Allah tn eşin annenin bu kadar yaptıklarına karşı senin görüşmene engel olmuyor.annen zor bir kadın sakın ha annennin bu tavırları yüzünden eşinle aranı bozma. dengeyi sen koruyacaksın bunun başka yolu yok annenin yaptıkları çok yanlış sen evladı olduğun için çekersin ama elin oğlu çekmek zorunda değil,çekmez de.inşallah annn kendisine çeki düzen verir de herşey düzelir.Allah yardımcın olsun
Amin sagolun inanin o kadar bunaldm ki kendi hic ama hic iyi hissetmyrm
Esim le aram bozuldu zaten bozulacahi kadar dun aksam yine kavga kiyamet koptu. Oda sizin yazdklarnizi dedi bana ben anneni bir cekerm iki cekerm uc cekrrm ama bu nedir yeter dior
Annem heleki aksam ki yaptila iyice kötü etti bizi. Bize yuk olmamak için tamam acile gtmedi utandi cekndi. Eyvallah ama karsi taraf bunu bu şekilde değilde beni adam yerine koymadi olarak algiliyor ne yazikki
Esim hatta dun bana ne dedi biliomsnz annen bizi bi ayirsada rahatla sadi ..
Çünkü evlendmdrn beri vay evlendn beni yalnz bıraktn tek bıraktn demeleri sürekli vay senin esin söyle böyle diyerek beni doldurmsi belkide esim haklı bilemyrm
Bugün annemle konsym dedm
Yne kendini savundu sonra bide acindrma moduna geçti
Ben hic böyle hayal etmemstmde
Ben isterdm ki bi kiizm var onunda evine rahat gidip gelym damadmla icli disli olym ams olmadi
Sen kaynananla öyle oldun esindr Benmle böyle oldu dior
Valla kimse kusura bkmasnda ben kaynanamla vicik vicik annem için asla olamam
Esinden cekynrm dior
Rahat edemyrm yannda dior evine de gelmcm dior sürekli beni tehdit ediyor inanin cok ama cok bogulyrm