hamileyim kanamam var

zeyshan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
486
6
118
allah hepimize guzel hayirli evlatlar verir insallah

Son düzenleme:
hanimlar ben 5 haftalik hamileykan 3 haftaligina turkiyeye uctum,
esimle bir kere cinsel iliskiden sonra kanamam oldu bir iki damla turkiyede, daha sonra aradan
bir hafta gecti idrarimi yaparkende toz pembe kan geldi, cok
korktum ama turkiyedeki kadin doktoruna gitmek istemedim,
almanyaya erkenden dondum hastaneye gitim asagidan bir
demir parcasi soktu,birde ne goruyum kan fiskiriyo, sooook oldum aglamaya basladim
doktor sakinlestirdi bebekle alakasi yok dedi, vajinan cok hassas dokundunmu kaniyo dedi, ve daha sonra bebegimi gosterdi ultrasonda sapa saglamdi, fakat uzucu haberi eve gelen mektupta okudum, rahim kanseri
olabilir nedeniyle hastaneye cagiriyorlar, haftaya tedaviye yaticam arkadaslar dua edin bana nolur bebegimi almasinlar neye uzulecegimi sasirdim :-(

canım çok geçmiş olsun, hemen kötü düşünme böyle durumlarda düşünce gücünün herşeyden daha çok vücudumuzu etkildeğini bilirsin...

hanimlar ben 5 haftalik hamileykan 3 haftaligina turkiyeye uctum,
esimle bir kere cinsel iliskiden sonra kanamam oldu bir iki damla turkiyede, daha sonra aradan
bir hafta gecti idrarimi yaparkende toz pembe kan geldi, cok
korktum ama turkiyedeki kadin doktoruna gitmek istemedim,
almanyaya erkenden dondum hastaneye gitim asagidan bir
demir parcasi soktu,birde ne goruyum kan fiskiriyo, sooook oldum aglamaya basladim
doktor sakinlestirdi bebekle alakasi yok dedi, vajinan cok hassas dokundunmu kaniyo dedi, ve daha sonra bebegimi gosterdi ultrasonda sapa saglamdi, fakat uzucu haberi eve gelen mektupta okudum, rahim kanseri
olabilir nedeniyle hastaneye cagiriyorlar, haftaya tedaviye yaticam arkadaslar dua edin bana nolur bebegimi almasinlar neye uzulecegimi sasirdim :-(

cnm gecmiş olsun tabii ki bebegine bişey olmasın ama once sen saglıklı olmalısın bi tetkiklerini yaptır bakalım inşallh birşey cıkmaz

Canim bende almanyada yasiyorum ve bir hamilelik gecirdim hastanede herseyin normal oldugunu söyleyip daha sonra böyle bisey icin eve mektup göndermezler.Hamilelik esnasinda rahim agzi kanseri testi rutin yapilan kontroller arasinda benim bildigim kadariyla benim doktorum belirli araliklarla yeniliyodu bu testi hamileligin daha cok yeni bende sen gibi ilk baslarda kanama yasamistim ama sonrasinda kesildi ve cok saglikli bir bebegim var umarim sizinde ciddi bir sorununuz cikmaz ve sag saglim bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

Back
X