Hamileyim. Hamile kalmak isteyen arkadaşlar

Ay yok ya o zaman dikkatli olun gidin hemen demeyin yani bi hamileyseniz inşaAllah kese falan görülene kadar ailelere de demeyin eşine sürpriz yap ama bence öylesi daha makbul hem bi nebze de kesinleşmiş falan olur ultrason fotosu ile dersiniz ailelere hemen bu güzel haberin dağılması da iyi olmaz

Benimde günüm geçti bende hala test yapmadim insallah guzel haberlerle döneriz mutlaka yazin catlarim ben meraktan
Bugünde adetimi beklicem, ama geleceğini zannetmiyorum, sanki içimde bi his var gecikecek adetim, adet belirtim yok çünküinşallah hamişizdir canım ya, yazarım tabikide

Kaynanam hemşire, ve eşime söylediğim an o da herkese söylemek isticek, ay kesin ben sinirimden delirecem adım kadar eminim, en sonunda derim artık birirne söylersen doğurmam bak diyeşakası bile çok hoş ya, nasip olur inşallah

İnşaAllah zaten yarın da olmazsan sabahtan gideceksin değil mi kana

Çizgi çokta sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir ama böyle olup hamile olanlarda var o yüzden net bisey söylemek imkansız canım

Sonucu bizlerle de paylaşırsan mutlu oluruz. İnşallah Allah kalbinize göre verir bebeğiniz sizi bekletmez

Sonucu bizlerle de paylaşırsan mutlu oluruz. İnşallah Allah kalbinize göre verir bebeğiniz sizi bekletmez
Amin canım, evet kuruma çizgileri var sürekli ama adet hissi geldi bugün olurum sanırımyarına kadar olmazsam sabah kan testi veririm öğlenden sonraya haber veririm sonucumu

Kötü düşünme iyi olsun inşaAllah
Valla adet hissi geldi, inşallah olmam bakalım annemde diyor belki hamilesindir diyor ama pek umudum kalmadı, hayırlısı olsun kocam arada bi sinirlendiriyor keşke hamile olsamda öttürsem seni diyorumsanırım hamile olunca yicekten çok ev eşyası ve altın aşerecem

Sonucun ne oldu acaba

Sonuç kırmızıları gördükhayırlısı olsun, 5-6 ay sonra belki olur
Yaa olsun hayırlısı olsun inşaAllah vardır elbet vakti zamanı Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin en güzel sağlıklı şekilde inşaAllah

Sanki hamilelik var gibi bende hic olmaz oyle kuruma cizgisiii

Hayirlisi olsun 15 yildir bekliyorum ben cift cizgiyiii
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin sizede inşallahkısmet değilmiş demek bile çok zor oluyordur, ama buda sizin sınavınız diyin, benim halamında çocuğu olmuyor, halam hep der buda benim sınavım der, insanların saçma sapan sorularına sakince cevap vermek zor oluyor ama sınavın kolayı olmazmış, rabbim sınavı geçen kullarından etsin inşallah hepimizi

Canım sen hayıt tohumu kullan.benimde adetim seninki gibiydi çok düzenszidi.şimdi tam gününde oluyorum.adet düzelince yumurtlamada düzelir.35 in üstünde ise genelde 21.gün olur yumurtlama.vucudunu izle o zmanlar .vücüdün sıcak mı agrı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…