Hamileyim hastayım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
63
19
8
33
Kizlarrr nolur bana yardım edin bi salaklık yaptım ve dondurma yedim şimdi sürekli öksürüyorum balgamı atamıyorum ne yapabilirim

Kizlarrr nolur bana yardım edin bi salaklık yaptım ve dondurma yedim şimdi sürekli öksürüyorum balgamı atamıyorum ne yapabilirim
Ballı süt iyi geliyormuş canım.
Ben karabiber limon ve bal karıştırıp 1 2 tatlı kaşığı yerdim iyi gelirdi
Geçmiş olsun

Canim bende, 2 gundur cok kötu òksuyorum.Süt ve bal karisimi yap iyi geliyor.

Canim bende, 2 gundur cok kötu òksuyorum.Süt ve bal karisimi yap iyi geliyor.
Balgam var atamıyorum bi türlü ya bgn artık sarımsak yedim öle sade doğal antibiyotik diye öksürürken bebeğe zarar gelmez dimi daa çok yeni 6 hafta 5 günlük

Canım bebeğine birşey olmaz rabbim korur onu ama ilk önce kendini koru enfeksiyon kapmamak için bol bol meyve ye süt iç sıkı giyin ayakların hiç üşümesin geçmiş olsunn

Canım bebeğine birşey olmaz rabbim korur onu ama ilk önce kendini koru enfeksiyon kapmamak için bol bol meyve ye süt iç sıkı giyin ayakların hiç üşümesin geçmiş olsunn
Saol canm allah razı olsun kendi kendime kaşındın işte dondurma yiyerek

Çok geçmiş olsun zencefil oksuruge çok iyi gelir elma cayida iyi gelir

Ben de hastayim bogazimin icin yara gibi :(1 bardak suyun içine taze zencefili ince ince dilimliyorum. 5 dk kadar kaynatiyorum .biraz soguduktan sonra 1 tatli kaşigi bal atiyorum ve içiyorum gunde sadece bir bardak tabi ..çok iyi geliyor..

Balgam var atamıyorum bi türlü ya bgn artık sarımsak yedim öle sade doğal antibiyotik diye öksürürken bebeğe zarar gelmez dimi daa çok yeni 6 hafta 5 günlük
Yok cnm birsey olmaz Allah in izniyle.Doktoruma sordum korkulacak birsey yok dedi.Bnmde 6+2 gunluk

Ben de hastayim bogazimin icin yara gibi :KK43:1 bardak suyun içine taze zencefili ince ince dilimliyorum. 5 dk kadar kaynatiyorum .biraz soguduktan sonra 1 tatli kaşigi bal atiyorum ve içiyorum gunde sadece bir bardak tabi ..çok iyi geliyor..
zencefil bulursam bunu da deniycem allahım hepimize Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Yok cnm birsey olmaz Allah in izniyle.Doktoruma sordum korkulacak birsey yok dedi.Bnmde 6+2 gunluk
Bi ilaç falan vermiolar dimi bnde boşuna gitmek istemiyorum açıkçası geçende midem bulanıyo çok kötü oluyorum dediğimde bile ilaç önermiyorum bunlar normal şeyler dedi

Bi ilaç falan vermiolar dimi bnde boşuna gitmek istemiyorum açıkçası geçende midem bulanıyo çok kötü oluyorum dediğimde bile ilaç önermiyorum bunlar normal şeyler dedi
Benimde midem cok bulaniyor.Ilac yazicakti ben almadim cnm.Ama öksuruk icin ilac yazmadi..

• Beğen
Reactions: Mci
Bugün dayanamadım ve Dr. Gittim daa doğrusu acile bi parol serum yaptı sadece dün gece ateşim çıkınca

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Zencefil uterus kasılmasına sebep olur diye biliyorum ama ballı süt boğazını yumuşatır.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Zencefil uterus kasılmasına sebep olur diye biliyorum ama ballı süt boğazını yumuşatır.
Saol canm eet süt içiyorum artık ya

Bi yemek kaşığı balın içine bi tutam karabiber at ve yut canım eşimde çok kötü öksürüyodu bunu yapınca çok rahatlıyodu dene istersen

bende hamileliğim süresince hep balgam geniz akıntısı sorunu yaşadım yaşıyorum sabah yataktan doğrulunca genzim mideme akıyor midem sırf bu yüzden bulanıyor.Bende burnumdan tuzlu su çekiyorum kafamı geriye doğru tutuyorum akışını hissedince burnumu temizliyorum bazen ağzımdan bile geliyor afedersin.ama sabah bunu yapmadan evden çıkamıyorum nefes alamıyorum yoksa.

ayrıca süt balgamı arttırıyor bende sütlü şeyler önermem.

Back
X