Hamileyim kaşık agrilari

buse34ca

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
143
34
18
24
Kizlar merhaba 5 haftalık gebeyim kaşık agrilarjm oluyor bazen çok artıyor ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim yoksa normal mi

Benim de 2 ay bitene kadar devam etti, zaman zaman çok ayakta kaldığında da olabilir. Ara ara minik batmalar şeklinde de rahim büyüme ağrısı olarak devam ediyor (doktoruma sordum) içini ferah tut 🌸 kanama eslik etmiyorsa kramp şeklinde değilse endişe etme

Gayet normal kanama yoksa ilk 2 3 hafta oluyor ağrı sonra geçer
Benimde 5. 6. Haftalarda inanılmaz derecede çok ağrıyordu o zamanlar tabi daha bilmiyordum hamile olduğumu sürekli adet olduğumu sanıp tuvalete koşuyordum. Kanamanız yoksa sorun yok diye düşünüyorum

Kizlar merhaba 5 haftalık gebeyim kaşık agrilarjm oluyor bazen çok artıyor ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim yoksa normal mi
Ben de 5 haftalığım. Bazen bana da iki büklüm edecek kadar giriyor ağrı. 5 saniyelik falan

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim bende de aynı sorun var doktoruma sordum kanama olmadığı sürece korkma bebeğin yerleşiyor dedi ❤ sağlıkla kucağına al inşallah stres yapma

Back
X