hamileyim kilo alamıyorum

basak07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
12
5
31
28 haftalık hamileyim iştahım harika hiç durmadan bişeyler yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum 67 kiloyla hamile kaldım şimdi gün içinde 68 oluyorum ama sabah yine 67yle uyanıorum bu normalmı böyle olan varmı bayanlar

Süpersiiiin bebeğinin kilosu iyise yediklerin sadece ona yarıyor demekki bu mükemmel birşey bence ziraa doğum sonra o kilolar zor gidiyor bebeğin sağlıklıysa takma

bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun ama yinede içim hiç rahat değil böyle olunca 7. ayında neredeyse bütün hamileler 5 ve üzeri kilo aldıklarını söylüyorlar :KK43:

28 haftalık hamileyim iştahım harika hiç durmadan bişeyler yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum 67 kiloyla hamile kaldım şimdi gün içinde 68 oluyorum ama sabah yine 67yle uyanıorum bu normalmı böyle olan varmı bayanlar

Sen iyisin ki, benim annem kilo verdi hep hamileliği boyunca ve çok sağlıklı uzun boylu bi tatlışımız oldu :-)

zaten balıketliydim ben hamile olunca yolda yuvarlanak ilerlerim yani aşırı kilo alırım diyodum ve harbiden aşırı yemek yiyorum buda allahın bi lütfu diyorum artık ve Vipera Vipera benimde sizinki gibi uzun boylu sağlıklı bir tatlışım olur inş.

zaten balıketliydim ben hamile olunca yolda yuvarlanak ilerlerim yani aşırı kilo alırım diyodum ve harbiden aşırı yemek yiyorum buda allahın bi lütfu diyorum artık ve Vipera Vipera benimde sizinki gibi uzun boylu sağlıklı bir tatlışım olur inş.
bende aynıyım 86 ile hamile kaldım 95im :KK70: ve aynen o bicim karnım top gibi allahtan boyum kurtarıyor :KK70:

Amin inşallah :-) işte benim annem de kiloluydu ve kilo vererek geçti hamileliği ki çok da iyi beslenirdi. Hadi bakalım inşallah çok sağlıklı çok tatlı bi bebeciğiniz olur

Korkma tatlim bebegin iyiyse sorun yok. Senden aliyodur o alcagini zaten. 33. Haftadayim 3 kilo aldim bende toplamda. Bebek de gayet iyi :) sen gerekli vitamin ve minerallerini al gerisini dusunme :)

cok sanlisin bebegin kilisu boyu normalse sorun yok demektir.bende kilo almamayi isterdim simdi 20 haftalik hamileyim 7 kolo aldim dusun iki dogum yaptim birinde 30 digerinde 26 kilo aldim.bence hic kafana takma keyfine bak her vucut farkli malesef

Ayyy daha ne istiyorsun ayol ne güzel bak sadece bebeği besliyorsun demek ki. Ben 21 kilo aldım patlayacakmışım gibi geliyor offf.... Senin haftanda 10 kilo almıştım bile ben. Ama çok zayıftım bu yüzden çok sıkıntı yok ama bana kiloluymuşum gibi geliyor tabi :)

ben 27e kadar hic kilo almadim ama sonra nasil olduysa şimdiyedek 11 kilo almişim dahada alirim sanirim sende birden alicaksin merak etme :)

ben 27e kadar hic kilo almadim ama sonra nasil olduysa şimdiyedek 11 kilo almişim dahada alirim sanirim sende birden alicaksin merak etme :)
Ayyy ne güzel. Neyse ki hamile kaldığımda zayıftım. 168 cm boy 50 kg ile hamile kalınca aldığım 22 kg çok hissedilmedi. Yakın arkadaşlarım bile o kiloyu nerene aldın diyor. İçimde saklıyorum diyorum. Kimi de bebek almıştır diyor :) evet 20 kg bebek doğuracağım :) insanlar çok ilginç yaaa :)

bişey istediğim yok tatlım ama çooook yemek yiyorum resmen doyma iç güdüm yok ama neden böyle oldu meraktan ölüyorum bilim adamlarının incelemesi gerek doğa üstü bi olay artık bu :KK70: :KK70: :KK70: pinkperest pinkperest

Ayyy ne güzel. Neyse ki hamile kaldığımda zayıftım. 168 cm boy 50 kg ile hamile kalınca aldığım 22 kg çok hissedilmedi. Yakın arkadaşlarım bile o kiloyu nerene aldın diyor. İçimde saklıyorum diyorum. Kimi de bebek almıştır diyor :) evet 20 kg bebek doğuracağım :) insanlar çok ilginç yaaa :)
baya almişsin cnm sen.ben hamile kaldigimda 71 kiloydum boy 168 fakatt 3 ayim resmen felaket gecti 63e duştum .uzun zamandir zayiflamaya calişan ben şip diye 8 kiloyu verdim :))) yaradi hamilelik.şimdi 74um.bide bikac gundur ellerim şiş gibi.normalmi acaba

baya almişsin cnm sen.ben hamile kaldigimda 71 kiloydum boy 168 fakatt 3 ayim resmen felaket gecti 63e duştum .uzun zamandir zayiflamaya calişan ben şip diye 8 kiloyu verdim :))) yaradi hamilelik.şimdi 74um.bide bikac gundur ellerim şiş gibi.normalmi acaba
Şişlikler normal canım ben de hem ellerim hem ayaklarım patlayacakmış gibi hissediyorum. Fazla tuz tüketmemeye çalış. Ama hiç tüketmemek te doğru olmaz çünkü bu sıcak yaz günlerinde terleyerek tuz da kaybediyoruz vücudumuzdan. Her gün bir şişe soda içmeni tavsiye ederim. Mineral kaybını önler. Ama o mevelilerden değil onlar içinde birsürü doğal olmayan madde içeriyor. Sadesini tercih et canım. Bir de mümkün olduğunca ayaklarını uzatarak oturmaya çalış. Çok sallandırma yere... :)

Şişlikler normal canım ben de hem ellerim hem ayaklarım patlayacakmış gibi hissediyorum. Fazla tuz tüketmemeye çalış. Ama hiç tüketmemek te doğru olmaz çünkü bu sıcak yaz günlerinde terleyerek tuz da kaybediyoruz vücudumuzdan. Her gün bir şişe soda içmeni tavsiye ederim. Mineral kaybını önler. Ama o mevelilerden değil onlar içinde birsürü doğal olmayan madde içeriyor. Sadesini tercih et canım. Bir de mümkün olduğunca ayaklarını uzatarak oturmaya çalış. Çok sallandırma yere... :)
cok tesekkur ederim canim tavsiyellerin icin.fakat ben gun icinde cok ayakta oluyorum aksamada şişiyorum baya bide şişince kaşintida yapiyo :/

O zaman ayakta durmaktan demek ki senin şişliğin canım. Çalışıyorsun galiba. Ben ayağım kırılınca 22 haftalıkken bırakmak zorunda kaldım çalışmayı. Sonra iyileşince zaten izin zamanım geldiği için uzun zamandır evdeyim. Oh iyi de oldu. Rahat geçirdim hamileliğimi. Öğrencilerimi özledim ama yapacak birşey yok :)

X