Aşılama Hamileyim ilk aşılamam ve tuttu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama senin yumurta takibinle başlayıp belirli bir büyüklüğe gelip çatlaması ve sonra eşinin spermlerinin özel tüp bebek labaratuarlarında belirli işlermlerden geçtikten sonra sana şırınğayla rahimden aşılanmasıyla oluyor canım

Bende çocuk istiyorum ama normal yollarla birdefa hamile kaldım 3 aylıkken düştü 2 yıldır evliyim 41 yş aşılama nasıl oluyor

Benimde ilk aşılamam ve tuttu:))) Bundan sonrası hem benim için hemde sizler için hayırlısı olsunn

diger tarafa da yazdım ama oncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bugun kacıncı gunundu ve belirtilerin neydi yazar mısın

asilamalari tutan arkadaslari tebrik ediyorum,allah tamamina erdirsin ve insallah saglikla meleklerinizi kucaginiza alirsiniz canlarim..
bende adetimi bekliyorum,3.günü göbektenn ignelere baslicam,sonrasida malum bakalim...insallah hepimizinki tutar

Bende çocuk istiyorum ama normal yollarla birdefa hamile kaldım 3 aylıkken düştü 2 yıldır evliyim 41 yş aşılama nasıl oluyor

selam hamide 35sevi35 ben benimde yaşım 40 aşılama 1 defa yaptırdım tutmadı zor bişey değil aşılama canım ama şans aranı düşükmüş bizim yaşlarımızda tüp bebekde şans oranı daha yüksekmiş ben onu deneyeceğim yakın zamanda inşallah peki senin sorunun nedir düşük yapmışsın geçmiş olsun canım allah herkesi bebişline kavuştursun cevabını bekliyorum canıma.s.

öncelikle aşılamanın tutmasına inanılmaz sevndim.herşey gönlünce olur inşallah..bu sitede nadir iyi haber okuyorum ve kendime gibi havalara uçuyorum.müjdeli haberlerini bekliyorum.pko olduğunu yazmışsın halden anlarsın bende pko olduğumu 5-6 ay önce öğrendim.doktor önce hiçbir şey vermedi doğal yollarla denememi istedi..3 ay sonuç alamayınca glukophage adında şeker ilacı verdi 1 aydır içiyorum..yaşım 32..herkes zaman kaybettiğimi ve şeker ilacının işe yaramayacağını söylüyor.yumurtlamaya yardımcı ilaçlar ve iğneler kullan biranönce diyorlar..sen ne dersin..müsait olduğunda cevap yazarsan beni çok sevindirirsin..bu arada bende ankaradan yazıyorum.senağlamasenağlama

canım doktorunun sana verdiği glocophane ı ben de kullandım ve çok fadasını gördüm daha önceleri pco dan dolayı yumurtalar istediğimiz gibi olmuyodu ama bu ilacı ve beraberinde folik asiti kullandım ve bu ay çok mükemmel sonuçlar aldık kesinlikle kullanmalısın bence.. umuyorum herkein gönlünce olur..

arkadaşlar bendede pko var ve dr. bana direk aşılama başladı öncesinde hiçbir ilacı denemedik acaba denememiz gereklimibilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar bendede pko var ve dr. bana direk aşılama başladı öncesinde hiçbir ilacı denemedik acaba denememiz gereklimibilgilendirirseniz sevinirim

canım aslında onu doktorun daha iyi bilir , bizler sadece burada tecrübelerimzi paylaşıyoruz fikir alışverişi oluyor. mesela benim hormon değerlerime fhs ve lh değerlerime göre ilaç verdi sende nasıl bu değerler acaba. belki de gerek yoktur sana. gerçi şu da var doğru doktoru bulana kadar ben de başarı elde edememiştim. bence sen doktorundan seni aydınlatmasını iste. için rahat etsin :)

idilengincim senin fsh ve lh değerlerin kaç çıkıyor benim fsh 33 çıktı çok yüksekmiş onun yüzünden bebeğim olmuyor senin durumler nasıl iyimi?

idilengincim senin fsh ve lh değerlerin kaç çıkıyor benim fsh 33 çıktı çok yüksekmiş onun yüzünden bebeğim olmuyor senin durumler nasıl iyimi?

canım benim LH 7-56 FSH 4.60 ama LH ın FSh dan daha düşük olması gerekiyor sanırım. bu deperler pconun seviyesini belirtiyomuş. ona göre de glucophane verdi doktorum sen kullanıyo musun?

aşılamanın maliyeti nedir kızlarr tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…