- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Kermit , istersen Dilek Hanif'e yada Cengiz Abazoğlu'na söyle sana bir kreasyon yapsın, he ne dersinaklinialirimsmile
Delimisin divanemisin kardeşim, giy işte LCW'den bişeler tamam. Zati şurda 4 ayın kalmış, hayret bişi ya.
Sen bizim zamanımızdaki hamilelikleri görsen kusardın kanımcasempatiksalakcinni
Kermit , istersen Dilek Hanif'e yada Cengiz Abazoğlu'na söyle sana bir kreasyon yapsın, he ne dersinaklinialirimsmile
Delimisin divanemisin kardeşim, giy işte LCW'den bişeler tamam. Zati şurda 4 ayın kalmış, hayret bişi ya.
Sen bizim zamanımızdaki hamilelikleri görsen kusardın kanımcasempatiksalakcinni
ayyyy ne güldüm ben ya yoruma kaydirigubbakcemile3 süpersin bacim valla..
haklisin gercekten yani takilmamak lazim yok herkeste ayni sey yok benimki farkli olsun...
hamilelik bu sonucta bi dönemlik olumunekankayizsmile
aa hamilesin demek =)
hayırlı olsunn
üst taraf cok sorun değil aslındaben hamilelgim boyunca sadece 1 gomlegimi hamile kiyafeti satan bir yerden aldim.(pantolon haric tabii)hic sevmedim hamile kiyafetlerini.gitim magazaya begendigim modellerin buyuk bedenlerini aldim.gaye de guzel oldu.hatt sorduler hangi hamile magzasindan aldin diye..zaten bide yazdi bol kiyafetlerde moda/hic sikinti olmadi.sizde ole yapin bence.hatta esim ilk hamile oldumu ogrendiginde ne dedi biliyomusunz;`` nolur hamile kiyafeti giyme.ters cevrilmis ampul gibi oluyosunuz o zaman..``
nette çok güzel modeller var..artık eskisi gibi kıyafet kıtlığıda yok..zaten göğüsten robalı modeller normaldede giyiliyor,benim o tarz çok var üst olarak bişey almayı düşünmüyorum..pantolonlardan çok güzeller var biraz netten araştırsan bulabilirsin.gerçi ben pantolonda lamayacağım ilkhamileiğimden var kot olsun kumaş olsun zaten 2008 de hamileydim daha 2 sene geçti modasıda geçmedi..
güzel bir terzi bulursan kendin çizidğin bir modeli diktirebilirsin..ben anneme bir tane elbise diktireceğim..
bencede çok takılacak durumda değiliz..kuzumun dediği gibi onun zamanındaki kıyafetler çok kötü kusura bakmayın ama öyle
akannehir Bu kız daha yeni evlenmemiş miydi :sinifsinif: adam selam verse hamile kalıyo millet ..-tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni daha çoook beklersin sen saboli sempatiksalakcinni buarada tebrik ederim gurbaa bizlerede dua et emi a.s.
Harikasin!! kaydirigubbakcemile5
Aynen bende pek sevmiyorum öyle renksiz tatsiz hamile kiyafetlerini ama $uana kadar gündelik normal giydigim kiyafetlerimi hep giyebildim karnimda pek çikmami$ti. Ve zaten yaz idi ve bol bol yazlik civil civil $eyler vardi üzerimde. $imdi ise kl$ geldi ve biraz kalin, biraz bogazli, biraz o bu $u derken... kiyafetlere bakmaya ba$ladim.
Tavsiye istersen jeans pantalonu vazgeçilmezimdir. Hamile jeans pantalonlarindan aldim çok rahat ediyorum ben...
Onun üzerine güzel bol uzun kollu (hani ispanyol tarzi olanlar varya) veya ön kismi uzun ve göbegi daha tatli öne çikaran $eyler alabilirsin.
Resim eklemek istedim maalesef mesaj sayim 100 olmadigindan ekleyemiyorum (yöneticiler buna biraz el atsa :gitme:)
Bir de burada moda olan göbek bantlari var... istedigin tarzda renkli kuma$lar, üzerinde güzel motifler felan oluyor bunu da body nin üzerinden giydigin zaman harika duruyorlar.
hamilesin diye sadece hamile giyim bölümünden alışveriş yapacak değilsin ya canım. ben sadece kendime hamile kot pantolunu bi de çalıştığım için bir kaç değişik renkte kumaş pantolonu almıştım bunun dışında normal giyimden almıştım. robalı ya da göbeği bol kesim ciciller alabilirsin. bu tarz da moda olduğu için sıkıntı çekeceğini zannnetmiyorum.
bu arada sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu
Özel diktirsene len istediğin modeli olma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?