- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
- 18
- Konu Sahibi Boncuk annesi
-
Rabbim verdiyse vardır bir hikmeti hayırlı olsunKızlar bu ay hamile olduğumu öğrendim..Sürpriz bir bebek..2 buçuk yaşında bir kızım var henüz düşünmüyorduk..araları 3 yaş 1 ay olacak Allahın izniyle.zorlanır mıyım sizce çocukların yaş aralığı iyi mi yardım edin
Bizde öyle düşünüyorz canm da ne bilim 3 yaş az mı acaba dedimRabbim verdiyse vardır bir hikmeti hayırlı olsun
Zorlandın mı canm..benim kimsem yok burdaBenim kızlarom arasında 11 buçuk ay var sadece. İkiz gibiler maşallah çok güzel anlaşıyorlar. Senin kız büyümüş olavak zorlamazsın. Çok güzel bi şey çocukların yaşlarının yakın olması bence
1 yaşına kadar zorlandım evet ama benim ikiside bebekti. Senin 3 yaşında olavak çok rahat bakarsın inşallahZorlandın mı canm..benim kimsem yok burda
ZorlanmaBizde öyle düşünüyorz canm da ne bilim 3 yaş az mı acaba dedim
Tabi biraz az ama olsun güzel de olur beraber büyürlerBizde öyle düşünüyorz canm da ne bilim 3 yaş az mı acaba dedim
Bir an ben mi yazmıştım acaba dedim
Benimkilerin arasıda 3 yaş 3 ay
Baya zorlandık hazırlıklı ol Valla beni kimse uyarmamıştı hatta beraber büyütürsün ne güzel diye Kandırdılar
Keşke uyaran biri olsaymış daha hazırlıklı yakalanırdım kendimi hazırlardım bir çol şeye
Çok sağol cnm..şimdi kaç yasındalar isimleri ne1 yaşına kadar zorlandım evet ama benim ikiside bebekti. Senin 3 yaşında olavak çok rahat bakarsın inşallah
En çok neyde zorlandın cnmBir an ben mi yazmıştım acaba dedim
Benimkilerin arasıda 3 yaş 3 ay
Baya zorlandık hazırlıklı ol Valla beni kimse uyarmamıştı hatta beraber büyütürsün ne güzel diye Kandırdılar
Keşke uyaran biri olsaymış daha hazırlıklı yakalanırdım kendimi hazırlardım bir çol şeye
Araya 3 buçuk yaş koyacaktm aslında ama sürpriz oldu vardır bi hayır..belki ben isteyincede olmayacaktıZor cnm bnmkilerin arasında 3 yaş var şuan biri 5 diğeri 2 yaşında çok zorlanıyorum gerçekten hazırlıklı ol zor bi süreç seni bkliyo
Tuvalet eğitimi de vermiştim zatenBenda Allah nasip ederse bebeğim 3 yaşına gelince 2. Yi düşünüyorum.. Bence zor olmaz o kadar..
En önemlisi o zaten tuvaletini yapabiliyor olmasıTuvalet eğitimi de vermiştim zaten
Teşekkürler canmEn önemlisi o zaten tuvaletini yapabiliyor olmasıHayırlı olsun canım bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?