- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
evet arkadaşlar bende aranızdayım . çook mutluyum paylaşmak istedim ve bir kaç sorum olcaktı. 2senelık evlıyım yaklaşık 8aydır korunmuyorduk 8.ayın sonunda hamile kaldım :) Bende günüm geçmeden test yaptım baş dönmem çoktu. Evdeki teste 2.çizgi çıktı adetıme 3 gün varken hemde :)
Tabiki hemen kan verdim sonuc :190 falandı o gece heyecandanmı nedir haifif açık kahve akıntı oldu
çok korktum doktor takıbe alalım dedı. Eğer artarsa leke yada dvam ederse progestan desteği ılacı vermek ıcın. Çok şükür DAHA HIC OLMADI 1GÜN ARA ARA GELMŞTİ .
3gün sonra değerim 800 olmuştu şuan beklemedeyım kese gözükmesi için inş görürüz
hergün dua ediyorum kızlar . Soruma gelince ; kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor sizlerde oldumu? doktora söyledim birsey demedi. leke akıntı dışında bırsey olmaz dedı ama ben takıyorum işte öyle :) sağlıcakla kalın şimdiden tesekkur ederim sevgiler...
Tabiki hemen kan verdim sonuc :190 falandı o gece heyecandanmı nedir haifif açık kahve akıntı oldu

3gün sonra değerim 800 olmuştu şuan beklemedeyım kese gözükmesi için inş görürüz