Hamileyim kedi zararlı olur mu

Lostangel94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
264
38
Merhaba
2 hafta önce 2 aylık bir kedi yavrusu sahiplendim dün hamile olduğumu öğrendim sizce kedinin bir zararı olur mu çok içli dışlıyız hep yanımda

benımde kedım var 8 yıldır benımle
asıları tamsa
parazıt ıcın ozel mama tuketıyorsa
duzenlı temızlenıyor tırnakları kesılıyorsa
yanı doktor kontrolu duzenlı ve yerındeyse
cıg et yumurta tuketmıyor sokaga cıkmıyorsa
wc sını kumdan temızlerken kurekle olsa dahı elınıze eldıven takıyosanız hıc bırsey olmaz
benım doktorum sakınca gormedı

benımde kedım var 8 yıldır benımle
asıları tamsa
parazıt ıcın ozel mama tuketıyorsa
duzenlı temızlenıyor tırnakları kesılıyorsa
yanı doktor kontrolu duzenlı ve yerındeyse
cıg et yumurta tuketmıyor sokaga cıkmıyorsa
wc sını kumdan temızlerken kurekle olsa dahı elınıze eldıven takıyosanız hıc bırsey olmaz
benım doktorum sakınca gormedı
Teşekkür ederim iki konuda da ilki yaşıyorum o yüzden tecrübesizim. Aşılarına yeni başladık wc konusunda dikkatliyim mama olarakta o dediğiniz mamadan alayım o zaman

Merhaba
2 hafta önce 2 aylık bir kedi yavrusu sahiplendim dün hamile olduğumu öğrendim sizce kedinin bir zararı olur mu çok içli dışlıyız hep yanımda

Çok içli dışlı olma bu süreçte aşılarını yaptır iç parazit dış parazit dikkat edersin muayenesine dışkısıyla temasta kesinlikle bulunma çiğ et yemesine izin verme ve sende çiğ etle temas etme dikkat ettiğin sürece bir sorun olmaz :)

Teşekkür ederim iki konuda da ilki yaşıyorum o yüzden tecrübesizim. Aşılarına yeni başladık wc konusunda dikkatliyim mama olarakta o dediğiniz mamadan alayım o zaman
veterınerınde bu yonde kuru mamaları oluyor
hem tuy yuttugu ıcın hem parazıt ıcın kedılerınde cok sevdıgı turden mamişler :)

Çok içli dışlı olma bu süreçte aşılarını yaptır iç parazit dış parazit dikkat edersin muayenesine dışkısıyla temasta kesinlikle bulunma çiğ et yemesine izin verme ve sende çiğ etle temas etme dikkat ettiğin sürece bir sorun olmaz :)
Tamam hepsini uygulayacağım :) zaten çiğ et vermiyordum. Sürekli oynamak istiyor artık oyuncaklarına alıştıracağım

hayırlı olsun miyavınızda bebısınızde :):nazar:

Benimde köpegim var Kavun. 18 günlük gelmisti bana simdi 9 aylık ben oglumdan vazgecemem. Zaten dr da hiiiiiic bi sıkıntı olmaz dedi.. İç dış parazitleride yapılıyor. Beraber büyüyecekler minnak Kavun um iyi bir agabey olacaak :)

Hic bir sey olmaz, disari cikartmayin, cig etle beslemeyin, benimde var kedim, korkacak birsey yok.

Ha bir de cok önemli kumunu yine de siz degistirmeyin.

X