- Konu Sahibi nazwilderose
-
allah isteyen herkeze bu duygu yaşatsın.sormak istediklerinizi sorabilirsiniza.sa.s
Benimde ilk aşılamam ve tuttu:))) Bundan sonrası hem benim için hemde sizler için hayırlısı olsunn
Bende çocuk istiyorum ama normal yollarla birdefa hamile kaldım 3 aylıkken düştü 2 yıldır evliyim 41 yş aşılama nasıl oluyor
Benimde ilk aşılamam ve tuttu:))) Bundan sonrası hem benim için hemde sizler için hayırlısı olsunn
öncelikle aşılamanın tutmasına inanılmaz sevndim.herşey gönlünce olur inşallah..bu sitede nadir iyi haber okuyorum ve kendime gibi havalara uçuyorum.müjdeli haberlerini bekliyorum.pko olduğunu yazmışsın halden anlarsın bende pko olduğumu 5-6 ay önce öğrendim.doktor önce hiçbir şey vermedi doğal yollarla denememi istedi..3 ay sonuç alamayınca glukophage adında şeker ilacı verdi 1 aydır içiyorum..yaşım 32..herkes zaman kaybettiğimi ve şeker ilacının işe yaramayacağını söylüyor.yumurtlamaya yardımcı ilaçlar ve iğneler kullan biranönce diyorlar..sen ne dersin..müsait olduğunda cevap yazarsan beni çok sevindirirsin..bu arada bende ankaradan yazıyorum.senağlamasenağlama
arkadaşlar bendede pko var ve dr. bana direk aşılama başladı öncesinde hiçbir ilacı denemedik acaba denememiz gereklimibilgilendirirseniz sevinirim
canım aslında onu doktorun daha iyi bilir , bizler sadece burada tecrübelerimzi paylaşıyoruz fikir alışverişi oluyor. mesela benim hormon değerlerime fhs ve lh değerlerime göre ilaç verdi sende nasıl bu değerler acaba. belki de gerek yoktur sana. gerçi şu da var doğru doktoru bulana kadar ben de başarı elde edememiştim. bence sen doktorundan seni aydınlatmasını iste. için rahat etsin :)
idilengincim senin fsh ve lh değerlerin kaç çıkıyor benim fsh 33 çıktı çok yüksekmiş onun yüzünden bebeğim olmuyor senin durumler nasıl iyimi?
aşılamanın maliyeti nedir kızlarr tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?