• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim,işten çıkarılabilir miyim ??? Yardım edin lütfen

Hamilelik gerçek sebep ama gösterilen sebep tamamen komik.onlar işi kılıfına uyduruyorlar her şekilde.
Bunu kanitlamak sizin yukumlulugunuz tanik dinleterek kanitlayabilirsiniz veya uzun sureli calisiyorsaniz ornegin 2 yil 3 yil onlar is akdini kesintiye ugratacak sebebi kanitlamak zorunda cunku siz artik belirsiz sureli isci konuminda oluyorsunuz . Yani dava acin derim

ÇIKARAMAZLAR.ÇIKARIRSALAR SONUÇLARINA KATLANMAYI GÖZE ALIYORLAR DEMEKTİR. KAÇ SENEDİR BURADASINIZ ? DİYELİM Kİ ÇIKARDILAR.KIDEM VE İHBAR TAZMİNATLARINI ÖDEYECEKLER.AYRICA SİZİ ÇIKARDIKLARI İÇİN EŞİT DAVRANMA İLKESİNE AYKIRI DAVRANDIKLARINDAN DAVA AÇIP AYRICA BİR TAZMİNAT DAHA ALMAYI HAK EDİYORSUNUZ. İŞSİZLİK MAAŞINA DA BAŞVURABİLİYORSUNUZ. KISACASI SİZİ ÇIKARAMAZLAR, ÇIKARIRSALAR SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRÜRSÜNÜZ :halay:
Merhaba, 7 haftalık hamileyim. Düşük riskim var. Özel okulda öğretmenim. Sgk primim yatıyor. Mart ayı sonunda sözleşmemin yenilenme zamanı gelmiş oluyor. Yıllık iznimi zor kopardım. İzin kullanma diyorlar. Rapor alırsam kurumu maddi zarara uğrattığım gerekçesiyle sözlememi yenilemezlermiş veya işten çıkarırlarmış. Üstüne para da isterlermiş. Böyle çamur bir okulda öğretmenim işte. Kıcacası çıkmazdayım. Doğum parasına da ihtiyacım var. Rapor kullanırsam başıma ne gelir bilmiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum

Back