• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim. grip oldum hangi doktora gideceğim

canım öncelikle geçmiş olsun aynı sorunu bende 2 hafta önce yaşadım ve hala tam atlatmış değilim ben hem kadın doğuma hemde kulak burun bogaza gittim zaten ikiside topu birbirine atıyo kbb doktoru hem faranjitim arttığını hemde sinüzitimin arttığını söledi ama ilaç veremeyeceğini kendiliğinden geçmesi gerektiğinide söledi kadındoğumcumda baktı halim gerçekten kötü gebelerin kullana bileceği antibiyotik verdi kullanmak istemedim kullanmadımda halim iyiyce kötüleşince mecbur kullandım 2 gün şükür daha ii geldi bide bende inanılmaz bulantı vardı burnumda tıkalıydı ağzımdan nefes aldığım için bulantım 2ye katladı serum falan taktılar çıldıracaktım şimdi daha iiyim şükür Allahım kimseyi o duruma düşürmesin sizede acil şifalar diliyorum:2::43:

teşekkür ederim. bende şimdi doktordan geldim. hem kadın doğuma hemde kulak burun boğaza gittim.

ağrı kesici ateş düşürücü olarak Minoset verdi
bi de BECOZYME - C FORTE verdi

b ve c vitamini dedi. aç karnına içiliyormuş vitamin ilacı güde 2 kez

umarım iyi gelir. kafamı kaldıramıyorum.

sanırım öyle oluyo zayıfmı kalıyoruz nedir gribe hemen yakalanılıyo gerçekten

bnde girp olmuştum dahiliye gitmemi söledi kadın doğum doktorum
gittim antibiyotik yazdı

ben gayet iyiydim ama eşimden geçti bana.
o 1 gecede terleyince iyileşti.

ama bende öksürük ve boğaz acısı devam ediyor.

aslında hamilelikte daha dirençli olduğumuzu düşünüyorum.

kan dolaşımımız diğer kişilere göre daha hızlı. ama hastalık işte.. olacak olunca oluyor.

geçmiş olsun herkese,
bende çok fena grip oldum dünden beri hapşırmaktan bi hal oldum. bugün ikili snucumu almaya gidicektim, ama hiç iyi hissetmiyorum.
offf çok fena. gidip ıhlamur filan alayım bari, işe yaramazsa dr gidicem mecburen

Back
X