Hamileyim. Korkuyorum..

cicekokulukadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
95
39
88
Merhaba hanımlar,
dün idrar testi yaptım ve belirgin çift çizgi çıktı.. Adetim 3 gün gecikmişti hemen hastaneye kan testi yaptırmaya gittik 33,38 çıktı betam.. Sizce çokmu düşük yükselirmi hemşire 2.5 3 haftalık gebelik var dedi.. Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim..:dua:

Merhaba hanımlar,
dün idrar testi yaptım ve belirgin çift çizgi çıktı.. Adetim 3 gün gecikmişti hemen hastaneye kan testi yaptırmaya gittik 33,38 çıktı betam.. Sizce çokmu düşük yükselirmi hemşire 2.5 3 haftalık gebelik var dedi.. Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim..:dua:

testini yükleyebilir misin. benime 27 çıkmıştı 1 gün gecikmeyle

Bu şekilde..

Eklentiler

• IMG_2147.webp
    IMG_2147.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 86
Endiselenmeyin. Benim 45 çıkmıştı degerim. Duzenli olmadigim icin kac gun gecikme vardi bilemiyorum. Ben de sizin gibi endiselendim ama 2 gun sonra 123 çıkmıştı. Icinizi ferah tutun.

Endiselenmeyin. Benim 45 çıkmıştı degerim. Duzenli olmadigim icin kac gun gecikme vardi bilemiyorum. Ben de sizin gibi endiselendim ama 2 gun sonra 123 çıkmıştı. Icinizi ferah tutun.

Çok teşekkür ederim benim de çok düzensizdi.. Cumartesi yeniden beta yaptırıcam ama burdaki bazı yorumları okudum ve çok endişelendim..

Çok teşekkür ederim benim de çok düzensizdi.. Cumartesi yeniden beta yaptırıcam ama burdaki bazı yorumları okudum ve çok endişelendim..
Cok zor biliyorum. Ben de 2 gun suratim 5 karis gezdim. Bosuna uzmusum kendimi. Siz de kotu orneklere degil, iyi orneklere bakin. Stresin bizlere hic faydasi yok. Testi yaptiginizda siz de ayni seyi soyleyeceksiniz. 2-3 haftalik ogrendiginiz icin deger dusuk. Benimki gibi.

İçimi rahatlattığınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağlıklı kucağımıza alalım inşallah..:dua:

Back
X