Ama yine de bulanti kusma yaşamınızı istemem stressiz güz bir hamilelik geçirin 🙏

Ah ah bende ilk başta böyle demiştim ya ne güzel geçiriyorum inşallah böyle devam eder diye ama 7. haftadan sonra bulantı kusma başladı, kusma her zaman olmuyor ama bulantı sürekli var, iştahım kesildi, vitaminlerimi içemiyorum direk çıkarıyorum çünkü, inşallah tez zamanda geçer tabi, benim ilk haftalarım çok zor geçmişti başka sebeplerden dolayı o yüzden bebeğim sağlıklı olsunda ben buna razıyım diyorum 🥰☺️
Sizin de umarım bulantınız kusmasız bi hamileliğiniz olur ☺️

Back
X