Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oncelikle hayirli olsun saglikla kavusmaniz dilegimleevet 2 aylık oldu bebegim ama çay ve taze fasulyeden tiksindim, acaba ne zaman çay içmeye baslarımki, cayı cok seviyordum.
evet 2 aylık oldu bebegim ama çay ve taze fasulyeden tiksindim, acaba ne zaman çay içmeye baslarımki, cayı cok seviyordum.
Amin canım inşallah :)sagolun kızlar öpüyorum sizi :) sizde bebişinizi saglıklı kucagınıza alın insallah .
sagol canım, sıcak basıyor huzursuzum millet şu kız düşük yapmıs dediklerinde ben tedirginleniyorum korkuyorum, deli gibi yiyorum ama yine acıkıyorum bunlar normalmi kuzuCanım senin adına çok sevindim tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende gebeliğimin ilk aylarında çaydan, çikolatadan tiksindim, iğrendim ki ben de çok seviyorum ama geçti çok şükür senin de geçer inşaallah
Normal canım benim ben de ilk aylar öyle yiyordum ki herhalde dedim bu gidişle 3 oda bi salon olurum kendimi frenleyemiyordum. Sıcaklığa gelince de ilk aylar ağrıdaydım yanıyordum üzerime birşey almıyorum yatakta şimdi de hataydayım nem falan bazen ağlamak istiyorum niye bu kadar çok yanıyorum diye eşimin yatakta eli değsin ayağı değsin çıldırıyorum adamı paranoyak ettim değme bana değme diye diye huzursuzluk zaten hiç geçmiyor gibi kolay mı canım hormonlarımız baştan aşağı değişiyor huysuz olmamız gayet normal elimizde değil ki sonra sonra alışıyorsun ama bu duruma ben sinirlencem bebeğim aklıma geliyo ona zarar diyorum çünkü anne sinirlenince bebeğe oksijen gitme zorluğu yaşanıyor öyle öyle kendimi yola getirdim bakalım hayırlısı senin de geçer bu durumlar inşaallahsagol canım, sıcak basıyor huzursuzum millet şu kız düşük yapmıs dediklerinde ben tedirginleniyorum korkuyorum, deli gibi yiyorum ama yine acıkıyorum bunlar normalmi kuzu
sagol canım gecer insallah :)Normal canım benim ben de ilk aylar öyle yiyordum ki herhalde dedim bu gidişle 3 oda bi salon olurum kendimi frenleyemiyordum. Sıcaklığa gelince de ilk aylar ağrıdaydım yanıyordum üzerime birşey almıyorum yatakta şimdi de hataydayım nem falan bazen ağlamak istiyorum niye bu kadar çok yanıyorum diye eşimin yatakta eli değsin ayağı değsin çıldırıyorum adamı paranoyak ettim değme bana değme diye diye huzursuzluk zaten hiç geçmiyor gibi kolay mı canım hormonlarımız baştan aşağı değişiyor huysuz olmamız gayet normal elimizde değil ki sonra sonra alışıyorsun ama bu duruma ben sinirlencem bebeğim aklıma geliyo ona zarar diyorum çünkü anne sinirlenince bebeğe oksijen gitme zorluğu yaşanıyor öyle öyle kendimi yola getirdim bakalım hayırlısı senin de geçer bu durumlar inşaallah
Ben de tavuktan tiksinmistim. Hiç geçmeyecek sanıyordum ama 5. ayda geçti bnm. Bünyeye göre değişen bi durum ama umarım sizinki de çabuk geçer.evet 2 aylık oldu bebegim ama çay ve taze fasulyeden tiksindim, acaba ne zaman çay içmeye baslarımki, cayı cok seviyordum.