Hamileyim galiba ama Beta hcg 😕

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
kızlar merhaba,en son 6 martta adet olmuştum, bu ayda 3 gösteriyodu tabi bir iki gün gecikti bende test yaptım pozitif çıktı dün gecikmesinin 10.günüydü çok kötü baş dönmesi mide bulantısı ishal ile hastaneye gittim. Dedim idrarda gebelik gördüm ama kan testi vermedim. Kan testi de yaptılar bta hcg 279 çıktı.Şuan için 5.hafta olarak gösteriyor uygulama az değil mi sizce bi problem olabilir mi eşim şehir dışında geldiğinde beraber doktora gidelim istiyorum 6 haftadan sonra net kalp atışları falan duyuluyor ya onun için. Ama ya olumsuz bişey varsa diye de sizede sormak istedim sizin değerleriniz neydi bu haftada

kızlar merhaba,en son 6 martta adet olmuştum, bu ayda 3 gösteriyodu tabi bir iki gün gecikti bende test yaptım pozitif çıktı dün gecikmesinin 10.günüydü çok kötü baş dönmesi mide bulantısı ishal ile hastaneye gittim. Dedim idrarda gebelik gördüm ama kan testi vermedim. Kan testi de yaptılar bta hcg 279 çıktı.Şuan için 5.hafta olarak gösteriyor uygulama az değil mi sizce bi problem olabilir mi eşim şehir dışında geldiğinde beraber doktora gidelim istiyorum 6 haftadan sonra net kalp atışları falan duyuluyor ya onun için. Ama ya olumsuz bişey varsa diye de sizede sormak istedim sizin değerleriniz neydi bu haftada
geç döllenme olabilir herkesin artışı aynı olamaya biliyor stres yapmayın daha çok başındayken.

Geç dollenme olabilir. Allah korusun kimyasal da olabilir. 2 günde kan testi verin iki katına çıkması lazım. Düzenli artış var ise sağlıklı Bir gebeliktir. Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah.

Gebeliğin hayırlı olsun canım benin
Değerin ne olduğuna takılma önemli olan 2 günde bir 2 kat artması herkesin değeri aynı olmuyor aynı haftalarda kurumdan kurumada fark ediyor
Aynı kurumda 2 günde bir tekrarlaman en sağlıklısı
Hiç aklına kötü bi şey getirme
Değer 1.000 geçince hemen hemen kese görülür 1 2 hafta sonrada kalp atışı için çağırırlar
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş 😍

Back
X