Hamileyim karnim hic yok denecek kadar küçük

Yanı haklısınız milletin ağzı torba değil ki büzesin ama ben kendim de büyüsün istiyorum 😁
😆😆 o zaman inşallah kocaman bi hamile göbeğiniz olur ama işte onunda sıkıntıları var fena çatlıyor ve kaşınıyor her gece güreşe çıkacakmışım gibi yağlanıyorum 😂😂😂

Merhaba 18 haftalik hamileyim daha önce de sormuştum karnım büyümüyor ve hala aynı hiç bir değişiklik yok kilo da almadım ne zaman büyücek bu herkesin eleştirilerini dinlemekten sıkıldım sen nasıl hamilesin bebek nerde diyorlar en ufak bir büyüme bile olmadi acaba bir sorun mu var böyle olan var mı? 😞😥 yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir mi çok fazla yiyemiyorum az yiyorum.
HerkeZde ayni olmaz korkma,sirt üstü dümdüz uzaninca baktn mi ne kadar göbüş var.

Merhaba 18 haftalik hamileyim daha önce de sormuştum karnım büyümüyor ve hala aynı hiç bir değişiklik yok kilo da almadım ne zaman büyücek bu herkesin eleştirilerini dinlemekten sıkıldım sen nasıl hamilesin bebek nerde diyorlar en ufak bir büyüme bile olmadi acaba bir sorun mu var böyle olan var mı? 😞😥 yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir mi çok fazla yiyemiyorum az yiyorum.
18 haftada ne olmasını bekliyorsunuz? Benim 6. aydan sonra karnım belirmeye başlamıştı.

Back
X