• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim karinda sertleşme hissediyorm

eazsen

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
343
232
18
25
Merhaba
21 haftalik hamileyim 2 3 gün önce bebegin hareketlerini hissediyordm ama siddetli degil , simdi hissedemiyorm sadece bazen otururken kasiklarimda sanki bisey kayip geciyor gibi oluyor ama bazen ve cok nadir ,arada bi karnimin tamaminda sanki karnım taş gibi sert olmuş hissediyorm acaba neden bebegim iyimidir cok tedirginim ve pazrtesi detayli ultrasonum var cok korkuyorm bi aksilik cikicak diye , niye boyle oluyor bi bilginz varmi??

Kuzum ben de 19+4um bende de o karında sertlik oluyor. Doktorum normal demişti. Karın genişliyor, genişledikçe karın derisi inceliyor. Ve içinde su dolu bir kesecik var öyle düşün ☺️

Kuzum ben de 19+4um bende de o karında sertlik oluyor. Doktorum normal demişti. Karın genişliyor, genişledikçe karın derisi inceliyor. Ve içinde su dolu bir kesecik var öyle düşün ☺️
anladm canm cok tesekkur ederim ama hala hissedemiyorm bebegin hareketlerini 😔iyimi diye cok merak ediyorm ,

anladm canm cok tesekkur ederim ama hala hissedemiyorm bebegin hareketlerini 😔iyimi diye cok merak ediyorm ,
Korkmayın daha iki gün önce ben aynı sorundan gittim doktora. Normaldi. Bana bbek her zaman hareketli olmaz ruh halinden de etkilenir dedi. Karnımdaki sertlik için de normal dedi çok sert hissediyordum. 2 gün sonra yumusadı zaten:)) çoğu zaman boşuna endişeleniyoruz.

22.haftaya kadar hissetmemek normalmiş kuzum. Henüz ben de hissetmiyorum ve bazen kendimi evhamlanırken buluyorum. Ama emin ol hepsi normal ☺️

Korkmayın daha iki gün önce ben aynı sorundan gittim doktora. Normaldi. Bana bbek her zaman hareketli olmaz ruh halinden de etkilenir dedi. Karnımdaki sertlik için de normal dedi çok sert hissediyordum. 2 gün sonra yumusadı zaten:)) çoğu zaman boşuna endişeleniyoruz.
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz🙂insan cok endiseleniyo daha tam türüst hafeketlerini bilr hissedemedim

Cok tesekkur ederimmmm🫶🫶allah korusun bisey olsa kan veya lekelenme gelirdi zaten demi.
Bu arada detayli ultrason nezamn yapilicak
Aynen öyle kuzum. İlla belli ederdi kendini. Bir de çok şükür haftalarımız ilerlemiş. Düşüklerin, sağlıksız gebeliklerin %90 ı ilk 3 ayda oluyor zaten. Bir de sen de defalarca doktora gitmişsindir zaten. Bir şey olsa öğrenirdin, öğrenirdik emin ol. İçin rahat olsun ☺️ 19-23 haftalar arası kuzum. Genelde 20.haftada yapıyorlar ama. Ben de Allah nasip ederse salı günü yaptıracağım. O zaman tam 20+0 oluyor. Detaylı ultrason da her hastanede yokmuş. Perinatoloji yapıyormuş. Bilgin olsun. Önden bilgi al gitmeyi düşündüğün hastaneden istersen. Fiyatları da çok oynuyor. Bana biri 1500,biri 2000, biri 2500, biri 2700 dedi. En son 1300 e buldum. Arkadaşım da ona gitmiş, memnun kalmış ona gideceğim. Fiyatları da çok oynuyor önden fiyat bilgisi de alsan iyi olur. Telefonda söylüyorlar genelde fiyatını da balım

Back
X