hamileyim :) kasık ağrısı :(

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
evet arkadaşlar bende aranızdayım . çook mutluyum paylaşmak istedim ve bir kaç sorum olcaktı. 2senelık evlıyım yaklaşık 8aydır korunmuyorduk 8.ayın sonunda hamile kaldım :) Bende günüm geçmeden test yaptım baş dönmem çoktu. Evdeki teste 2.çizgi çıktı adetıme 3 gün varken hemde :)
Tabiki hemen kan verdim sonuc :190 falandı o gece heyecandanmı nedir haifif açık kahve akıntı oldu çok korktum doktor takıbe alalım dedı. Eğer artarsa leke yada dvam ederse progestan desteği ılacı vermek ıcın. Çok şükür DAHA HIC OLMADI 1GÜN ARA ARA GELMŞTİ .
3gün sonra değerim 800 olmuştu şuan beklemedeyım kese gözükmesi için inş görürüz hergün dua ediyorum kızlar . Soruma gelince ; kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor sizlerde oldumu? doktora söyledim birsey demedi. leke akıntı dışında bırsey olmaz dedı ama ben takıyorum işte öyle :) sağlıcakla kalın şimdiden tesekkur ederim sevgiler...

Gayet normal canım benim özellikle sağ kasığımda cok ağrım oluyordu doktorum normal oldugunu endişelenmemem gerektiğini söylemişti :) için rahat olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına :)

kızlar silinirken hafif akıntı geldi bugun çok korktum akıntı sarı ile açık kahve arası beta allahtan iyi çıktı yükselmiş baya çok şükür rabbime bin şükür ...................

KIZLAR BETA YAPTIRDIM 4+7 = 4900 ÇIKTI inş normaldir 2 kat artması gerekır ya 3200 olmalıydı ıkız olmasın :) yaa

Hayirli olsun canim.betani takibe al 3 gun bekleme 2 gunde 1 yaptir.beta sonucunu dr la paylstin mi?kese gorunmeli bu degerde.kese gorundu mu?,,,

ooo çok iyi canım görürsün artık bebişini

doktor p.tesi gelcek başka hekıme gitmedım ya beklicem artık bilmiyorum .. 3200 olması laızmdı çünkü ayın 3nde 800 dü 2 kat 2 günde dersek 3200 falan işte benım daha yuksek ikiz aklıma geldi bir an bi arkadaş dedi olablır mı dıye faln ama ıkız olsa daha artırdı herhalde 4+7 de

hiç bir fikrim yok canım

benım de 4 e katladı hep çoğuldr dendı ama tek kese göründü değerler her zaman aynı olmayabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…