Gebeliğe Hazırlık hamileyim galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi gititigidiyor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G

gititigidiyor

Ziyaretçi
kızlar galiba hamileyim adetim 3 gün gecikti oleyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::dance::dance::Saruboceq::Saruboceq:

canım test yaptınmı allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş huzurlu bi hamilleikten sonra bebğeini kucağına alırsın

Umarım herşey gönlünce olur canım. Mutlu haberlerini en kısa sürede alırız:))

saolun kızlarrrrrrrrrr

kız koşş test yap hemen süperr yeni yıla hamiş gir inşallahh..

yapsanaaa test yaaaaaa bizide merakta bıraktı hatuna bak :))) Bende walla 31 aralıkta bekliyordum olmadım hemen test yaptım bişey cıkmadı daha erken olabilir. Beklıcem bakalım insallah görmem kırmızı kartı dua edin... mcx

anam bende test yaptım 29 unda bbişi çıkmadı gerçi test fazla güvenli oomuyor dr de öle söledi
en erken kanda gebelikk testinde çıkıyomuş geceli bugun taaammmmmm 4 gün oldu galiba yeniyıl bana çok ugurlu geldi gerçi ben hep öleyim yeniyıla illa birşeyle girerim gecen yılda tam aralık 25 inde ev aldık ocagın tam birinde evime tasındım kızlar ne şans dimi rabbime binlerce kez şükürler olsun bekalım seneye ne olacak...aman 3 çocuk olmasında yeter 2 tane dimi kriz var krizzzz............

:) hadi bakalıııım inş hamilesindir canımmm

canim demek ki ne yapmak lazimmis, her gecikmede emin olmadan yazmamak lazimmmis hamileyim diye.

insallah hamile kalirsin da, sen daha dun basladin, stresten bak yumurtlaman degiti ilk ay. stres yapma.

hyr kibelkecigim hamileyim dünkü testte çift çizgiyi gördüm inş olmayanada veriri allah ben emindimde testte çıkmamıştı ondan yazdımgaliba diye.....

Canim yazmamissin ki cift cizgi ciktigini. cikmadi gecikti vs vs yazmissin. ben konunu taa en basindan beri takip ediyorum. bugun yazar yarin yazar diye bekledik. yazmadin.

Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq: sağlıkla al bebeğini kucağına

İnş. hamilesindir cnm. hemen test yap bakalım..

canım tickerında 2 haftalık hamile olduğun yazıyo nasıl oluyor bu??yani 2 haftalık hamileliğini nasıl anladın....

sayfayı açan arkadaşım hayırlı olsun tebrik ederim güzel bir hamilelik dilerim...

Cnm bunu bana doktorum söyledi. Açıkçası bende düşünemedim o an. Çünkü normalde sat a göre hesaplanıyor diye biliyordum. Bugün doktoruma sorucam. Yazarım burdan cnm.

gittigidiyor hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3negüzel her yeni yıl yeni güzelliklerle geliyor ne mutlu sana:teytey::CüvCüv:

Cnm bugün doktoruma sordum. Galiba geçen sefer ben yanlış anlamışım. 2 hafta önce döllendi demek istemiş. Şuan tam 5 haftalık hamileyim :CüvCüv:

canım inşallah hamilesindir benimde altı günüm geçti bende anne olmak istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin

evt canım inş
hamilesindir ben hamielyim bu arada hesaplıyıcılara göre 5 hafta 5 günlük ablası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…