hamileyim hastayım..

minik mucizem

♡evli mutlu iki çocuklu♡
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
19
5
Kızlar yardım edin 18haftalık hamileyim ve yerimden kalkamıyorum grip oldum bebeğe geçer mi televizyonda duymuştum bebeğe geçmiş bebek ölmüş çok korkuyorum şartlar nedeniyle yarın gidicem hastaneye ıhlamur falan içiyorum fayda etmiyor aynı durumu yaşayan oldumu çok fenayım ve Üzgünüm:KK61:

Lütfen hemen doktorunuza başvurun. Doktorunuz yönlendirsin sizi. buradan sizi görmeden yapılacak olan yorumlar ne kadar sağlıklı olabilir ki? en kısa sürede doktora görülün lütfen.

Kimse yokmu burda
Lütfen hemen doktorunuza başvurun. Doktorunuz yönlendirsin sizi. buradan sizi görmeden yapılacak olan yorumlar ne kadar sağlıklı olabilir ki? en kısa sürede doktora görülün lütfen.
Evet haklısın yarın gidicem zaten doktorum bugün izinli bende 1gün daha beklim kendi doktoruma gideyim dedim

bende hamileyken grip olmuştum zor oluyo ikaç kullanamadım yattım hep ıhlamur bol bol terlemeye çaılış banyo sonrasında cok geçmiş olsun

Kızlar yardım edin 18haftalık hamileyim ve yerimden kalkamıyorum grip oldum bebeğe geçer mi televizyonda duymuştum bebeğe geçmiş bebek ölmüş çok korkuyorum şartlar nedeniyle yarın gidicem hastaneye ıhlamur falan içiyorum fayda etmiyor aynı durumu yaşayan oldumu çok fenayım ve Üzgünüm:KK61:

Geçmiş olsun, mutlaka doktorunla görüşmelisin,
Bu arada konunu yanlış yere açmışsın o yüzden kimseyi bulamıyorsun:)

X