Hamileyim, İlla Herkeste Gördüğüm Şeyleri Mi Giymek Zorundayım !

gurbaa prenses

KK'nın Haylaz Kızı
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
11.064
206
748
Istanbul
hah bi dert bu kaldı diyiceniz biliyorum ama napiyim benim için bu ciddi dert!bilmiyorumkismile

yahu cildiricam, "hamile giyim" yazan hangi magazaya girsem babannem zamanından kalma klişe modelleralsanaalsanasmile
istemiyorum abicim!
benim bi tarzım var, gebeyim diye bundan feragat etmek zorunda miyim?
ben kendimi karnım büyümüşken de çekici görmek istiyorum aynada boshayallersmile

bi LCWnin hamile koleksiyonunu gördüm az bi eli yüzü düzgün ama o da herkesin üstünde be anacım :gitme:

şöyle görenlerin hamile olası gelsin, içi açılsın istiyorum
ama nereye gidip nerden bulabilirim bu tip kıyafetleri bilmiyorum

var mi içinizde benim gibi ariza tipler?

bu başlıkta hoşuma giden kıyafetlere, kombinlere yer vericem
bilen gören varsa nereden alınabileceğini yazsın lütfen
hadi optum aklinialirimsmile

Kermit , istersen Dilek Hanif'e yada Cengiz Abazoğlu'na söyle sana bir kreasyon yapsın, he ne dersinaklinialirimsmile

Delimisin divanemisin kardeşim, giy işte LCW'den bişeler tamam. Zati şurda 4 ayın kalmış, hayret bişi ya.

Sen bizim zamanımızdaki hamilelikleri görsen kusardın kanımcasempatiksalakcinni

ayyyy ne güldüm ben ya yoruma kaydirigubbakcemile3 süpersin bacim valla..
haklisin gercekten yani takilmamak lazim yok herkeste ayni sey yok benimki farkli olsun...
hamilelik bu sonucta bi dönemlik olumunekankayizsmile

öfff, beni de çok sıkıyor bu mesele.ama ne giyersen giy bu göbekle bi yere kadar,ben de sıkıyorum dişimi artık:))

ben hamilelgim boyunca sadece 1 gomlegimi hamile kiyafeti satan bir yerden aldim.(pantolon haric tabii)hic sevmedim hamile kiyafetlerini.gitim magazaya begendigim modellerin buyuk bedenlerini aldim.gaye de guzel oldu.hatt sorduler hangi hamile magzasindan aldin diye..zaten bide yazdi bol kiyafetlerde moda/hic sikinti olmadi.sizde ole yapin bence.hatta esim ilk hamile oldumu ogrendiginde ne dedi biliyomusunz;`` nolur hamile kiyafeti giyme.ters cevrilmis ampul gibi oluyosunuz o zaman..``

nette çok güzel modeller var..artık eskisi gibi kıyafet kıtlığıda yok..zaten göğüsten robalı modeller normaldede giyiliyor,benim o tarz çok var üst olarak bişey almayı düşünmüyorum..pantolonlardan çok güzeller var biraz netten araştırsan bulabilirsin.gerçi ben pantolonda lamayacağım ilkhamileiğimden var kot olsun kumaş olsun zaten 2008 de hamileydim daha 2 sene geçti modasıda geçmedi..
güzel bir terzi bulursan kendin çizidğin bir modeli diktirebilirsin..ben anneme bir tane elbise diktireceğim..

bencede çok takılacak durumda değiliz..kuzumun dediği gibi onun zamanındaki kıyafetler çok kötü kusura bakmayın ama öyle

akannehir Bu kız daha yeni evlenmemiş miydi :sinifsinif: adam selam verse hamile kalıyo millet ..-tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni daha çoook beklersin sen saboli sempatiksalakcinni buarada tebrik ederim gurbaa bizlerede dua et emi a.s.

Harikasin!! kaydirigubbakcemile5

Aynen bende pek sevmiyorum öyle renksiz tatsiz hamile kiyafetlerini ama $uana kadar gündelik normal giydigim kiyafetlerimi hep giyebildim karnimda pek çikmami$ti. Ve zaten yaz idi ve bol bol yazlik civil civil $eyler vardi üzerimde. $imdi ise kl$ geldi ve biraz kalin, biraz bogazli, biraz o bu $u derken... kiyafetlere bakmaya ba$ladim.

Tavsiye istersen jeans pantalonu vazgeçilmezimdir. Hamile jeans pantalonlarindan aldim çok rahat ediyorum ben...
Onun üzerine güzel bol uzun kollu (hani ispanyol tarzi olanlar varya) veya ön kismi uzun ve göbegi daha tatli öne çikaran $eyler alabilirsin.

Resim eklemek istedim maalesef mesaj sayim 100 olmadigindan ekleyemiyorum (yöneticiler buna biraz el atsa :gitme:)

Bir de burada moda olan göbek bantlari var... istedigin tarzda renkli kuma$lar, üzerinde güzel motifler felan oluyor bunu da body nin üzerinden giydigin zaman harika duruyorlar.

hamilesin diye sadece hamile giyim bölümünden alışveriş yapacak değilsin ya canım. ben sadece kendime hamile kot pantolunu bi de çalıştığım için bir kaç değişik renkte kumaş pantolonu almıştım bunun dışında normal giyimden almıştım. robalı ya da göbeği bol kesim ciciller alabilirsin. bu tarz da moda olduğu için sıkıntı çekeceğini zannnetmiyorum.

bu arada sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu

ülen bunalıma girme nedenim sensin zati pisluk :mymeka:
"ben 6 aylıkken bile hala normal kıyafetlerimin içine giriyodum" diyip dalga geçtigin günden beri bunalımdayım ben alsanaalsanasmile
gelmiş bi de kafa buluyo morukoviç yaa akannehir

ayyyy ne güldüm ben ya yoruma kaydirigubbakcemile3 süpersin bacim valla..
haklisin gercekten yani takilmamak lazim yok herkeste ayni sey yok benimki farkli olsun...
hamilelik bu sonucta bi dönemlik olumunekankayizsmile

herkesin bu döneme bakış acısı sizinki gibi olmak zorunda değildir hanımefendiciğim....
hamilelik süreci özel bir süreç
ister 9 ay sürsün ister 9 hafta ister 9 gün
ben kendimi özel hissettirecek şeyler giymek istiyorsam bunun hesabini da kimseye vermek zorunda değilim öyle değil mi?
kimi aldıgı kilo konusunda hassastir, kimi çatlakları konusunda, kimi o kimi şu...
benim hassasiyetim de bu konu ne yapayım yani??

aa hamilesin demek =)
hayırlı olsunn

teşekkürler bidenem
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

Böyle bişiler istemezmisin gurbik .Fikir verir diye koydum:)

sağol elif abla...
yani bu tarz şeyler olabilir
böle göze gönle hitap etsin :hulya:

üst taraf cok sorun değil aslında
zaten son dönemde böyle salaş bosbol kıyafeler rovasta
elbise, pantolon, salopet, blucin sorun yaratıyor
kumaş pant. sevmiyorum, kotları da abuk subuk kumaşlardan saçma sapan modeller yapiyolar
sırf beli hamile gobegine uyumlu diye giymek zorunda miyim ayol ben onları
bi de eşek yüküylen para istiyolar :mymeka:

aman kuzu bu dönemde hamile kalsaydı da gene gider babanniş modelleri giyerdi :hulya:
onun ruhu ehtiyarsenağlama

akannehir Bu kız daha yeni evlenmemiş miydi :sinifsinif: adam selam verse hamile kalıyo millet ..-tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni daha çoook beklersin sen saboli sempatiksalakcinni buarada tebrik ederim gurbaa bizlerede dua et emi a.s.

bana buralarda sipidi gonzales derler dostum :smiley-cool:-tatlicadiarzu-
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu....

canım evet aynen...
üst kısımda sorun yok, alt olayı sinir ediyo insani
göbek bandı olayını ilk kez duyuyorum
o ne ola ki?

eyvallah canım,
tüm hamile arkadaşlar sağlıcakla kavussunlar bebişlerine inşallah
olmayanlara da nasip etsin Rabbim...

Özel diktirsene len istediğin modeli olma mı

aman marul ben kolaycı bi insanim
ugrasamam öyle git kumaş seç terzi bul provalara git cart curt işleriyle:hulya:

Ben tayt ve üzerine giydiğim uzun hırkalar,tuniklerle çok rahat etmiştim.
Üst kıyafetleri zaten normal mağazalardan alıyodum sadece bir beden daha büyük alıyodum mesela.
Kot olarakda hamile butik tarzı yok mu sizin oralarda bacım,oralara bak onların özel kreasyonları var.Ama biraz pahalılardır.
Birde eşofmanlar..Hamileliğimden kalan dışarda giymek için aldığım 3 takım şık eşofmanım vardır.Üzerinede bi şişme mont oldu bitti. :hulya:

Evet benim görümcem göbek bantlarıyla geçirdi hamileliğini.Straplez bluz düşün.Daha bol daha uzun.İstediğin badyinin üzerine giyiyosun çok da şık duruyor.

Link vermek yasak mıydı aceba bilmiyorumkismile
Neyse hayırlı bir iş vericez sempatiksalakcinni Ama şimdi farkettim de bu hamile kıyafetleri normallerden çok çok fazla..

Bunlara bir bakıver canım, ayrıca hayırlısı ile kucağına almanı dilerim :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…