hamileyim inanılmaz geliyor.. :)

kızlarrr biraz önce tahlil sonuçlarım çıkmış eşim aldı beni aradı pozitif çıkmış hamileymişim inanamıyorum beklemiyorduk sürpriz bebiş oldu :)
En guzel haber bu haber rabbin sagkikli bi sekilde kucaginada almayi nasip etsin insallah canim cok sevindim senin adina

Kızlar beta hcg değerim 10.000 çıkmış 6.hafta sonunda normal mi sizce

Canim benim seni gordugume cok sewindim bulantilarla geciyo gunlerim ama hamd olsun bebisim benimle ya bu da yetiyo cok guzel bi duygu biran once rabbim saglikla kucagima da almayi nasip etsin dogum hikayeni hemen okuycam simdi canim
merak ettiğin bişi olursa bana sorabilirsin cnm, her zaman vakit bulamıyorum buraya girmeye ama telimi de verebilirim. çok pimpirikli oluyo insan hamilelikte bilirim :) herkes ayda 1 kez giderdi doktora ben 2 ayrı doktora ikişer kez giderdim :)

kızlar Beta HCG sonucum 7193 cıktı 5. haftadayım normal mi sizce inşlh bi sorun yoktur konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…