Hamileyim İçinde Bulunduğum Durum Ağır Geliyor

Allah kolaylık versin çünkü karşında psikolojisi normal olmayan bir anne var yaşadığı ağır tramvalardan sonra belliki..Esinide anliyorum insan bi sure sonra karısını cok sevsede ailesine katlanamayabiliyor.Esinin ailesine sen hep katlaniyormusun sanki.Annen madem konusmaktan anlamiyor azcik mesafe koy sende aranıza ve uzulmemeye çalış..Kendini paralama ayrıca ara bulucam herkesi mutlu edicem die.Oyle bir hayat yokmus ben yaşadım bizzat gördüm.Hep arada kalan üzülen ben oldum..Artık takmıyorum yada minimuma indirdim daha rahat kafam..
bende cok taktm kafama hep ara bulmaya calstm aman iyi olsnlar dedm aman annemin gonlu olsn ama hep arada kalan ben oldum enisi bosvermek kim napiosa yapsn o kadar yoruldm ve yiprandm ki esimle zaten iyice acildi aram mesafeler büyüdü nolcak blmyrm

Bazı anne babalar belli bir yaştan sonra nazlanmaya, kendini acındırmaya uğraşıyor. Annenizde kaybından sonra başlamış sanırım. Onunla konuşun buraya yazdıklarınızı açık açık. Eşinize de onu öyle kabul etmesi gerektiğini söyleyeceksiniz. Ben başka yol bulamadım.
Ayrıca harfleri eksik ve yanlış yazmanız yüzünden konu okumak eziyet oluyor resmen.

Annemin bugün acile gtme konusunda yaptığı sizce normal mi
Bizi hesaba almadi resmen
Normal degil tabi bu davranisi, size sanki aman size yuk olmiyim size minnet etmiyim simdi der gibi davranip, sonra teyzenizle gitmesi , bana tamamen size tavir gibi geldi. Sizden cok asiri ilgi beklemesinden, esinizden de ayni sekilde beklemesinden kaynaklaniyor bunlar. Ama yanlis davranislar, bence dedigim gibi karsiniza alip konusun sizde onu dinleyin oda sizi.

Normal degil tabi bu davranisi, size sanki aman size yuk olmiyim size minnet etmiyim simdi der gibi davranip, sonra teyzenizle gitmesi , bana tamamen size tavir gibi geldi. Sizden cok asiri ilgi beklemesinden, esinizden de ayni sekilde beklemesinden kaynaklaniyor bunlar. Ama yanlis davranislar, bence dedigim gibi karsiniza alip konusun sizde onu dinleyin oda sizi.
Birde bana sürekli keşke böyle olmasadi benm kiizm bana rahat gelsedi ben evine rahat gtsedm damatla içli dişli olsadk hic böyle hayal etmemstm sürekli kendini acndrma içinde esm yne bna sygsndan ağzını açmadı bize yük olmaym die tavır takinio ama bilmior ki karsisndaki insan yanls algilio sanrm enisi bosvermek zamana birakak bu hayatta yalnz kendini düşünmek

Birde bana sürekli keşke böyle olmasadi benm kiizm bana rahat gelsedi ben evine rahat gtsedm damatla içli dişli olsadk hic böyle hayal etmemstm sürekli kendini acndrma içinde esm yne bna sygsndan ağzını açmadı bize yük olmaym die tavır takinio ama bilmior ki karsisndaki insan yanls algilio sanrm enisi bosvermek zamana birakak bu hayatta yalnz kendini düşünmek

bence anneniz direk size taşınırsa anca rahatlayacak, kafasında buna benzer şeyler var ama ev üstüne ev olmaz, eşinizle siz kötü olursunuz boşu boşuna, en güzeli dediğiniz gibi biraz boş verin zamana bırakın, daha çok eşinizle yeni doğacak çocuğunuzla kafanızı meşgul edin, eşinize ilgi gösterin.

Allah tn eşin annenin bu kadar yaptıklarına karşı senin görüşmene engel olmuyor.annen zor bir kadın sakın ha annennin bu tavırları yüzünden eşinle aranı bozma. dengeyi sen koruyacaksın bunun başka yolu yok annenin yaptıkları çok yanlış sen evladı olduğun için çekersin ama elin oğlu çekmek zorunda değil,çekmez de.inşallah annn kendisine çeki düzen verir de herşey düzelir.Allah yardımcın olsun

Allah tn eşin annenin bu kadar yaptıklarına karşı senin görüşmene engel olmuyor.annen zor bir kadın sakın ha annennin bu tavırları yüzünden eşinle aranı bozma. dengeyi sen koruyacaksın bunun başka yolu yok annenin yaptıkları çok yanlış sen evladı olduğun için çekersin ama elin oğlu çekmek zorunda değil,çekmez de.inşallah annn kendisine çeki düzen verir de herşey düzelir.Allah yardımcın olsun
Amin sagolun inanin o kadar bunaldm ki kendi hic ama hic iyi hissetmyrm
Esim le aram bozuldu zaten bozulacahi kadar dun aksam yine kavga kiyamet koptu. Oda sizin yazdklarnizi dedi bana ben anneni bir cekerm iki cekerm uc cekrrm ama bu nedir yeter dior :(
Annem heleki aksam ki yaptila iyice kötü etti bizi. Bize yuk olmamak için tamam acile gtmedi utandi cekndi. Eyvallah ama karsi taraf bunu bu şekilde değilde beni adam yerine koymadi olarak algiliyor ne yazikki
Esim hatta dun bana ne dedi biliomsnz annen bizi bi ayirsada rahatla sadi ..
Çünkü evlendmdrn beri vay evlendn beni yalnz bıraktn tek bıraktn demeleri sürekli vay senin esin söyle böyle diyerek beni doldurmsi belkide esim haklı bilemyrm
Bugün annemle konsym dedm
Yne kendini savundu sonra bide acindrma moduna geçti
Ben hic böyle hayal etmemstmde
Ben isterdm ki bi kiizm var onunda evine rahat gidip gelym damadmla icli disli olym ams olmadi
Sen kaynananla öyle oldun esindr Benmle böyle oldu dior
Valla kimse kusura bkmasnda ben kaynanamla vicik vicik annem için asla olamam
Esinden cekynrm dior
Rahat edemyrm yannda dior evine de gelmcm dior sürekli beni tehdit ediyor inanin cok ama cok bogulyrm

biraz annene gitme mesafe koy o zaman belki hatasın anlar senin mutluluğun istiyorsa düzelecek bnn başka yolu yok

Bebegin mi onemli annenmi? Bunu sor kendine hamilelikte yuksek tansiyonun ciddiyetini kavrayamamis gordum seni kendi hayatinida riske atiyorsun onunla geziyorum bu halimle yazmissin ben soklardayim su an. Esin sonuna kadar hakli! Hic kavga etme annen yuzunden miz miz bi kv desi var adamin. Annen psikiyatriye gitsin tedavi gorup iyilessin yoksa senin yuvani bile yikabilir.

Back
X