- 15 Nisan 2016
- 304
- 336
- 103
- 29
- Konu Sahibi Papatyam1176
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim Allah hayırlısıyla kolaylıkla kucağınıza almayi nasıp etsin hemen bı sağlık ocağına falan ya da acile gidip kan vermelisin ve 48 saat sonra aynı yerde mümkünse aynı saatte tekrarlamalisin en az %60 veya 2 katı artıyorsa kimyasal gebelik değildir sonra doktora randevu alıp gidersinDün test yaptım 2 çizgiydi. Bugün emin olmak için farklı bir test daha yaptım galiba hamileyim.
Teşekkür ederim sabah sağlık ocağına gidip kan testi yaptıracağımTebrik ederim Allah hayırlısıyla kolaylıkla kucağınıza almayi nasıp etsin hemen bı sağlık ocağına falan ya da acile gidip kan vermelisin ve 48 saat sonra aynı yerde mümkünse aynı saatte tekrarlamalisin en az %60 veya 2 katı artıyorsa kimyasal gebelik değildir sonra doktora randevu alıp gidersin![]()
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alTeşekkür ederim sabah sağlık ocağına gidip kan testi yaptıracağım![]()
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim canım sağlıkla kucağına al
Rabbim gönlünüze göre versin .sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Kaç günlük gecikmede test bu şekilde göründü baya belirgin görünüyor. Ya da yumurtlamanizi takip ediyorsanız üzerinden kaç gün geçtiDün test yaptım 2 çizgiydi. Bugün emin olmak için farklı bir test daha yaptım galiba hamileyim.
İnşallah çook teşekkür ederimÇooooook güzel bir haber, tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
İnşallahRabbim gönlünüze göre versin .sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Kaç günlük gecikmede test bu şekilde göründü baya belirgin görünüyor. Ya da yumurtlamanizi takip ediyorsanız üzerinden kaç gün geçti
Biz de planlıyorduk ama ilk ayda çift çizgi gördüm ihtimal vermiyordum öncesinde. Benim çok net belirtilerim olmadı. Normalde terlemem ama son zamanlarda çok terliyordum hava sıcak ondan diye düşündüm. Bir de adet öncesi normal adet belirtileri oldu sonra onlar da geçtiMerhabalar bir kaç şüphem var emin de değilim ve cocuk gibi planımız yok eşimle. Reglime 2 gün var. Bundan 1 hafta önce başladı sıcak basması durduk yere kasık ağrıları regli e yaklaşıyorum dedim üstünde durmadım bebek te düşünmüyorum diye . Bundan 5 gün önce yemek pişirirken kokusundan cok kötü midem bulantı kusacakmısım gibi oldu. 3 gün önce köfte yapıp yerken midem bulandı ve yiyemedim. Kafam cok karıştı bu zamana kadar böyle Birsey yaşamadım. Sabahları yataktan kalkmadan cok siddetli baş ağrısı ve sıcak basması yaşıyorum. Ve midem cok yanıyor mide sıvısı genzime geliyor rahatsız ediyor. Sizde bu durum nedir?
Cevap için teşekkürler peki Bu yaşadığım belirtiler hamile olma olasılığı yüksek mi oluyor?Biz de planlıyorduk ama ilk ayda çift çizgi gördüm ihtimal vermiyordum öncesinde. Benim çok net belirtilerim olmadı. Normalde terlemem ama son zamanlarda çok terliyordum hava sıcak ondan diye düşündüm. Bir de adet öncesi normal adet belirtileri oldu sonra onlar da geç
Olabilir gününüz de yaklaşmış testte belli olurCevap için teşekkürler peki Bu yaşadığım belirtiler hamile olma olasılığı yüksek mi oluyor?
Cesaret edip gidersem teste eğer güzel olurOlabilir gününüz de yaklaşmış testte belli olur
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Dün test yaptım 2 çizgiydi. Bugün emin olmak için farklı bir test daha yaptım galiba hamileyim.
Amin isteyen herkese nasip etsin RabbımRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.![]()
Bildiğim bir konu değil bilen biri cevaplar inşallahBende bsyler sorucam kızlar :) geçen ay kasık ağrılarım için gitmiştim doktor kan testi istedi regl 6 gün vardı değer 2.30 çıktı.
Sonra regl oldum.
1 ay boyunca gögüslerimde ağrı hassasiyet vardı cumartesi günü de sürekli idrara sıkışıklık ve idrarımı yaparken yanma ve ağrı oluyordu kasıklarımda bugün idrar ve kan verdim bide gebelik için test vereyim dedim idrar kan temiz çıktı. Beta da yine 2.30 çıktı regl Bir gün gecikti. Normalde 2 3 gün önce bile olurdu beklediğimden ama bu sefer 1 gün gecikti bile. Sorum şu aslında hamile olduğumu düşünmüyorum ama regl zamanı beta böyle oluyor mu?