hamileyim karnima tekme yedim???yardim lutfen..

alize27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
104
82
103
arkadaslar biliyorum dr gitmem gerek ama su an gidecek durumda degilim.5 aylik hamileyim ve 2 yasinda da kizim var ayakta sallamaya alisik dun aksam ayagimda sallarken karnima sert sekilde bir kac kez tekme atti..kendince oyun yapiyo ama o andan itibaren cok asiri karin agrisi var ..sag tarafta elimle dokunamayacak sekilde agri var.ama kanama falan olmadi.nette arastirdim eger sorun olsa kanama olurmus oyle yaziyo.acaba yine de risk var midir??

Ağrı çok siddetliyse acile gidin bence Eşiniz evde değil mi gece mi çalışıyor neden doktora gidecek durumda değilsiniz ki? Buradan birşey söylemek zor kanama olmayabilir ama bi sıkıntı olabilir belli olmaz en iyisi hemen doktora gitmek

esim evde degil ben fransadayim ve fransizca konusamiyorum :KK43:
Türk komşularınız var mi fransızca bilen ya üzüldüm simdi çok kotu olmuş bu İngilizce biliyo musunuz öyle anlasabilirsiniz sanirim ama muhakkak gitmeniz lazim hastaneye her ihtimale karşı içiniz rahat etsin

Türk komşularınız var mi fransızca bilen ya üzüldüm simdi çok kotu olmuş bu İngilizce biliyo musunuz öyle anlasabilirsiniz sanirim ama muhakkak gitmeniz lazim hastaneye her ihtimale karşı içiniz rahat etsin
suan cok zor ,o derece samimi kimse yok hem kizimi birakacak yerde yok yarin ins birini bulup giderim..tsk cvp icin ;

Allah yardimcin olsun gönlünü ferah tutmaya çalış kanama olmamasida iyi bir şey elinden geldiğince stres yapma bir şey yoksa bile stres seni kötü etkiler Allah in izniyle bir şey olmamıştır bol bol dinlen su falan iç

Allah yardimcin olsun gönlünü ferah tutmaya çalış kanama olmamasida iyi bir şey elinden geldiğince stres yapma bir şey yoksa bile stres seni kötü etkiler Allah in izniyle bir şey olmamıştır bol bol dinlen su falan iç
cok tsk ins dua ediyorum ama bu iki oldu 2 gun once de habersizce sirtima atladi .canim yandi bir kac saat sonra su gitti benden hemmen esim evdeydi hastaneye gittik dr bakti bisey yok dedi Allah im esirgesin ne kadar dikkat ediyosam o kdar sorun cikiyo kizim cok yaramaz...

cok tsk ins dua ediyorum ama bu iki oldu 2 gun once de habersizce sirtima atladi .canim yandi bir kac saat sonra su gitti benden hemmen esim evdeydi hastaneye gittik dr bakti bisey yok dedi Allah im esirgesin ne kadar dikkat ediyosam o kdar sorun cikiyo kizim cok yaramaz...
Haklısın canım kızın da napsin daha küçük anlayacak yaşta değil ki sen şimdi hiç canını sıkma sakin madem doktora gidecek durumun yok içinde bulunduğun durumu en iyi şekilde değerlendir dinlen bişey olmadığına inan

İstersen acile git ben sana söylemen gerekeni yazayım delde fotosunu çek, zaten acil alırlar
cok tsk ama gercekten durum zor hastane uuzak bi de kizim var nasil gitcem caresizim :( Allah im hayirlisini versin bu bebek de kaza zaten bu durumda bebek cok ozrdu...kizimda neler cekmistim..yinee de cok tsk yarin birini alir giderim ins

cok tsk ama gercekten durum zor hastane uuzak bi de kizim var nasil gitcem caresizim :KK43: Allah im hayirlisini versin bu bebek de kaza zaten bu durumda bebek cok ozrdu...kizimda neler cekmistim..yinee de cok tsk yarin birini alir giderim ins
Allah yardımcın olsun cnm yaaa aklıma bir tek bu geldi.. :/ bişi olmaz inşallah.. Kaza maza nasibinde varmış rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

meraba canim mesajini gorup oyle yazdim bende fransanda yasiyorum marsilya sehrinde bende hamileyim ve fransada olup fransizca bilmemek insani cok zor durumda birakiyo allaha sukur ben biliyorum burda okudum keske acile gitseydin bir an once allah korusun insallag bissey olmaz ama yinede doktora git ihmal etme olur mu sorun flan olursa bana ozelden mesaj atabilirsin kib

meraba canim mesajini gorup oyle yazdim bende fransanda yasiyorum marsilya sehrinde bende hamileyim ve fransada olup fransizca bilmemek insani cok zor durumda birakiyo allaha sukur ben biliyorum burda okudum keske acile gitseydin bir an once allah korusun insallag bissey olmaz ama yinede doktora git ihmal etme olur mu sorun flan olursa bana ozelden mesaj atabilirsin kib
Çok tşk bu gün bi teyze var onunla Dr gittim çok şükür bebeğim iyi ama neden bilmiyorum ağrı hala devam ediyor :(

Bende çok istiyorum sallamamayı ama alışmış ne yaptıysam işe yaramadı nasıl unutturabilirim ki ??
Başlarda eziyet eder ama sonra unutur sallanmayı.. Ağlasada sızlasada sallama.. Dr kontrolü temiz çıktığına sevindim, eğer düzgünce baktılarsa ve bişi yok denildiyse içini ferah tut.. Belki kasların gerildi o yüzden ağrı yapıodur

Back
X