Hamileyim hastayım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hamileliğim süresince hep balgam geniz akıntısı sorunu yaşadım yaşıyorum sabah yataktan doğrulunca genzim mideme akıyor midem sırf bu yüzden bulanıyor.Bende burnumdan tuzlu su çekiyorum kafamı geriye doğru tutuyorum akışını hissedince burnumu temizliyorum bazen ağzımdan bile geliyor afedersin.ama sabah bunu yapmadan evden çıkamıyorum nefes alamıyorum yoksa.
Aslında böle bi sorunum yoktu ama işte pis boğazıma yenik düşüp dondurma yedim şuan burun akıntısına çevirdi Allahtan holluk holluk öksürmekten ii

Bi yemek kaşığı balın içine bi tutam karabiber at ve yut canım eşimde çok kötü öksürüyodu bunu yapınca çok rahatlıyodu dene istersen
Aslında bunun aynını karabiber siz yaptım oda midemi bulandırdı galiba halinin üstüne kustum korkuyorum şimdi tekrar yapmaya

Aslında bunun aynını karabiber siz yaptım oda midemi bulandırdı galiba halinin üstüne kustum korkuyorum şimdi tekrar yapmaya
Zaten önemli olan karabiber canm deneyebilirsen dene derim

Kizlarrr nolur bana yardım edin bi salaklık yaptım ve dondurma yedim şimdi sürekli öksürüyorum balgamı atamıyorum ne yapabilirim
Ayy bende yiyodum. Ev sıcak bişey olma diyodum ama dikkat ediym artık

Ayy bende yiyodum. Ev sıcak bişey olma diyodum ama dikkat ediym artık
Aynen bnde öle dedim ve 4 gündür çekiyorum hamileyken grip olmak çok zor bisi ilaç kullanamiosun her şeyi icemiosun dikkat et pişman olma

O oksuruk ne illet bir seydir. Ben bu yil haziranda oksurmeye basladim. Sonra agustosta hamile kaldim hala oksuruyordum. Sonra kendi kendine gecti. Aylar surdu. Hamilelikte bitkilere dikkat edin arkadaslar.

Back
X