- Konu Sahibi DURUYAPRAK
-
Selam arkadaşlar, 2,5 yıllık evliyim ve bir hafta regl dönemi geçince test yaptım hamileyim.. Planladığım bi zaman değildi 1 yıl sonra olablr diye düşünüyordum.. Korkularıma gelince çalışıyorum ve odamda 5 tane bilg. Var radyasyon bebeğe zarar verir mi ? Ben nasıl bakacağım çünkü borçlarımız var kendimizi toparlamamız 7 ayı buluyor...iş değişikliği yapacaktım bu şartlarda onuda yapamayacğım.. Eşim mutlu arkadaşlarım ailem ama ben o mutluluğu hissedemiyorum..bebek düşüncesi çok güzel ama bunu kendimle bütünleştiremiyorum...
öncelikle tebrik ederim seni.bende 1 yıllık evliyim ve bilgisayar ortamında çalışıyorum senin yerinde olsan bende aynı tedirginliğe kapılırdım ama bankalarda hamile hamile çalışan bayan okadar çok varki onlara bşy olmuyorsa allahın izniyle sanada bşy olmaz.borcu falanada pek düşünme bence bebiş kısmetiyle gelir allah rızkını verir onun.senin şuanki tek düşüncen bebeğini sağsalim dünyaya getirebilmek olmalı.allah yardımcın olsun :)
ay beni korkuttunuzz
tek bir odada 15 pc ve 1 büyük server varkiii 20 bilgisayara bedell yaydıgı radyasyon
benim çocuk yapmamam lazımm demekkiiii((
[ı]sizi öyle iyi anlıyorum ki.
Kesinlikle anne olmayı istemediğim bir dönemde oğlum sürpriz yaptı.
çok korktum.
Nasıl olacaktı?
Ben daha olgunlaşmadım ki nasıl çocuk bakacaktım.
Yapmak istediğim dünya kadar şey vardı, hayallerim yarım kalacaktı.
Evliliğimin tadını çıkarmak istiyordum.
Lanet olsun borç ödemekten henüz doya doya keyif çatamamıştık ki.
Vs.vs...
Sonra her şey inanılmaz bir hızla yoluna girdi.
Ben bile anlamadım ne olduğunu.
Oğlum hiçbir şeye engel değildi.bunu yaşayarak gördüm.
Ayrıca bir insanın gözünün önünde şekillendiğini görmek, o sorumluluğun boyutu hem dehşete düşürüyor hem de müthiş bir gurur ve keyif yaşatıyor insana.
Hem kahkahalar atarak gülmek hem de böğüre böğüre ağlamak istiyor insan.
Bu tasalarınız çok normal, planlı olmadığı için kendinizi buna hazırlayana kadar geçici bir süre hissedeceksiniz.
Ne zaman mı geçecek?
Eşinizin ve sizin hücrelerinizden bir insan oluştuğu ve size "anne" diyeceğini içselleştirdiğiniz zaman.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.:)[/ı]
Selam arkadaşlar, 2,5 yıllık evliyim ve bir hafta regl dönemi geçince test yaptım hamileyim.. Planladığım bi zaman değildi 1 yıl sonra olablr diye düşünüyordum.. Korkularıma gelince çalışıyorum ve odamda 5 tane bilg. Var radyasyon bebeğe zarar verir mi ? Ben nasıl bakacağım çünkü borçlarımız var kendimizi toparlamamız 7 ayı buluyor...iş değişikliği yapacaktım bu şartlarda onuda yapamayacğım.. Eşim mutlu arkadaşlarım ailem ama ben o mutluluğu hissedemiyorum..bebek düşüncesi çok güzel ama bunu kendimle bütünleştiremiyorum...
Bugün eşimin işten cıkartıldıgını öğrendim... Olmuyo umutsuzluğumu korkularımı silemiyorum kafam karısık bu durumda nasıl olacak nasıl bakarım bebeğime hayat hep 1-0 galip oluyor...çok mutsuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?